Zalm wrap met honing mosterd saus
Makkelijk recept voor wrap rolletjes met gerookte zalm, honing mosterd saus.
Voorbereidingstijd: 5 minuten minuten Bereidingstijd: 5 minuten minuten Totale tijd: 10 minuten minuten
Borrelhapje, Feestelijk, Picknick recepten, Snack
Servings: 4
- 2 tortilla wraps
- 100 gram gerookte zalm (in plakken)
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel honing
- 2 takjes verse dille
- 12 blaadjes bladspinazie (vers)
- peper
Je kunt natuurlijk de tortilla wraps zelf maken, maar voor een verjaardag kies ik vaak voor kant-en-klare wraps. Maak de honing mosterd saus klaar door in een kommetje de Griekse yoghurt met de honing en mosterd te mengen. Voeg hier naar smaak wat peper aan toe.
Besmeer de wraps met de honing mosterd saus.
Leg op de honing mosterd saus een plak zalm, maar zorg dat er aan de randen van de wrap ruimte blijft.
Knip de dille boven de zalm.
Snij de steeltjes van de blaadjes spinazie. Leg op elke wrap ongeveer 6 blaadjes spinazie.
Begin met rollen, rol de zalm wrap met honing mosterd saus strak op en zorg dat het uiteinde van de wrap onder ligt.
Snij met een scherp mes de wraps in stukjes van ongeveer 1,5 cm. Gebruik een prikkertje om de wraps bij elkaar te houden. Enjoy!
Calorieën: 77kcal | Koolhydraten: 8g | Eiwit: 6g | Vet: 2g | Verzadigd vet: 1g | Vezels: 1g
Merknamen in de ingrediëntenlijst kunnen het gevolg zijn van een betaalde samenwerking. Sommige linkjes op deze pagina kunnen affiliate links zijn.
Lees meer: disclaimer