Over MYF

Hi! Leuk om je hier op Mind Your Feed  te zien. Ik ben Reny en ik geef je een kijkje in mijn keuken!

MYF is mijn blog en hier gaat het over lekker eten, over eten waar je blij van wordt! Mijn keuken is de juiste plek als je op zoek bent naar makkelijke en gezonde recepten. Want met een gezin met 2 kinderen wil ik graag goed en lekker eten, maar ook dat het eten vlot op tafel staat! En ook als je af en toe eens lekker wilt snoepen, dan ben je aan het goede adres. Want zo gezond ben ik nou ook weer niet hoor. Ik hou net zo goed van een glas rode wijn met een toastje met brie! Op mijn blog kan heel veel, en genieten staat voorop. Het draait allemaal om balans, en om een beetje bewust te zijn van wat je eet. Mind Your Feed!

Ik deel graag mijn recepten met je, die trouwens altijd lekker makkelijk zijn. Want ik wil je laten zien dat het helemaal niet moeilijk is om een goede maaltijd op tafel te zetten. Ik ga zoveel mogelijk uit van verse en pure ingrediënten, en hou ervan om net even een andere twist aan een gerecht te geven. Van moeilijke ingrediënten hou ik niet, en van lange lijsten met dingen die je nodig hebt ook niet. Voor de kids staan er trouwens ook genoeg recepten op mijn blog! En verder hou ik je op de hoogte van hotspots en leuke culi events, en natuurlijk tip ik je als er weer een mooi kookboek verschenen is!

Ik hou van koken en schrijven zit in mijn genen. Ik kon niet anders dan die twee passies te combineren…. Leuk dat je mij gevonden hebt!

Wil je graag wat hulp bij het aanpassen van jouw eetpatroon? Dat kan! Ik geef regelmatig workshops waarbij we lekker praktisch aan de slag gaan. Ook ben ik opgeleid tot Natuurvoedingsadviseur dus vertel ik je tijdens de workshop gelijk wat meer over een gezond eetpatroon!

Heb je een andere vraag, een idee, een tip, of een andere (zakelijke) reden waarom je met mij in contact wilt komen? Natuurlijk kun je mij mailen! Stuur een bericht naar reny@mindyourfeed.nl

Verder kun je me ook volgen op FacebookTwitter |Bloglovin | Instagram