Puur en Lekker Eten Ebook

Puur en Lekker etenGezonde & makkelijke recepten door Nederlandse bloggers

Zoals je vast wel weet bestaat gezond eten niet alleen uit droge blaadjes sla en light producten. Het is ook niet de bedoeling dat je altijd trek hebt en je je daardoor slap en futloos voelt. En hoe kunnen nou die zogenaamde ‘slanke’ producten goed voor je zijn met al die E-nummers en chemische stoffen?

De oplossing: gezond, makkelijk en lekker

Echt gezonde voeding is juist het eten van zoveel mogelijk onbewerkte producten die de natuur ons biedt. Dit geeft je de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te worden en te blijven. Bewust bezig zijn met gezonde voeding is een hele leuke ontdekkingsreis, maar blijft vaak een uitdaging.

Een druk leven, veel verplichtingen en klein budget kunnen letterlijk roet in het eten gooien! Soms heb je echt geen tijd om een gezonde maaltijd klaar te maken. Daarnaast is het een kunst om gezond te combineren met lekker! En het liefst ook niet te ingewikkeld of tijdrovend.

Maak het jezelf makkelijk!

Al deze bezwaren kun je direct opzij zetten, want gezond èn lekker kan gelukkig heel goed samen. En het is makkelijker dan je denkt! In het kookboek Puur en Lekker Eten hebben 11 Nederlandse food & health bloggers hun favoriete recepten gebundeld. Het resultaat: een prachtig boek met meer dan 100 unieke recepten.

Met dit kookboek hoef je niet meer elke dag dezelfde maaltijden klaar te maken omdat je inspiratie op is. Al deze heerlijke recepten zitten boordevol voedingsstoffen en smaken ook nog eens ontzettend lekker!

De heerlijkste recepten op een rij

Van soepen, brood en muffins tot taarten, salades en ovenschotels. In dit kookboek staan recepten voor ieder moment van de dag. De gerechten staan snel op tafel, zodat je niet uren in de keuken hoeft te staan.

1-puur en lekker eten collage2-001

Wat dacht je van heerlijke quinoa risotto, frisse frambozenijsjes of bijzondere peren citroen muffins met tijm? Alle recepten zijn gemaakt met pure ingrediënten en bevatten geen chemische toevoegingen. Bij ieder recept staat bovendien aangegeven of het vrij van gluten, suiker of zuivel is. Zo kun je direct zien of iets binnen jouw leefstijl past.

Ontdek dat gezond eten niet saai of moeilijk hoeft te zijn met dit mooie kookboek. Bestel ‘m vandaag nog voor slechts €9,95! Het Puur en Lekker Eten kookboek is een E-book, dit houdt in dat je een PDF-bestand van ontvangt. Je hebt hier geen geen speciale reader voor nodig!

Bestellen

Door op [Bestel nu] te klikken opent er een nieuwe beveiligde pagina waar je de bestelling kunt plaatsen.

 Mocht je problemen hebben met de bestelling, mail mij dan op reny@mindyourfeed.nl