Natuurlijk lunchen! Ebook

Salade is mijn favoriete groente! Veelzijdig, vers, makkelijk en altijd goed. Ik kan eindeloos blijven variëren en keer op keer weer genieten van mijn schaaltje groen. Bovendien vind ik het heel eenvoudig om met het eten van een goedgevulde salade ook mijn portie veggies voor de dag binnen te krijgen. Omdat ik zó enthousiast wordt van salades, heb ik een Ebook samengesteld met meer dan 30 heerlijke salade recepten! Salades die je het hele jaar rond kunt eten, als complete lunch of als bijgerecht bij het avondeten. Het Ebook Natuurlijk lunchen! kun je vanaf vandaag bestellen in de shop! Wil jij ook vaker groen op je bord? Lees dan zeker verder!

Salades zijn licht, lekker, makkelijk en gezond. Daarom zijn ze ideaal als lunch of perfect om als bijgerecht op tafel te zetten bij het avondeten. Voldoende groente per dag eten hoeft zo helemaal geen uitdaging meer te zijn. Maar gewone sla is natuurlijk vrij saai en daar word je niet vrolijk van. In het Ebook Natuurlijk lunchen! deel ik daarom maar liefst meer dan 30 salade recepten met je die echt wel next level zijn. Niks saais aan, maar complete en vullende lunch recepten. Waar je heel blij van wordt!

De basis van een salade is natuurlijk vaak sla. Maar daar houdt het natuurlijk niet op. Wil je echt goed kunnen lunchen met een salade, dan zul je naast deze basis moeten zorgen voor een stevige vulling. In het Ebook Natuurlijk lunchen! laat ik je zien hoeveel mogelijkheden er zijn om van een salade een goed vullende lunch te maken.

Nog voordat ik heerlijke salade recepten met je ga delen, geef ik je in Natuurlijk lunchen! praktische tips om van elk schaaltje groen een volwaardige salade te maken. Ik laat je zien welke ingrediënten de basis vormen van elke salade die ik klaar maak en hoe je dan zorgt voor een compleet gerecht Mijn basics voor een goede dressing deel ik uiteraard ook met je. En het aller-eenvoudigste begin van élke salade vind je ook terug in dit boek. En verder deel ik ruim 30x salade inspiratie met je!

Natuurlijk lunchen! Meer dan 30 salade recepten

Kiezen voor Natuurlijk lunchen! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker lunchen een belangrijk onderdeel van jouw dag is. Vind jij het lastig om te bedenken hoe je het hele jaar door een heerlijk vullende salade op tafel zet? Of weet je sowieso niet goed hoe je jouw standaard boterham tussen de middag eens kan inwisselen voor iets verrassenders? Dan is Natuurlijk lunchen! voor jou!

  • meer dan 30 salade recepten
  • voor elk moment van het jaar
  • ook geschikt als bijgerechten voor naast de avondmaaltijd
  • praktische basics om elke salade tot een succes te maken
  • 3 x inspiratie voor makkelijke dressings
  • de ideale basis-salade die áltijd goed is

Klaar voor om salade ook jouw favoriete groente te laten worden? Bestel dan via de bestelknop hierboven jouw exemplaar van Natuurlijk lunchen! in de webshop. Heel veel plezier in de keuken gewenst!