Contact

Heb je een vraag voor mij? Of een opmerking? Of wil je iets met me delen? Dat kan, hartstikke leuk! Je kunt mij per mail bereiken via reny@mindyourfeed.nl Ik vind het super leuk om van je te horen, en ik probeer zo spoedig mogelijk te reageren op je mail.

Op de hoogte blijven?

Je kunt Mind Your Feed volgen via social media! Ik ben actief op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Ook kun je mij volgen via Bloglovin.

Wil je echt niets missen? Dan is het mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Producten toesturen?

Ja, leuk, dat mag altijd! Ik ontvang graag een mail van je, en dan stuur ik mijn contactgegevens toe! Het toesturen van producten is altijd vrijblijvend, ik kan geen garantie geven dat het product een plek op mijn blog krijgt. Wil je daar wel zeker van zijn, dan kun je ook contact opnemen met Annemarijn Kauw van Semilo, via annemarijn.kauw@semilo.nl

Samenwerken of adverteren?

Het is mogelijk om met mij samen te werken of te adverteren op mijn blog. Ik verwijs je graag naar de pagina Adverteren.

Recept gemaakt?

Ben je aan de slag gegaan met mijn recept? Dan vind ik het super leuk om dat te weten! Je kunt me op social media taggen met #mindyourfeednl Een mailtje ontvangen vind ik ook altijd leuk! En heb je nog vragen over het recept? Dan kun je die altijd stellen!