Workshops

Workshops Natuurlijk! koken

Wil jij zelf aan de slag met Natuurlijk! koken? Echte maaltijden maken, vanaf de basis, zonder pakjes en zakjes? Dan nodig ik je uit voor de workshops Natuurlijk! koken. Natuurlijk!… staat voor gewoon gezond, lekker eten maar wel op een verantwoorde, bewuste manier. Natuurlijk! … is makkelijk, voedzaam, heerlijk en snel, maar altijd met goede ingrediënten.

We beginnen bij de basis. Wat is gezonde voeding, en welke producten gebruik je daarbij? We gebruiken vooral veel groenten, kruiden, volle granen, (plantaardige) zuivel producten en andere onbewerkte producten. Want (ook) zo kun je de heerlijkste maaltijden op tafel zetten. Tijdens de workshop zal ik een stuk theorie met je delen, maar is er ook voldoende aandacht en tijd voor eigen vragen. Ik leg je uit waarom je liever kiest voor bepaalde producten en je andere producten liever laat staan. Wat zijn pure producten, hoe lees je etiketten, waar let je op met boodschappen doen? Maar het belangrijkste – en leukste – van de workshop is om zelf aan de slag te gaan!

Tijdens de workshop gaan we verschillende gerechten maken én natuurlijk heel veel proeven. Ik wil je laten ervaren hoe het is om zelf een maaltijd op tafel te zetten met enkel pure ingrediënten. Want alleen door zelf intensief met gezonde voeding bezig te zijn, leer je hoe je puur kunt koken. We gaan experimenteren, er is altijd ruimte voor vragen en we sluiten af met een tafel vol met lekkers.

De workshops worden gehouden in Wateringen (gemeente Westland, naast Den Haag). Per datum is er plek voor maximaal 8 deelnemers, zodat er voldoende aandacht is voor alle vragen en zodat we ervaringen kunnen uitwisselen.  Uiteraard krijg je na afloop van de workshop alle recepten van de gerechten die we gemaakt hebben mee naar huis.

In deze workshops werken we niet enkel met glutenvrije granen, maar dit kan op verzoek uiteraard wel. Verder wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van plantaardige zuivel en natuurlijke suikers. Heb je een intolerantie en wil je toch graag meedoen? Dat kan, geef het even van tevoren aan en we houden er rekening mee!

Workshop Natuurlijk! koken

In Natuurlijk!… (basis) gaan we aan de slag met gerechten voor de lunch en het diner en leren we vooral de basis van gezond, Natuurlijk!… koken. Van snelle gerechten voor thuis, tot makkelijke meeneemlunches, tot heerlijke soepen en goede (hartige én zoete) taarten.

Kosten: 89,-
(dit is inclusief: complete lunch, gebruik materialen en recepten in een map mee naar huis).

Data workshops Natuurlijk! koken in 2020

Natuurlijk! koken workshops vinden plaats op:

  • zondag 9 februari 2020, 11.00 – 14.00
  • zaterdag 14 maart 2020, 11.00 – 14.00
  • zaterdag 4 april 2020, 11.00 – 14.00VOL! –

Inschrijven voor een workshop kan door te mailen naar reny@mindyourfeed.nl Na inschrijving ontvang je meer informatie over betaling en exacte locatie. Bij minder dan 4 deelnemers op een datum kan het zijn dat de workshop niet doorgaat, je wordt hier uiteraard tijdig over geïnformeerd!

Zou je het leuk vinden om met een groep vrienden/kennissen/collega’s een workshop te volgen op een datum die hier niet bij staat. Mail me gerust voor de mogelijkheden!