Books

Natuurlijk ontbijten

Natuurlijk ontbijten!

Speciaal voor Natuurlijk ontbijten! heb ik meer dan 30 unieke (dus niet eerder op Mind Your Feed verschenen) recepten ontwikkeld. In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag.

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

Kiezen voor Natuurlijk ontbijten! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker ontbijten de basis is. Waarbij je de dag begint met een stralend humeur en een flinke dosis energie. Vind jij het lastig om te bedenken wat je zou moeten eten wanneer je de oude vertrouwde boterham het liefste wilt laten staan? Dan kun je met dit boek zéker op weg, ik geef je een heleboel inspiratie zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Lees snel verder!

——————————————————————————————————————————————————-

Puur en Lekker Eten Kookboek

Gezonde & makkelijke recepten door Nederlandse bloggers

Puur en Lekker etenZoals je vast wel weet bestaat gezond eten niet alleen uit droge blaadjes sla en light producten. Het is ook niet de bedoeling dat je altijd trek hebt en je je daardoor slap en futloos voelt. En hoe kunnen nou die zogenaamde ‘slanke’ producten goed voor je zijn met al die E-nummers en chemische stoffen?

De oplossing: gezond, makkelijk en lekker
Echt gezonde voeding is juist het eten van zoveel mogelijk onbewerkte producten die de natuur ons biedt. Dit geeft je de voedingsstoffen die je nodig hebt om gezond te worden en te blijven. Bewust bezig zijn met gezonde voeding is een hele leuke ontdekkingsreis, maar blijft vaak een uitdaging.

 

Puur en lekker eten bestellen

——————————————————————————————————————————————————-

Paleo Kids kookboek

1-Paleo kidsSnelle, gezonde en gemakkelijke gerechten voor kleine Paleo bengels

Ben jij zelf helemaal enthousiast over de Paleo leefstijl en weet je niet goed hoe je jouw kinderen hierbij moet betrekken? In het Paleo Kids kookboek helpen meer dan 80 recepten jou op weg om samen met je kinderen nieuwe Paleo gerechten toe te voegen aan jullie eetpatroon. De recepten zijn makkelijk, toegankelijk en snel klaar. Want als ouder wil je niet uren in de keuken staan, je hebt wel meer te doen.

Een greep uit de recepten? Wat dacht je van:

  • Apenballetjes in een kokosbad
  • Mighty meaty bananenbrood
  • Komkommerbootjes met wortelpesto
  • Paleo powertortilla’s
  • Italiaanse visvingers
  • Taartje van pannenkoeken
  • … en vele andere recepten

Puur en lekker eten bestellen

——————————————————————————————————————————————————-