Yoga retreat in Italië en babynieuws – Foto diary augustus 2017

3

Zo, goedemorgen, dat was augustus. Weer een maand die voorbij is gevlogen. Gevoelsmatig ga ik nu echt naar het einde van het jaar toe. De vakantie is over, er staat genoeg werk op het programma, en we zijn heel druk met het nieuwe huis. Deze maand was tof! Zo ging ik op yoga retraet in Italië, was ik onverwacht in blijde verwachting, vloog ik heen en weer naar Berlijn en pikte ik nog heel wat mooie zomerdagen mee. De foto’s brengen me weer even terug naar al deze fijne momenten, want wat was het leuk allemaal. Ik geef je een kijkje achter de schermen aan de hand van de foto’s die ik maakte!

yoga retreat in Italie

Ik begon deze maand op het Rrrollend Foodtruck Festival op het Malieveld in Den Haag. Het was dit keer de XL editie, de normale variant staat altijd in het centrum opgesteld. Hoewel de lucht hier prachtig blauw was, waaide het flink die avond. Maar buiten eten en een wijntje drinken maken mij altijd blij!

yoga retreat in Italie

Mijn vriendin wilde wel even hand-model zijn… Altijd handig! Deze heerlijke burrito’s aten we bij Los Tres Hermanos, een aanrader. Verder ben ik een nep-foodie, want ik vergat foto’s te maken…

yoga retreat in Italie

Onverwacht, maar zo welkom! Dolblij zijn wij met de komst van … Sjakie! Ja, ineens, redelijk onverwacht was er een kitten in huis… De vraag was of we 2 weken wilde babysitten, en als het beviel dan kon Sjakie blijven. Je kunt vast raden wat er gebeurde….

yoga retreat in Italie

#SJAKIESPAM 
Is hij niet te schattig?!

yoga retreat in Italie

Het was afgelopen maand nog best wel wat dagen prachtig weer! En zeker in het weekend betekent dat hier borrelen in de tuin. Ik kreeg een tijd terug van Zonnatura een heel pakket toegestuurd, met onder andere deze paprikaspread met 67% groente. Lekker voor op een toastje, maar ook bijvoorbeeld in een wrap. En natuurlijk een lekker kaasje en zelfgemaakte kip salade erbij.

yoga retreat in Italie

In de vakantie, doe je vakantie-dingen. En dus ging ik met mijn meiden, mijn moeder en mijn nichtje een dagje naar Drievliet. Dat ligt hier echt om de hoek maar ik was er jaren niet meer geweest. Het was wel druk, maar hartstikke leuk!

Yoga retreat in Italie

In de laatste week van de vakantie stapte ik samen met Bo in het vliegtuig richting Italië voor een yoga & food retreat week. En dat was heeeeerlijk! Ik ga hier nog een aparte blogpost over deze Yoga retreat in Italië schrijven, maar voor nu alvast een hele korte impressie…

yoga retreat in Italie

yoga retreat in Italie

yoga retreat in Italie

yoga retreat in Italie

Kijk dan! Blije, uitgeruste en stralende koppies! Die week heeft me echt zo goed gedaan!!

Daarna begon de hectiek weer. De meiden weer naar school. En ik weer aan het werk. Al kon ik zo lastig mijn draai weer vinden…

yoga retreat in Italie

Pizza om de vakantie mee af te sluiten. Wij hebben aan het einde van de straat een goede pizzeria zitten en het is eigenlijk standaard om hier te gaan eten als de vakantie voorbij is. Geen straf, kan ik je zeggen!

yoga retreat in Italie

Slaapkop….

yoga retreat in Italie

Ik hou van gezond eten en lekker veel groenten en fruit. En ik hou ook van lunchen buiten de deur, met een wijntje erbij. Dat deed ik dan ook met een vriendin. Gewoon bij ons in het dorp, niet eens een hele fancy hotspot ofzo, maar wel een leuke plek om even aan te schuiven!

yoga retreat in Italie

Bootje varen in Amsterdam. Dat blijft toch echt super leuk! Ik was samen met mijn collega bloggers door mijn mediabureau uitgenodigd om met de Damrak Gin boot mee te varen. Gin tonics drinken en bijkletsen en van het uitzicht genieten, een heerlijk avondje!

yoga retreat in Italie

Wat dit is? Nou, een ordinary tuesday morning…. Niet dus! Ik werd door Miele uitgenodigd om 2 dagen naar Berlijn te komen ter gelegenheid van de introductie van een nieuwe oven. En toen zat ik ineens op dinsdagochtend te ontbijten op het dak van de Reichstag…. Voor dit soort live kijkjes achter de schermen kun je mij trouwens volgen op Instagram. Ik laat je daar in de stories zien waar ik mee bezig ben.

yoga retreat in Italie

Proost augustus, je was leuk! Wat een heerlijke maand was dit!! En nu op naar het laatste stuk van 2017… Er staat heel veel op het programma. Niet alleen qua werk, en qua events waar ik naar toe ga, maar ook de verhuizing en het nieuwe huis waar ik druk mee bezig ben. Ook zit ik er toch echt aan te denken om weer wat workshops te organiseren dit najaar, want ondanks de drukte mis ik dat toch ook wel.

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

In deze blogpost staat een gesponsorde link naar Zonnatura. Lees hier meer over in mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Wat een lekkere actieve ontspannen vakantie. Ideaal om zwanger te worden! Van harte gefeliciteerd! Ik ben aan een nieuwe oven toe en had graag je ervaring over de nieuwe Miele oven. Ik wil kunnen stomen, bakken en grillen! Dank bij voorbaat!

  2. Saai is je leven in ieder geval niet. Leuk wat je allemaal mee maakt.
    Het is mij alleen niet duidelijk of de blijde verwachting op Sjakie slaat of dat je zwanger bent.
    In ieder geval gefeliciteerd met de gezinsuitbreiding.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.