Merry X-mas! Go rock that kitchen!

3

Ja! De dagen waar ik al weken naar toe leef zijn aangebroken! Het is Kerst, het is zover! Vandaag sta ik rustig op en voel ik de magic van deze feestdagen. We doen heel rustig aan, ik slaap eerst eens gigantisch goed uit…. Vandaag is het extra speciaal om ’s morgens de verlichting van de kerstboom aan te zetten. Vandaag hoef je nog niet gelijk in actie te komen. Vandaag is het Kerst, relax, en geniet! Net als eerdere jaren verschijnt er vandaag geen nieuw recept online. Ik mag toch hopen dat je al jouw boodschappen inmiddels hebt gedaan en weet wat je gaat maken, haha! Maar ik wil wel weer even van de gelegenheid gebruik maken om jullie heerlijke kerstdagen toe te wensen. Goedemorgen, start rustig op, de dag gaat beginnen! 

fijne kerstdagen

Deze dagen breng ik lekker thuis door en gaat het tempo echt 5 tandjes terug. Het is zo’n bizar hectisch jaar geweest dat ik het echt nodig heb om even uit te pluggen. Ik hoop zo dat ik je dit jaar ook weer heb kunnen inspireren met mijn kerstrecepten en dat je vandaag lekker de keuken in duikt om zonder veel stress een heerlijk gerecht of menu klaar gaat maken. Om heel eerlijk te zijn kook ik vandaag dus niet. Ik zet de tafel vol met borrelhapjes en doe de gordijnen dicht. Morgen ga ik wel aan de slag, dan vieren we Kerst met het gezin.

Het is nu aftellen naar het einde van het jaar… Nog maar een paar dagen en dan is 2017 voorbij. Ik ga deze week even offline, even bijtanken en energie opdoen voor 2018. Wel deel ik nog een aantal lekkere borrelhapjes met je en krijg je natuurlijk het grote MYF jaaroverzicht van me. Want wat was het een bijzonder jaar weer…

Voor nu. Ga ik je heerlijke Kerstdagen toewensen! Geniet in alle liefde met de leukste mooiste mensen om je heen. Wees dankbaar, wees gelukkig, ik wens het je zo toe. Sta even stil bij alle mooie momenten van dit jaar en van alle liefde die er met deze dagen in extra overvloed mag zijn! Duik nu lekker de keuken in, zet de kerstmuziek hard op en morgen heb ik weer een heerlijk recept voor je!

Geniet! Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Een fijne vakantie week, gezellig met gezin .een goed uiteinde en een fantastisch 2018.
    Heb een aantal receptjes van u gemaakt,vooral de kerstcake was een succes.
    Ipv een kerstboom ,vorm niet meer te krijgen, heb ik rode sterren gemaakt!
    Heb sinds 12 jaar weer eens gebakken omdat ik nu weer een oven heb en de combi bak magnetronheb weggedaan absoluut geen succes, ben nu blij en hoop vaker iets temaken van uw baksels, mvg Cilia

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.