Merry X-mas! Go rock that kitchen!

0

X-mas is here!! Yes, het is zover, can you feel the magic? Het is Kerst!! Eindelijk. De dagen waar ik al die tijd naar heb uitgekeken, zijn aangebroken. Heerlijk zeg. Ik vind deze kerstochtend altijd zo bijzonder aanvoelen…. het hele huis is nog in rust, ik zet de lampjes van de kerstboom aan en natuurlijk de kerstmuziek op.

Straks even heerlijk ontbijten met het gezin en dan nog rustig koffie drinken. Het is feest, maar we doen het nog even lekker rustig aan! Vandaag weer geen nieuw recept op de blog, ik neem aan dat je toch het kerstmenu nu wel compleet hebt. En dat de boodschappen zijn gedaan. Ik ga je vandaag een fijn kerstfeest wensen, en natuurlijk krijg je nog weer mijn favoriete kerstnummers te horen. Go rock that kitchen! En hoe kan dat nou beter dan met kerstmuziek op standje 100?! Dansen en meezingen mag!

Kerst 2021

Vanochtend starten we rustig op…. en maken we een uitgebreid kerstontbijt klaar. Lekker keuvelen in huis, een filmpje kijken op de bank, misschien nog een flinke wandeling. Het zijn ook vooral dagen waarop we even niet zoveel hoeven en een beetje zien wat de dag brengt en waar we zin in hebben.

Later vanmiddag schuiven we met z’n allen aan bij mijn ouders. Deze keer gaan we voor een klassieke kerst! Met heerlijke gerechten zoals een carpaccio amuse vooraf, als hoofdgerecht een gevuld gehaktbrood met cranberry, romige aardappelpuree en geroosterde broccoli. En we sluiten af met een heerlijk stroopwafeltoetje met stoofperen

We gaan weer genieten van elkaars aanwezigheid én van lekker eten! Iedereen maakt weer wat klaar en ik zie er naar uit om weer lekker samen te zijn. Kaarsjes aan, kerstmuziek op, kom maar door met Kerst 2023! 

Op Tweede Kerstdag hebben we een kerstborrel met familie. En we hebben inmiddels onze eigen traditie om dan in de middag alle matrassen voor de bank te gooien en een uitgebreide film marathon te houden. De tafel staat vol met lekkere hapjes en we brengen de middag door in kerst pyjama’s en kersttruien. In de avond laten we de matrassen liggen en houden we een logeerpartij in de woonkamer. Zo gezellig altijd!

Het is de afgelopen maanden druk geweest, het tijd om even uit te loggen. Letterlijk en figuurlijk. Even offline te gaan en vakantie te vieren met mijn meiden. Ik heb nog helemaal geen plannen gemaakt en dat voelt eigenlijk gewoon wel erg lekker. Zien wat de komende weken ons gaat brengen en vooral weinig moeten. Het was voor ons allemaal een raar jaar, dus ik hoop dat jij ook even rust kunt pakken.

Volgende week, richting Oud & Nieuw, ga ik nog wat lekkere borrelhapjes recepten met je delen. Want we sluiten ook dit gekke jaar natuurlijk wel weer in stijl af! Ook komt uiteraard het grote MYF jaaroverzicht met de lekkerste blogs van dit jaar weer online. Daarna ga ik even rustig aan doen maar er komen zeker weer nieuwe recepten aan volgend jaar!

Ik ga je vandaag vooral ook hele fijne Kerstdagen wensen!! Dat het warm, liefdevol, gezellig en fijn mag zijn om met jouw dierbaren samen te zijn. Dat er nieuwe herinneringen gemaakt worden en dat jullie genieten van deze magie. Zoek vooral je favoriete kerstrecepten er nog bij en duik straks lekker de keuken in. Uiteraard deel ik weer mijn favoriete foute kerstmuziek met je, dat kookt zo lekker! Meedansen en meezingen mag absoluut!

Voor nu. Ga ik je heerlijke Kerstdagen toewensen! Geniet in alle liefde met de leukste mooiste mensen om je heen. Wees dankbaar, wees gelukkig, ik wens het je zo toe. Sta even stil bij alle mooie momenten van dit jaar en van alle liefde die er met deze dagen in extra overvloed mag zijn! Duik nu lekker de keuken in, zet de kerstmuziek hard op en GO rock that kitchen!

Heel veel liefs, Reny

kerstrecepten

Now, GO rock that kitchen met mijn favo foute kerstnummers!

 Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.