De 5 lekkerste blogs van 2020!

0

Gelukkig nieuwjaar!!! Dat 2021 maar het mooie jaar mag worden waar we eigenlijk vorig jaar allemaal al hadden gehoopt! De allerbeste wensen voor dit gloednieuwe jaar dat nog weer helemaal open ligt met mooie kansen! Ik was er even een paar dagen tussenuit na de Kerst en nu we hier thuis weer zijn opgestart, ga ik ook weer aan het werk. Eerst blik ik nog even terug op 2020, want hoewel het een gek jaar was, was het ook echt wel een mooi jaar. Traditie is inmiddels dat ik je ook een klein jaaroverzicht geef, maar natuurlijk geen standaard lijstje. Nope, ik neem je nog even mee door mijn jaar en deel jullie favoriete recepten van 2020 nog een keer! Deze week zullen er nog niet heel veel nieuwe recepten verschijnen, dus een mooi moment om met de toppers van vorig jaar nog aan de slag te gaan!

2020 was een jaar waarin ik op de blog weer een nieuw record aan bezoekers mocht ontvangen, er weer heel veel nieuwe recepten online kwamen, ik ook druk was met achter de schermen zorgen dat alles goed werkt. En natuurlijk hét jaar met de ultieme uitdaging qua werk en privé. Een mooie les in loslaten, schakelen en flexibel zijn. En zo aan het begin van 2021 vind ik het dan toch altijd even fijn om daarop terug te blikken.

2020 klonk als een magisch jaar. Alleen al het getal 2020, het leek mij hét jaar waarin er te gekke dingen stonden te gebeuren! Nou, we weten allemaal, dat is gebeurd… op een iets andere manier dan we konden bedenken. Ik startte het jaar met ontzettend veel ideeën voor nieuwe content, ik wilde weer workshops gaan geven, ik had plannen om nog meer tijd met jullie – mijn lieve lezers – door te brengen door een online community op te bouwen waarin ik de MYF lifestyle centraal wilde zetten. Maar toen liep het allemaal anders en kwamen onze dochters thuis te zitten van school. Ik vond het tropenweken en ben eigenlijk de rest van het jaar best druk bezig geweest in het zoeken van de balans. Tussen werk, privé en de tijd echt voor mezelf.

Als je midden in de storm zit, is het vooral belangrijk om te blijven varen. We hebben het met z’n allen toch maar mooi gedaan en hier thuis is iedereen gezond gebleven. Dat is uiteindelijk toch het belangrijkste! We hebben er echt het beste van gemaakt en ook afgelopen jaar toch weer zoveel mogelijk genoten van wat er wel kon. En dat was natuurlijk gewoon ook heel erg veel!

Zo konden Renske en ik het voor elkaar krijgen om toch regelmatig nieuwe recepten op de foto te zetten. Vierden we voor het eerst in jaren vakantie in eigen land – en dat beviel heel goed, ik wist bijvoorbeeld niet dat Zuid Limburg zo fantastisch is! Bracht ik een nieuw Ebook met salade recepten voor de lunch uit. En was het toch ook wel heel bijzonder om zoveel met z’n allen thuis te zijn, wanneer hadden we nou anders die mogelijkheid gekregen? Ik bedoel, mijn meiden zijn 10 en 8, die heb ik niet meer hele dagen om me heen….

Tijd voor een klein jaaroverzicht. Geen lange lijst met gebeurtenissen, maar een overzichtje van de lekkerste blogs van 2020. De recepten die jullie massaal bekeken, klaar maakten, deelden. Echt zo geweldig om dit te zien! Uit deze lijst blijkt maar weer dat jullie net zo van makkelijk houden als ik. Top! Daar doe ik het voor!

Laat 2021 nu maar komen! Ik ga focussen op nog weer meer nieuwe recepten, nieuwe Ebooks, meer contact met jullie en het wordt dit jaar tijd voor een nieuwe website…. spannend en leuk allemaal! Ik start deze week nog even rustig op, maar wel met een leuke winactie komend weekend! Vandaag wil ik jou – mijn lieve lezer – het állerbeste voor 2021 wensen! Dat er veel liefde, warmte, gezondheid, geluk, voorspoed en succes zal zijn. Dat jouw dromen waar mogen worden, dat je een geweldig jaar gaat krijgen en dat vooral ontzettend kunt genieten met de liefste mensen om je heen. We gaan dit jaar lekker knallen!

Liefs, Reny

De lekkerste blogs van 2020

Met stip op nummer 1 in de lijst met lekkerste blogs van 2020 staat een recept dat hier al járenlang op tafel komt! Een van mijn favoriete gerechten! Ik had alleen nog nooit de moeite genomen om het recept ook uit te schrijven en op de foto te zetten. Dat jullie op mijn Indonesische nasi goreng zaten te wachten was duidelijk, dit is het meest bekeken recept van 2020!

Op nummer 2 in de lijst met lekkerste blogs van 2020 staat dit Italiaanse stoofgerecht met kip, tomaat en paprika. Oftewel kip Cacciatore, een heerlijke rijkgevulde jachtschotel boordevol smaak. Lekker met brood of met een bordje pasta on the side…

Dit was wat mij betreft de verrassing van 2020! Dit recept voor kip in Italiaanse roomsaus kwam namelijk pas net voor de Kerst online en is echt massaal door jullie bekeken. Ik snap dat wel, want én ultiem comfortfood, lekker veel kaas én een makkelijk en feestelijk recept. Voor dit gerecht geldt voor mij zeker dat dit in 2021 nog vaak op tafel gaat komen!

En voor nummer 4 uit de lijst van lekkerste blogs van 2020 geldt eigenlijk hetzelfde…. Jullie waren blijkbaar nog erg last-minute op zoek naar inspiratie voor het kerstmenu…. Dit recept voor kalkoenstoofpot met champignons en rode wijn was een van de toppers van 2020. Een heel feestelijk en smakelijk recept en makkelijker dan een hele kalkoen uit de oven. Dus yes, logisch! En ook met de komende koude dagen kan dit recept nog weer op tafel komen!

In 2021 ga ik er zeker mee verder, maar in 2020 maakte ik alvast een goede start met meer vegetarische recepten op de blog. Minder vlees eten is toch echt wel een mooi streven dus daar ga ik komend jaar ook mee aan de slag. Leuk om te zien dan ook dat dit recept voor bloemkool uit de oven met zoetzure saus de afsluiter is in deze lijst met lekkerste blogs!

Zo, heb je al trek gekregen van deze heerlijke lijst? Voor 2021 staat er nog weer heel veel lekkers op het menu! De komende dagen is het nog rustig op de blog en start ik mijn werk rustig op. Zaterdag ga ik je weer inspireren met een nieuw weekmenu en daarna komen er zeker weer heel wat recepten online! Laten we er weer een fantastisch jaar van maken!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.