Zomerrooster 2017

3

Yes, het is zover. Ik ga afsluiten voor deze zomer…. De zomervakantie is hier vandaag begonnen en daarmee start ik met het zomerrooster op de blog. De afgelopen weken heb ik heel hard vooruit gewerkt en ondertussen nog honderdduizend andere dingen gedaan. Afronden op school, verjaardagen die voorbereid moesten worden, een nieuw huis waar we mee bezig zijn, ik was zo druk! Tijd voor rust dus… Hoe het er de komende weken aan toe gaat vertel ik je vandaag!

De komende 6 weken hebben de dames zomervakantie. En dat is maar goed ook, want ze waren er zo aan toe… Met nog in de laatste week voor de vakantie 3 verjaardagen vond ik het gewoon zielig om ze nog naar school te laten gaan. Vooral bij Lise, de jongste die afgelopen week 5 werd, hingen de wallen echt onder haar ogen. Arm ding, een eerste schooljaar valt niet mee.

Tijd voor vakantie dus. En daar gaan we dan ook direct mee beginnen!. Wij rijden naar Italië toe en ik ga echt eens even een paar dagen helemaal niets doen. Even alles loslaten, want het was zo druk de afgelopen weken. We gaan richting de Toscaanse kust, iets onder Livorno, voor even een paar weken totale ontspanning. En lekker eten natuurlijk.

zomerrooster

Net als vorige jaren zal er hier op de blog een zomerrooster zijn. Ik merkte het de afgelopen weken al, als het mooi weer is dan zitten jullie lekker op het strand of op het terras. En ik geef je groot gelijk ook, dan zit je niet met je neus achter de laptop of naar je telefoon te kijken. Dus, een aangepast rooster op de blog.

Er zullen zeker nieuwe recepten en ook gastblogs online komen. Morgen plaats ik ook nog een weekmenu, maar daarna pak ik dat weer half augustus op. Uit ervaring weet ik dat ik ook totaal geen structuur heb qua planning in een vakantie. Komt daarna dan wel weer. En die blogs die wel online komen, dat zullen er zo’n 3 per week zijn. Uiteraard geef ik je op Facebook nog veel meer inspiratie en kun je mij ook via Instagram (stories) volgen.

Heb een hele fijne zomer! Geniet van het – hopelijk! – mooie weer, van elkaar, van de tijd offline en van de summer vibes!

Liefs, Reny

zomerrooster

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Beste Reny,
    Ik wens je een fijne vakantie samen met je gezin. Geniet van de mooie dingen en uiteraard het lekkere eten in Italië. Een veilige heen- en terugreis gewenst. Wellicht tot in augustus/september. Dan kunnen we weer genieten van je lekkere recepten.

  2. Hoi Reny, heel veel plezier in Italié (staat nog op mijn to-go lijstje) Even de knop omzetten en genieten van al het moois en lekkers dat Italié je te bieden heeft! En vergeet niet die leuke markten te bezoeken waar mijn vrienden het altijd over hebben.. lekkere en leuke dingen voor nette prijzen! Ik wens jouw een fijne vakantie en een veilige reis!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.