Little Feed

Gezond eten en het runnen van een gezin is voor ouders vaak een enorme uitdaging. Want waar begin je? En wat is eigenlijk gezond eten voor kinderen? Hoe maak je een voedzame maaltijd in de avondspits klaar? En hoe breng je aan je kinderen bij wat gezonde voeding is? En belangrijk; hoe hou je het ook nog leuk? Speciaal voor ouders met kleine kinderen heb ik daarom Little Feed opgezet!

Little Feed neemt je als ouder mee op het pad naar gezond eten met kinderen. Ik wil je laten zien dat het helemaal niet lastig hoeft te zijn om sámen met je kinderen een gezond eetpatroon aan te houden.

Little Feed voorziet je van recepten, tips en advies, zodat je (spelenderwijs) aan de gang kunt met een gezond eetpatroon. Ervoor zorgen dat de basis van je kind goed is, is het meest waardevolle dat je een kind mee kunt geven!

Heb jij een specifieke vraag over kinderen en voeding? Neem dan contact met me op! Ik hoor graag waar ik je mee kan helpen. Wil jij samen met je kind een voedingscoaching traject aangaan, dan kan dat natuurlijk ook!