Happy Healthy Christmas inspiratie

0

Met het eten zijn we wel voorbereid nu…. Alle heerlijke recepten uit het MYF Kerstmenu zijn voorbij gekomen en het wordt tijd om naar de winkel te gaan en boodschappen te doen. Daar kan ik je helaas niet bij helpen… Waar ik je wel nog graag even bij help is om nog wat extra kerstkriebels te krijgen, nog een beetje last minute Happy Healthy Christmas inspiratie. Een beetje extra magie, in de vorm van mooie plaatjes en leuke ideeën die ik online voorbij zag komen. Ik heb namelijk een kleine Pinterest verslaving – is heel goed mee te leven hoor – en ik pin daar de leukste decoratie ideeën voor Kerst op mijn X-mas Home Decoration bord. Bij een happy healthy christmas draait het niet alleen om eten, maar ook om gezelligheid en warmte en dat vind ik in deze afbeeldingen zéker terug. Vandaag deel ik deze prachtige plaatjes graag met je.

Happy Healthy Christmas

Remember; dit zijn dus niet mijn eigen foto’s, je vind de originele foto’s op mijn Pinterest bord.

Happy Healthy Christmas inspiratie

happy healthy christmas

Een groene kerstboom met dennennaalden is ook maar zo gewoon… en je blijft maar naalden van de grond vegen. Ik vind deze alternatieven echt super leuk!

happy healthy christmas

happy healthy christmas

Als het Kerst is, dan mag wat mij betreft het hele huis Kerst ademen. Op verschillende plekjes in huis versiering aanbrengen maakt het voor mij extra gezellig.

happy healthy christmas

Sterren horen bij deze donkere dagen, ze horen bij de Kerst. Maar deze sterren zijn stoer en nét even anders.

Happy healthy christmas

De tafel mooi dekken, maar wel met een frisse kleuren en natuurlijke materialen, ik vind het heel mooi!

happy healthy christmas

happy healthy christmas

Kaarsjes, kaarsjes, kaarsje, warmte, licht en gezelligheid… Oh, en koekjes! Volg jij mij al op Pinterest? Zou ik heel leuk vinden! En vergeet ook niet om het bord van Linda te bekijken.

Lieve lezers van mijn blog, ik hoop dat ik jullie geïnspireerd heb om er een geweldig Happy Healthy Christmas feestje van te maken. De komende dagen horen jullie vast nog wel van mij, maar mocht je niet meer op mijn blog langskomen, dan wens ik je alvast heerlijke Kerstdagen toe!

Have a Happy Healthy Christmas!

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.