Hotspots: BittterSweetz Den Haag

0

Heb je binnenkort een dagje Den Haag op de planning staan, misschien wel in de zomervakantie? Of woon je – net als ik – ook in de buurt van Den Haag? Dan heb ik weer een leuke hotspot voor je! Ik ging namelijk lunchen bij BitterSweetz in Den Haag en dit nieuwe adresje mag wat mij betreft op je lijstje voor een rondje Den Haag. Je kunt er terecht voor ontbijt en lunch en ook serveert Susanne hier heerlijke taartjes. Zei ik vorige keer nog dat ik nooit een van de eersten ben die in een nieuw zaakje in Den Haag gaat eten, deze keer was ik dus wel vrij vlot want BitterSweetz is pas sinds begin dit jaar geopend. Okee, vlot voor mijn doen dan hè….

bittersweetz den haag

BitterSweetz den haag

Op een dinsdagmiddag mocht ik bij Susanne aanschuiven in haar knusse restaurantje in de Oude Molstraat in Den Haag. Ik loop in die straat echt altijd eerst de verkeerde kant op, maar dat zal wel aan mij liggen….haha! Gelukkig is de straat niet heel lang en kon ik BitterSweetz dus snel vinden. Het zaakje is klein, maar heel gezellig. Er staan wat – geweldige stijl! – tafeltjes waar je aan kunt gaan zitten, maar er staan ook fijne stoelen om lekker in onderuit te zakken.

BitterSweetz den haag

BitterSweetz Den Haag

Eigenlijk sta ik al direct met Susanne te kletsen over eten. Dat gebeurt mij nou altijd. Ik krijg van haar een verse smoothie met plantaardige melk, kiwi en peer. En ga maar eens zitten, want we stáán dus al die tijd te kletsen. Bij BitterSweetz kun je zoals ik al zei dus terecht voor ontbijt en lunch, maar ook voor taartjes en zelfs voor een high tea. Bijzonder – maar gelukkig steeds gewoner – is dat de kaart van BitterSweetz glutenvrij, lactosevrij en suikervrij is. Mocht je daar nou geen zin in hebben, dan kun je ook terecht bij Susanne want ze serveert gewoon brood van ‘t Bakkertje. En wil je toch een beetje suiker in je thee, dan zul je eerst moeten opstaan om het van de bar te pakken.

Bittersweetz den haag

Wat staat er dan voor lekkers op de kaart? Ik kwam voor de lunch en je kunt kiezen uit verschillende (glutenvrije) broodjes, rijkelijk belegd met groenten en bijvoorbeeld vis, kip of kaas. Vind je het beleg van het broodje erg lekker, maar wil je liever helemaal geen brood eten? Ook dat kan, Susanne tovert haar menukaart zo voor je om en maakt een heerlijke salade met de ingrediënten die je anders op een broodje zou krijgen. Ik ging voor de gerookte kipfilet met avocado en knoflookmayonaise. Een verwennerij, zo eenvoudig maar zo lekker! Er staan trouwens ook nog echte salades op de kaart. De producten die worden gebruikt in de keuken van BitterSweetz zijn zoveel mogelijk biologisch.

BitterSweetz den haag

Ik had helaas geen tijd meer voor een kop thee met een taartje, maar wat zag de aarbei-kokostaart er lekker uit. Ik ga daar zeker nog een keer voor terug. BitterSweetz is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Breng je binnenkort een bezoekje aan Den Haag, ga dan zeker eens bij BitterSweetz langs!

BitterSweetz den Haag

BitterSweetz – Den Haag
Oude Molstraat 28a
www.bittersweetz.nl

Ik ben op uitnodiging van Susanne van BitterSweetz komen lunchen. Om hier een blog over te schrijven en dit leuke zaakje als hotspot te noemen, is uiteraard mij eigen keuze!

Wil je mijn tips voor een happy healthy lifestyle in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.