De 5 lekkerste blogs van 2017

2

Goedemorgen. Ja, het is echt waar…. het is 2018! Beetje bijgekomen van het Oudejaarsfeestje? Druk geweest of lekker op de bank gehangen met de Oudejaarsconference? Ik heb niet veel gedaan met Oud & Nieuw. De tafel stond vol met borrelhapjes en ik heb heerlijk genoten van de bubbels! Wat was 2017 een hectisch jaar!! Ik las trouwens terug dat ik van 2016 precies hetzelfde vond – ook chaotisch en druk – maar afgelopen jaar was nog een extra versnelling. Tijd om even terug te blikken op dit bijzondere jaar, aan de hand van de 5 lekkerste blogs van 2017. Ik hou niet van lijstjes maken, maar dit is een bijzondere… Dit zijn namelijk de recepten uit 2017 die jullie het meest waardeerden. Nou, ik kan het ermee eens zijn hoor!

lekkerste blogs 2017

Ik had me er een beetje op verkeken…. Natuurlijk is het bouwen van een nieuw huis – of eigenlijk het renoveren van een oude stal – niet niks. Maar daar waren anderen mensen hard aan het werk, ik niet! En ik had niet gedacht dat het zo’n impact zou hebben op ons gezin. Toch was Simon bijna elk vrij uurtje daar te vinden en zijn de meisjes dan nog net te klein om zich zelf te kunnen vermaken. Halverwege het jaar kwam daar de verkoop van ons huis ook nog bij, waar ik heel veel tijd aan kwijt was. Mijn blog – mijn lieve kind en grootste hobby – kwam regelmatig op de laatste plaats. Tot grote irritatie bij mij hoor, want ik wilde wel maar ik had gewoon geen tijd.

lekkerste blogs 2017

Toch, en daar ben ik trots op, kwamen er elke week weer nieuwe recepten online. Mijn grootste ontspanning blijft nu eenmaal om de keuken in te duiken en wat aan te rommelen. En dat ging tussen de bedrijven door nog best aardig. Niet altijd kwam er evenveel nieuwe content online, maar ik heb er mijn best voor gedaan om je te inspireren! Eind februari 2018 gaan we over naar het nieuwe huis en ik hoop dan toch echt weer wat meer tijd te hebben voor mijn blog. Ik geniet er namelijk nog steeds zo van, het is zo leuk om te doen!!

lekkerste blogs 2017

Wat dat betreft ben ik echt blij met jou – mijn lieve lezer! Je bent er gewoon bij gebleven! Sterker nog, de bezoekerscijfers ten opzichte van vorig jaar zijn nog weer gestegen met zo’n 40%, geweldig! Dat jullie steeds weer terug komen om mijn recepten te bekijken maakt mij heel blij en ook heel dankbaar. Dankzij jullie bezoekjes kan ik doen wat ik het liefste doe, namelijk mijn inspiratie met je delen en ondertussen werken aan mijn eigen bedrijf(je) Mind Your Feed. Dank jullie wel daarvoor!

lekkerste blogs 2017

Tijd voor een klein jaaroverzicht. Geen lange lijst met gebeurtenissen, maar een overzichtje van de lekkerste blogs van 2017. Recepten die afgelopen jaar online kwamen en die door jullie massaal werden bekeken. Ik vind het een mooie lijst en het laat zien dat jullie net zo van afwisseling en makkelijke recepten houden als ik. Top! Daar doe ik het voor! Op naar 2018 met nog meer food inspiratie!

De 5 lekkerste blogs van 2017

pittige tonijnsalade

Op een doordeweekse middag besloot ik voor mezelf een broodje met deze pittige tonijnsalade klaar te maken. Voor mij een standaard recept dat ik regelmatig op tafel tover… deze keer maakte ik er eens een foto van en dit is dus het meest populaire recept van 2017. Ehm…. ik snap dit, maar ik vind het wel grappig dat dit gewoon mijn lunch was….haha!

havermout yoghurt cake met muesli

Havermout blijft een topper, voor mij ook! Ik hou ervan om er ontbijtjes mee te maken of het te gebruiken in mijn bakrecepten. Deze havermout yoghurt cake met muesli is eigenlijk allebei, en werd dan ook massaal bekeken. Ik ga hier komend jaar nog eens mee aan de slag!

gevulde courgette met gehakt

Over dit recept twijfelde ik of ik het op mijn blog zou zetten…. Ja, dat geloof ik nu zelf ook niet meer, maar ik had best wat overtuiging nodig van een goede vriend om uiteindelijk deze gevulde courgettes met gehakt en mozzarella met je te delen. Ik was te kritisch op het recept, op mijn foto’s, op de simpelheid…. Pffff. Maar ja, zo gaat het er achter de schermen soms ook aan toe.

havermout yoghurt

Zoet en hartig wisselen elkaar af in dit jaaroverzicht van 2017. Zoals je wel weet hou ik van makkelijke recepten en aan het begin van het jaar deed ik voor mijzelf de uitvinding van het jaar…. Ik hou namelijk niet van warme havermout ontbijtjes maar deze havermout yoghurt met banaan vond ik echt te gek!! Die is dus koud ja, en kwam nog heel vaak op de ontbijttafel dit jaar!

bloemkool risotto

En als laatste in dit rijtje toch nog weer een hartig recept. Een perfect recept voor januari 2018 ook trouwens, als we toch met z’n allen weer net wat gezonder gaan doen. Het is een heerlijke romige bloemkool risotto met kastanjechampignons. De rijst in dit gerecht is dus gemaakt van bloemkool en daardoor is het een heerlijk licht recept!

Dat was mijn 2017 in 5 blogs…. laat 2018 nu echt maar komen! Ik heb bakken aan inspiratie voor nieuwe recepten, maar ik ga je ook meenemen in andere projecten! Zo wordt er dus al bijna een nieuwe keuken geplaatst in ons huis, heb ik al leuke plannen gemaakt voor dit jaar en komt er waarschijnlijk wel weer een nieuw boek aan. Yes, ik heb er zin in! Dank jullie wel allemaal!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Leuk om je top blogs weer eens te lezen. Naast deze heb ik er nog een paar. Eentje wil ik noemen waarvan ik het recept meerdere malen gebruikt heb en ook met vrienden gedeeld heb: De zelf gemaakte atjar ketimoen. Het recept kwam ik in december 2016 tegen. (Eigenlijk dus net niet in 2017, maar dat scheelt maar een paar dagen) en ook een heel lekker recept, de tomatensaus van verse tomaten (mei 2017). Werkelijk een topper, zo makkelijk te bereiden en zo lekker t.o.v. pastasaus uit een pot. Ben ook benieuwd naar je nieuwe boek? Kun je al een tipje van de sluier op lichten? Gaat het over ontbijtjes, deserts of masltijdsalades? Of van alles wat?

  2. Ik vind je blog geweldig! Heerlijke recepten die tot nu toe allemaal zijn gelukt en heerlijk smaakten. Ook vind ik het erg leuk je verhalen te lezen. Het straalt er vanaf dat je veel plezier hebt in het koken en delen van je recepten. Bedankt daarvoor! Op naar een top 2018!! ✨

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.