Foto diary juni 2017

1

Heerlijk om aan het einde van de maand even terug te blikken! Om nog een keer mijn foto’s van de afgelopen weken door te bladeren en al die heerlijke momenten opnieuw te beleven… Het was prachtig weer in juni, dus ik heb heel wat zonnige plaatjes vandaag te delen in deze foto diary. Ben je er klaar voor? Juni was een maand van heel veel werken, leuke events en vooral weer heerlijk eten. Een weekendje weg en helemaal in mijn element op het platteland… Yumm, ik geniet nog even na!

Foto diary juni 2017

foto diary juni

Juni, wat was je mooi qua weer. Ook qua heel veel andere dingen hoor, maar het zonnetje scheen wel errug vaak. Heerlijk! Ik ging naar 1 van mijn favoriete strandtenten op Kijkduin en bracht daar met de meiden de dag door….

foto diary juni

Ook at ik bij mijn ouders in de tuin. At ik sowieso wel veel buiten…. Mijn ouders hebben zo’ n grote paellapan waarin voor de hele familie paella wordt gekookt. Heerlijk!

foto diary juni

Samen met een vriendin ging ik een weekend naar Bergen aan Zee. We sliepen in hotel Blooming, heerlijk daar ook! Het zonnetje begon spontaan te schijnen toen we aankwamen – er was precies voor dat weekend minder mooi weer voorspeld – en dat vierden we met witte wijn!

foto diary juni

De duinen bij Bergen en Schoorl zijn echt prachtig! Zo heerlijk om dit als weg naar het strand te hebben!

foto diary

Eten deden we dat weekend onder andere bij Fabbrica in Bergen.

foto diary

Ook met de meiden ging ik lekker naar buiten toe. Dit is een parkje hier in de buurt, waar een strandje is aangelegd. De dames in het water, ik op een handdoekje in de zon. Prima!

foto diary

Lunchen met een vriendin bij het lokale eetcafé. Het dorp waar ik woon is niet zo heel spannend hoor, maar er is gelukkig wel een leuk lunchplekje!

foto diary

Dit was de setting bij een event waar ik deze maand aanwezig was. Plaatje toch? Ik zou bijna denken dat ik hier voor een bruiloft zou zijn ofzo…

foto diary

Kijk, hier ben ik dus in mijn element. Buiten, maar wel in de keuken, mooie ingrediënten en met de zon op mijn bol. Blij!

foto diary

Ik was op uitnodiging van Bettine naar Brabant gekomen om met hun geitenkaas aan de slag te gaan. Binnenkort deel ik het recept op mijn blog hoor!

foto diary

Samen met Suzanne (PuurSuzanne) en Stefanie (LittleSpoon) in de zon, in de tuin, met wijn, bij de Bettinehoeve.

foto diary

Goed, leuk al die wijntjes, maar even weer in balans. Ik plaatste voor het eerst in lange tijd deze maand ook weer een eetdagboek, heb je het al gezien?

foto diary

Er werd ook nog heel hard gewerkt hoor! Ik heb alleen wel mijn werkplek naar buiten verplaatst… ik vond eigenlijk mijn eigen tuintafel best een leuke plek om te fotograferen. Is het je nog niet opgevallen dat niet alle foto’s een witte ondergrond meer hebben?

foto diary

En een beetje wegdromen op Pinterest… als ik even rust nodig heb, dan open ik Pinterest en ga ik plaatjes kijken. Dit wil ik in mijn nieuwe tuin… #droomtnogevenverder….

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Hoi Reny,
    Wat een sfeervolle foto’s laat je ons weer zien. Prachtig. Ik wacht met spanning af op je recept(en) met geitenkaas. Trouwens grappig dat jullie op de foto alle drie dezelfde bril dragen. Cadeautje van de Bettinehoeve?

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.