Merry Christmas! + my favo Xmas songs!

1

Het is zover…. Kerst! Niet alleen ik, ook jij hebt hier waarschijnlijk al weken naartoe geleefd. En dan is het ineens dié dag. Die dag dat the magic er is. Vandaag is het even extra speciaal om ‘s morgens de verlichting van de kerstboom aan te zetten. Vandaag hoef je nog niet gelijk in actie te komen. Vandaag is het Kerst, relax, en geniet! Net als eerdere jaren verschijnt er vandaag geen nieuw recept online. Ik mag toch hopen dat je al jouw boodschappen inmiddels hebt gedaan en weet wat je gaat maken, haha! Maar ik wil wel weer even van de gelegenheid gebruik maken om jullie heerlijke kerstdagen toe te wensen. Goedemorgen, start rustig op, de dag gaat beginnen! 

Zonder nou direct heel zweverig te worden, is Kerst voor mij ook altijd een moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Meer nog dan met Oud & Nieuw heb ik nu de behoefte om nog eens na te gaan hoe het afgelopen jaar eruit heeft gezien. Misschien omdat ik nu eindelijk de rust daarvoor heb, maar misschien heeft het ook met de magie van deze dagen te maken. De komende week ga ik nog wat fijne recepten voor de afsluiting van 2016 met je delen, en kun je ook van mij een jaaroverzicht verwachten. Wel op mijn eigen manier hoor, ik ben niet zo van de lijstjes….

shutterstock_345732080

Ik wil jou – nu je toch even op mijn blog bent beland – een heerlijke Kerst toewensen! Kerst, hét feest van het jaar, 2 dagen waarop het allemaal zou moeten gebeuren. Wat mij betreft gebeurt hét het hele jaar. Lief zijn voor de mensen om je heen, samen zijn, lekker eten, bijpraten, vertellen dat je om elkaar geeft. Dat je elkaar bijzonder vindt en graag bij elkaar bent. Dat je de tijd neemt om even goed te ontspannen en stil staat bij wat je allemaal wél hebt. Want het leven is zo mooi, en niet alleen met Kerst. Voor al mijn lieve familie, vrienden en dierbaren en natuurlijk jij! die dit vandaag lezen; maak er geweldige dagen van en ik hou van jullie allemaal!

En nu, chop chop de keuken in! En dat doe je natuurlijk onder het genot van een lekker kerstmuziekje… Ik ben echt een sucker voor ‘foute’ kerstmuziek, dus ik heb er weer een paar voor je opgezocht! Go rock that kitchen, en vergeet niet om heel hard mee te zingen!

Fijne dagen, xxx, Reny

kerstrecepten

Ga je aan de slag met een van mijn kerstrecepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Afbeelding Merry Christmas – via Shutterstock

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Fijne kerstdagen en bedankt voor weer een jaar fijne recepten! Voor ons een lekker rustig dagje met ons gezin en zo lekker de keuken in om je Turkse pizza te gaan bereiden. Die is ook met kerst heel lekker!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.