MYF wenst je fijne kerstdagen!

4

Yes, it’s there! Christmas!! Allerliefste allemaal, ik wil even van dit momentje gebruik maken om jullie allemaal heerlijke, smakelijke en ontzettend fijne kerstdagen toe te wensen! Ik duik vandaag even onder, geen nieuw recept hier op de blog, Kerst is de tijd om samen met (mijn) geliefden door te brengen, om lekker te cocoonen, te relaxen, en natuurlijk lekker te eten. Ik heb je daar in de afgelopen weken meer dan genoeg inspiratie voor gegeven, dus je zult ongetwijfeld vandaag lekker de keuken in duiken! Om het koken nog een beetje gezelliger te maken, heb ik vandaag mijn favoriete foute kerstliedjes voor je bij elkaar gezocht. Wees gewaarschuwd, qua kerstmuziek ben ik echt een sucker voor over-de-top kerstnummers….

fijne kerstdagen
Weet je wat ik zo heerlijk vind…. Kerstmuziek heel hard aan, meezingen,en ondertussen in de keuken staan…. optimale kerstbeleving! Geniet mee van mijn foute kerstmuziek, kom in de stemming en maak er heerlijke kerstdagen van!

Zet de muziek hard, en swing de pan uit, letterlijk en figuurlijk vandaag! Go rock that kitchen!

Heel veel liefs, Reny

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

  1. Dag Reny, jij ook fijne dagen. Nog hartelijk dank voor de lekker recepten die jij stuurde. Blijf dat lekker doordoen want ik heb er veel aan. Zelfs nog enkele collega’s getipt over jouw blogs.

  2. Beste Renny, je gerechtjes hebben bijzonder gesmaakt. Het is een plezier om je te volgen. Dank je wel.
    Graag wens ik ook jou en je familie ontspannen, gezellige en gezonde feestdagen. Lieve groetjes van een volger uit Kroatië.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.