Voel je goed; koken met een sterren chef!

0

Ja hoor, ook ik heb een klein wensenlijstje. Een bucket list als je het zo wilt noemen. Geen grote dingen, maar wel gebeurtenissen die ik nog wel eens wil hebben meegemaakt. Op mijn lijstje stond al een hele tijd het volgen van een kookworkshop bij een echte sterren chef. Je weet, ik ben geen professionele kok, maar ik vind het altijd leuk om te leren! Ik hou van nieuwe ervaringen, kennis opdoen, en lekker eten. Toen ik op uitnodiging van Groupon voor hun Voel je goed campagne dan ook een workshop mocht volgen bij Niven Kunz – van restaurant Niven in Rijswijk – sprong ik een gat in de lucht. Ik ging afgelopen week een kijkje nemen in zijn keuken, en ik vertel je er vandaag alles over. Oh, en ook jij maakt kans op een geweldige deal van Groupon, lees snel verder!

voel je goed

Je goed voelen, dat is waar het wat mij betreft om draait in het leven. Natuurlijk, je stelt doelen of hebt wensen, maar het leven in het moment, en blij zijn met wie je nu bent en hoe je in het leven staat, maakt dat je gelukkig kunt zijn. De ondertitel van mijn blog luidt Food that makes you happy, en ik bedoel daarmee dat je jezelf voedt met alles waar je blij van wordt. Dat kan natuurlijk eten zijn, maar ook een stuk persoonlijke verzorging, aandacht, tijd en liefde voor jezelf, ook dát is voeding voor een blij en gezond lijf.

Groupon lanceert deze maand de Voel je goed campagne, en daarbij bieden zij een uitgebreid aanbod aan deals waarin het je goed voelen centraal staat. Uit onderzoek van Groupon is gebleken dat we meer en meer bezig zijn met het goed zorgen voor onszelf. Of dat nou op het gebied van voeding, beweging of mindstyle is, we zoeken om ons heen naar manieren om ons goed te voelen. Coaches, personal trainers, mensen van wie we kunnen leren, ze worden massaal ingeschakeld om ons op weg te helpen. Ben je net als ik dol op lekker eten, dan kun je via Groupon geweldig leuke deals reserveren.

voel je goed

Voor deze Voel je goed campagne mocht ik dus alvast een deal testen. Ik mocht namelijk koken in de keuken van een sterren chef. Nou, daar maak je mij wel heel blij mee! Omdat vooral jongeren –ja, ik dus met mijn 35 jaar ook – bezig zijn met het online zoeken naar manieren om zich goed te voelen, maar ouderen (vanaf 50+) minder, werd ik sámen met mijn moeder uitgenodigd. Die overigens ook dol op koken is. Ik geef je vandaag een fotoverslag van deze te gekke workshop, want wat was het leuk, én lekker! Maar lees vooral ook even verder, want ik vertel je hoe jij kans maakt op een Groupon cadeaubon, waarmee je zo’n te gekke deal dus ook zelf kunt boeken. En ik mag je alvast een korting van € 10,- geven op een deal naar keuze…

voel je goed

Ja, dus, wow! Ik mocht koken bij Niven Kunz!! Ik ken Niven al van lang geleden, toen hij nog de sterren van de hemel kookte in restaurant ’t Raethuys in Wateringen. Dat was toen een begrip bij ons in het dorp, en met feestelijke gelegenheden gingen wij regelmatig met mijn ouders bij hem eten. Daarna vertrok hij naar Rijswijk, waar deze jongste sterren chef, zijn eigen restaurant begon. Samen met mijn mams kookte ik –en natuurlijk samen met nog 10 workshop deelnemers – een volwaardig sterrenmenu.

Een hangop met komkommer, een tartaar van wortel, een snijbonenspaghetti, bloemkool met super malse bavette, en een dessert van Haagse hopjes en mascarpone. Sounds good, right! Onder de begeleiding van chef Barney van Elswijk zetten wij deze heerlijke gerechten op tafel. Ik heb heerlijk gekookt, nog beter gegeten, maar vooral de avond van mijn leven gehad. Met mijn mams! Vooral die ervaring om het samen te doen is echt zo waardevol!

voel je goed

Wil jij je ook goed voelen? Actief aan de slag met het lekker in je vel zitten? Dan heb ik wat leuks voor je! Je kunt via Groupon namelijk de leukste deals bij jou in de buurt boeken, en ik mag je daar een extra korting op geven. Met de code 24NL98A5D krijg je namelijk € 10,- korting op een deal naar keuze*. Maar hoe tof zou het zijn als je een van die geweldige deals zou winnen? Dat zou dus zomaar kunnen, want Groupon organiseert een winactie waarbij je credits kunt winnen die je mag uitgeven voor een deal naar keuze voor 2 personen. Ik zou het wel weten, het was namelijk zó leuk om met mijn moeder samen zo’n belevenis te ervaren. Met wie zou jij op pad gaan, en actief gaan werken aan het je goed voelen?

Nog een klein fotoverslag van deze heerlijke Voel je goed avond:

voel je goed

voel je goed

voel je goed

voel je goed

voel je goed

*  Let op; deze code is hoofdlettergevoelig en alleen geldig t/m zondag 24 april 2016. Maximaal 1 x € 10,- korting per persoon, minimale besteding (per deal/aankoop) moet € 20,- zijn. Ik mag 250x deze korting weggeven, dus wees er snel bij!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

MYF_sponsored

Deze blogpost betreft een samenwerking met Groupon. Lees mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.