Win Uzuma green juice programma

64

De hele maand oktober is het feest op Mind Your Feed! Na al 2 te gekke acties, waarbij je kans maakte op het inspirerende boek Natuurlijk! Elke dag echt eten en op een prachtige Just Water drinkfles, heb ik weer een superleuke actie deze week. De cadeautjes die ik weg geef, hebben allemaal met elkaar gemeen dat ze goed van pas komen in een gezonde(re) levensstijl. Want dat is mijn bedoeling met Mind Your Feed; tips en inspiratie geven voor een gezonde levensstijl, maar wel praktisch en toepasbaar, niet te moeilijk en vooral goed te combineren met een druk leven. Ik mag deze week een Uzuma green juice programma weggeven en ook dit cadeau past helemaal in mijn straatje!

Uzuma green juice

Een Uzuma green juice programma is de ideale manier om je ervan te verzekeren dat je alle voedingsstoffen krijgt die je nodig hebt in één handig pakket. Ik vond het dan ook te gek dat ik zelf een juice programma mocht testen voordat ik er een van jullie blij mee ga maken! Zoals jullie wel weten ben ik gek op (groene) sapjes, ik vind het een hele fijne manier om dagelijks een extra portie groenten en fruit binnen te krijgen. Want ook voor mij is dat nog wel eens lastig. Er wordt geadviseerd om elke dag 2 ons groenten en 2 stuks fruit te eten, maar eigenlijk zou je beter nog veel meer groenten binnen krijgen, namelijk wel 4 ons per dag. En dat is ook voor mij soms een uitdaging, want 4 ons per dag is niet altijd haalbaar.

De green juices van Uzuma bestaan uit groenten én fruit en worden in een handig pakket bij je thuis afgeleverd. Ik was blij verrast toen de postbode bij mij aanbelde met een hele grote doos met sapjes. Maar liefst 21 flesjes ontving ik, allemaal diepgevroren want zo blijven de sappen vers. Bij Uzuma gebruiken ze de kracht van Moeder Natuur en converteren ze deze kracht naar slow juices. Slow juice, ook wel koudgeperst sap genoemd, is het resultaat van geperst groente en fruit, zonder dat er hitte of pasteurisatie aan te pas komt. Bij Uzuma worden de beste, verse ingrediënten gebruikt om een aantal van de meest voedzame en smakelijke sappen te persen en te mengen. Het resultaat is 100% vers, 100% rauw en 100% gezond sap.

Er zijn 7 verschillende smaken en 1 flesje sap van 250 ml staat gelijk aan 1 kilo groenten en fruit. Hatsikidee, zo kom je wel aan je dagelijkse portie! Het fijne aan de Uzuma green juices vind ik dat er ook gebruik wordt gemaakt van ingrediënten die ik niet altijd in mijn koelkast heb liggen, maar die wel heel goed voor je zijn. Zo zijn er juices met rode biet, met paksoi, met bleekselderij en met spitskool. Met inspirerende namen als Zen, Rise en Shine kreeg ik al helemaal zin om aan het juice programma te beginnen. Mijn favoriet is de Vibe, een juice van rode biet, bleekselderij, sinaasappel, wortel en basilicum. Vooral de basilicum in deze smaakcombinatie maakt het een superlekkere juice.

Uzuma green juice

Er zijn 4 verschillende juice programma’s; een SLIM, STEADY, DETOX en FIT programma. Ik ontving 21 flesjes en besloot het FIT programma te doen. In het FIT programma voeg je elke dag 2 flesjes Uzuma juice toe aan je dagelijkse voeding. Op die manier is het een echte gezondheidsboost en waren de sappen dus een aanvulling op mijn verder al gezonde voedingspatroon. Ik mag ook een pakket van 21 flesjes weggeven, en daarmee kun je zelf kiezen welk programma je volgt. Kies je voor een SLIM, STEADY of DETOX programma, dan vervangen de sappen gedurende een aantal dagen al je maaltijden. Kies je net als ik voor een FIT programma, dan zijn de sappen echt een toevoeging. Bij het pakket wordt een handige kalender meegeleverd, je kunt zo precies zien welke sap je op welk moment moet nemen.

Uzuma green juice

Win Uzuma green juice programma

Ik mag dus een pakket met 21 flesjes Uzuma green juice weggeven. Wat moet je daarvoor doen? Ik wil het nog steeds heel simpel houden, maar let op, de voorwaarden zijn iets veranderd! Trakteren hoort nu eenmaal bij een verjaardag, dus ik wil graag:

 • een reactie; laat mij hieronder weten waarom jij graag een Uzuma green juice programma zou willen winnen!
 • een geldig e-mailadres bij je reactie, zodat ik contact kan opnemen als je gewonnen hebt!
 • een like op mijn Facebookpagina/volgen via Twitter/volgen op Instagram (en laat in de reactie achter waar je me volgt!)
 • wil je dit bericht delen via social media? Super leuk, dank je wel!

Deze winactie loopt tot woensdag 22 oktober, 12.00 uur. Op woensdag 22 oktober maak ik de winnaar via Facebook bekend (en komt er weer een nieuwe leuke actie online!).

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

64 reacties

 1. Top actie, ik ben sinds kort dol op groene sapjes maar te lui om ze zelf te maken (je kunt maar beter eerlijk zijn ;-)) dus dit zou super handig zijn én misschien wel een opstapje zijn om een keer een detox (hellup!) te proberen. Wie weet…

  • Babette Burbach op

   Wow, wat een gave actie! Ik zou het Uzuma Green juice programma niet voor mezelf, maar voor mijn moeder willen winnen. Ik ben al volop bezig met gezonde sapjes drinken en er op te letten dat ik voldoende voedingsstoffen binnenkrijg, maar m’n moeder heb ik nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van gezonde voeding en smoothies.. Ze heeft altijd klaargestaan voor mijn (ernstig) zieke vader en ik en ik zou haar graag van haar vermoeidheid af willen helpen door deze supergezonde box met allemaal gezonde sapjes! Het zijn natuurlijk stuk voor stuk energiebomnetjes! Wie weet is ze helemaal om na het winnen van deze juices en volgt ze daarna detzelfde healthy lifestyle als ik!

 2. Ik wil wel eens kijken wat een detox voor mijn altijd rare darmen kan betekenen. Dan weer hard en dan weer zacht, tis niet bij te houden. Misschien is een detox reset wel de oplossing! Enne, ik volg je met veel plezier op Facebook 🙂

 3. Alweer zo’n leuke winactie! Ik volg je natuurlijk of facebook (en straks ook op twitter). De Uzuma juices zouden ideaal voor mij zijn, omdat ik zelf eigenlijk niet vaak de tijd neem om sapjes te maken, maar het toch lastig vind om écht genoeg fruit en groente binnen te krijgen. Dit is de oplossing! Een fijne boost voor mijn weerstand ook, nu het weer niet meer zo meewerkt 🙂

 4. ik heb net groenten en fruit gekocht voor smoothies, maar vind het nog best lastig. Is het wel lekker? in welke verhouding? welke combinatie is waar goed voor? Het is en blijft makkelijk als het kant en klaar aangeleverd wordt, maar….. dan moet het natuurlijk verantwoord kant en klaar zijn en geen troep! Ben dus heel nieuwsgierig naar deze flesjes!! Oh ja, Ik volg je via facebook. Gr. Adrielle

 5. Groente, groente, groente en fruit: enorm gezond natuurlijk en ik doe écht m’n best om ze in allerlei soorten en maten binnen te krijgen, maar dat lukt gewoon niet altijd zo gevarieerd als ik het liefst zou willen. Zo’n sapjes-boost is dus welkom! Bovendien zit ik nu toevallig snotterig op de bank, dus heb ik helemáál het idee dat ik wel wat vitaminebommetjes kan gebruiken 😉 Ik volg je actief op facebook en instagram!

 6. Fijn, die wil ik wel winnen, ik heb eens op de site gekeken, omdat het me wel iets leek om evt. vitaminen tekorten op te heffen voor de komende winter….maar ik vind ze zo DUUR….en dan weet ik nog niet eens of ik ze lekker vind 🙂 dus : ja graag wil ik zo’n boost van vitaminen Gratis winnen….misschien krijg ik dan weer wat Energie 😀

 7. Oh….weer zo’n geweldige winactie!! Heel graag zou ik deze actie winnen. Ben zelf al goed bezig, maar kan zeker nog veel beter qua hoeveelheid groentes.
  Vanaf morgen ga ik stoppen met roken, nog gezonder uiteraard, maar er wordt aangeraden om extra vitamines te gaan slikken. Dit lijkt me een hele goede manier om die extra vitamines binnen te krijgen!!
  Ik volg je…..via Facebook, Instragram en Twitter!!

  Spannend…..!

 8. Wat een leuke actie! En ooh wat ben ik benieuwd naar deze sapjes!! Ik zou absoluut wel wat extra vitamines kunnen gebruiken. Nog niet zo lang geleden bevallen van mijn prachtige zoontje, dus nog niet veel tijd voor mijzelf kunnen hebben om me weer goed in gezonde sapjes ritme te komen! Ik zou dus zeker kiezen voor de fit! En ik volg je op Facebook en instagram! 🙂

 9. Annemarie Robben op

  Een mooie manier om kennis te maken met een gezondere leefstijl! Ben ook erg benieuwd naar de smaken van deze sapjes! Ik volg je via FB

 10. Wauw wat een super actie! Al op meerdere blogs voorbij zien komen deze sapjes en iedereen is erg enthousiast. Ik zou graag de detox willen proberen als ik extra zetje in de rug. Het lijkt me wel lastig hoor,een paar dagen op sapjes leven! Ik drink al elke dag een groene smoothie, dus ik denk dat deze sapjes heel erg in de smaak zullen vallen 😀 Ik volg je op FB, Twitter en Instagram hihi 🙂

 11. WOW!!! Heeeeeeel graaaag!! Ik maak elke maandag al groene sapjes, die zelfs m’n zoontje als tussendoortje mee naar school neemt! Maar graag inspiratie en dit is super ideaal!! Heeeeeel heeee lgtaag!
  Ik volg je al een tijdje op fb en Twitter:-)
  Groetjes anne

 12. Wat een super mooie (lekkere??) Winactie. Ben erg benieuwd hoe deze sapjes smaken! Doe graag mee!! Ik volg via facebook, instagram en krijg de mail in mijn mailbox! Ik neem dit pakket graag in onvangst!! En ben benieuwd naar de volgende winactie tot nu toe vind ik ze allemaal al top!!!

 13. Kijk, hier word ik nou blij van!! Ik heb al meerdere acties voorbij zien komen, maar dit is de eerste waar ik zó enthousiast van word dat ik mee wil doen! Ik doe al een aantal maanden flink m’n best genoeg fruit en groente binnen te krijgen, maar jeetje wat een uitdaging! 😉 M’n koelkast vol groene gezonde sapjes lijkt me fantastisch! Ik ga alvast plaats maken;)

 14. Ik zou ‘m graag willen winnen omdat ik deze flesjes toch wel erg prijzig vind om aan te schaffen. Zo kom ik er toch achter hoe (en óf) ze lekker zijn. Nadeel alleen wel als ze lekker zijn dat ik ze vaker zal willen kopen… Dilemma

 15. Jessie Gruijters op

  Leuk leuk leuk!

  Ik zou het graag willen proberen, maar niet alleen voor mezelf (een beetje delen dus).. Ikzelf ben helemaal gek op groenten en fruit! Mijn vriend houdt helemaal niet van groenten of fruit op zijn bord, maar wel in drankvorm.. Alleen zo gek ben ik natuurlijk niet om iedere avond/dag een sapje klaar te maken! Dat pakketje zou daarom helemaal een goede oplossing zijn! Voor hem zijn portie groenten en fruit en voor mij dat beetje extra 🙂

  Ik volg je op Instagram 🙂

 16. Geweldige actie!
  Sinds afgelopen zomer flink ziek geweest van een vervelend virus. Krijg nu weer een beetje energie, maar heb echt nog wel een steuntje in de rug nodig. Dit zou super zijn!

  Volgend op: Facebook en Instagram.

 17. Leuke actie weer! 🙂
  Ik doe graag mee, ik kan wel een extra vitamineboost gebruiken voordat de herfst écht losbarst.
  En wie weet haalt het me over de streep om toch ook zelf sapjes met groente te gaan maken…
  Enneh, ik volg je op alle mogelijke manieren.

 18. Ik zie dat mijn telefoon me een beetje in de steek laat. Bijdeze nog een keer. Mijn vriendin maakt vaak sapjes en die is daar altijd heel erga enthousiast in. Nu kan ik doormiddel van deze actie ook eens sapjesuitproberen en trakteren;) en misschien bevalt het zo goed dat ik in de toekomst een sapcentrifuge aan kan schaffen. Ik volg je op fb;)

 19. Daphne Hazeleger op

  Wat een mooi product heb je deze week in je actie zitten! Ik zou heel heel graag het pakket willen winnen en wel omdat ik net de opleiding voeding en diëtetiek ben gestart. In het eerste semester behandelen wij het thema “Lekker en Gezond” preventie en gezond eten staan centraal. Ik heb afgelopen weken een vcp gehouden waaruit naarvoren kwam dat de onderzoeksgroep zeker niet de aanbevelingen voor groente en fruit per dag halen. Om ze een goed alternatief en/of oplossing te bieden zouden de green juices van Uzuma 
  een mooie uitkomst zijn! Dit kan ik natuurlijk niet adviseren zonder het zelf getest te hebben. Ik volg je op instagram, facebook, nieuwsbrief en via je site! Dit zou super zijn!

 20. Ellis Verduijn op

  Net als zovelen wil ik dit heeeel graag winnen!! Waarom ik dan?! Omdat ik wel een innerlijke detox kan gebruiken na wekenlang intensief lesgeven aan pubers, veel te veel drankjes in de weekenden en helaas geen tijd voor het maken van mijn eigen sapjes 🙁

 21. Angela Ubbing op

  Hoi ik volg je al een tijdje op fb en ig 😉 Het lijkt mij erg leuk om dit te winnen. Ik interesseer me erg voor groene smoothies maar weet niet zo goed hoe deze zelf te maken. Dus dan is zo’n flesje wel erg handig. 🙂

 22. Ik lees hier steeds meer over en wil het dolgraag een keer proberen! Ik volg je op instagram en fb en heb de actie gedeeld! Nu ga ik duimen 😀

 23. Hoi hoi
  Heb al vaker van jullie dit soort acties voorbij zien komen en het heeft me heel erg nieuwschierig gemaakt!! Hoop via deze weg er kennis mee te maken!
  Groetjes!

 24. Peggy Halverkans op

  Gave aktie, ik begin binnenkort met een detoxkuur waarin een sappenperiode van 7 dagen zit. Dan zouden deze flesjes zouden heel makkelijk zijn om mee te nemen naar mijn werk bv.
  Ook voor na de kuur natuurijk, ik wil die gezonde levensstijl wel gaan doorzetten en dit is dan een extra duwtje in de rug.
  Ik begin vast met duimen draaien 😉 .

 25. Via een vriend vernomen van dit mooie nieuw product. Effectief, gezond, voedzaam en een ideale hulp om die altijd aanwezige overtollige kilo’s nu eindelijk eens te vernietigen. Uzuma geprobeerd en het smaakt nog verdomd goed. Je voelt bij het drinken dat het een volle smaak heeft en dat het vele belangrijke en “broodnodige”voedingstoffen in zich heeft. M.a.w laat maar komen dat te winnen pakket….wie weet wat er nog uit voortvloeit….

 26. Dolgraag zou ik dit pakket winnen!
  ik heb 12 jaar lang anorexia gehad en het laatste jaar heb ik boulimia. ben nogal wat aangekomen en zou heel graag de kilos kwijt raken doormiddel van dit programma!
  Daarna kan ik als het bevalt ze ook in mijn dagelijkse voedingspatroon toevoegen en starten met een frisse start en een echt gezond voedingspatroon

 27. Ik probeer heel gezond te leven op alle vlak, beweging, voeding, mindfulness maar wat koken, eten/drinken klaarmaken betreft ben ik een beetje onhandig…….de kant en klare sapjes zijn voor mij DE oplossing!
  Ik kende je nog niet maar kwam je bericht op FB tegen. Inmiddels volg ik je op Facebook en Twitter en heb ik dit berichtje gedeeld op zowel FB en Twitter! Had ik eigenlijk niet moeten doen…..zo maak ik minder kans om deze geweldige prijs te winnen 😉

 28. Chantal van de Graaf op

  Jaaaa!! Dit lijkt me spannend en lekker! ik maak best veel sappen met mijn blender, maar ben erg benieuwd hoe de sappen van een Juicer smaken! En vooral deze want ik hoor veel goede verhalen.
  Soo… Fingers Crossed!

 29. Daniëlla van der Meer op

  Ik ben gek op sapjes, smoothies en gezond eten. Maar soms weet je gewoon ff niet wat je moet kopen en mixen en welke voedingswaarde het dan heeft. Deze kuur lijkt me een zeer verantwoorde uitkomst! Ik zou deze echt graag willen proberen! En anders ga ik er voor sparen!

 30. Wat een leuke actie en wat ontzettend handig!
  Vanwege mijn onlangs gediagnosticeerde ziekte van Crohn al een tijdje opzoek naar goede voeding voor mij en mijn darmen. Groentes zijn daarin onmisbaar, maar ook vind het lastig om goed gezond te leven, naast een drukke baan. De smoothies ben ik mee begonnen thuis, en met jouw’n tips kan ik zeker verder experimenten.. maar ik zou ook graag willen ervaren wat een kuur voor een werking heeft op mijn darmen…. Wie weet!

 31. Ooit hoop ik ze zelf te maken; gezonde sapjes. Met een slowjuicer, die hoog op mijn verlanglijst staat. Maar voor dat het zover is, wil ik toch wel graag dergelijke gezonde drankjes tot mij nemen. Omdat ze, zoals ik al zei, heel gezond zijn. En ik hecht grote waarde aan een gezond lijf. Maar ik ga er ook vanuit dat deze sapjes heel smakelijk zijn. Gewoon veel zin ook om te proeven. Social media: ik volg jullie op alle genoemde kanalen.

 32. Jaaaaaa dit wil ik echt een keer proberen! Dus kies mij, kies mij, kies mij 🙂
  Volg je met veel plezier op FB en IG. Groetjes, Marika

 33. Wat een geweldige Actie.
  Dit zou ik graag winnen om weg te geven aan onze dochter.
  Zij is zwanger van ons 2e kleinkind 😉 maar zo ziek dat ze bijna niet kan eten.
  Wij hebben zelf al sapjes gemaakt, maar meer groente sapjes zou geweldig voor haar zijn.
  Ik volg jou op FB.
  Groetjes,
  Yvonne

 34. annelies van zelst op

  Ik volg je via facebook. En mijn reden om dit pakket te willen winnen is een reden die veel mensen hebben denk ik. Ik probeer zoveel mogelijk groenten en fruit binnen te krijgen, maar dit lukt niet altijd. Als ik dit pakket kan gaan gebruiken zal ik als het goed is de effecten gaan merken, omdat dit veel makkelijker is dan als je het zelf allemaal klaar moet maken.
  Als ik het effect voel is dat de stok achter de deur.
  En ik vind je site een grote hulp.

 35. Ik volg je via facebook en je kruipt via Bloglovin mijn postvak IN in. Een kuur van sapjes is de volgende stap voor mij (naast suiker, -en tarwevrij), maar de prijs houdt mij tegen.

 36. Klinkt goed het Uzuma Green Juice programma. Ik ben er niet mee bekend maar heel erg benieuwd hoe ze smaken en wat het voor mijn lichaam en energieniveau kan doen. Zou ze dus heel graag uitproberen.

 37. Ellen Veugelers op

  Je hebt me nieuwsgierig gemaakt. Zowel voor het ontbijtboek (lijkt me dat je super trots bent als je jouw eigen boek door kan bladeren, maar ook naar de juices. Ik bevestig dat het lastig is om vooral een maximale hoeveelheid groenten te nuttigen op een dag. Fruit is goed te doen, maar voor groenten mag de hoeveelheid altijd meer zijn. Reden om geïnteresseerd te zijn in de juices. Ik ben benieuwd of het programma gemakkelijk in te passen in het voedingspatroon, dus ik wil ook graag kans maken op jouw cadeau.

 38. Super! Wat een uitdaging die Slow Juices!
  Normaal houd ik echt niet van dit soort dieeten.
  Maar het lijkt mij SUPERGAAF om deze uitdaging aan te gaan!
  Haha en als het ECHT helpt. Ben ik verkocht!!
  Ik ben benieuwd naar de detox flesjes, aangezien het helemaal ‘hip” is deze tijd.
  Thuis heb ik al veel aangepast aan onze voeding. Dit zal het zeker kunnen aanvullen!
  Net zo hoopvol als de anderen, verwacht ik zo een PRACHTPAKKETJE!

 39. Mijn instagram is @ilovecarrotcakes en wat mijn naam al verklapt, ik snoep iets teveel… Ik denk dat dit me weer op het gezonde pad zal brengen en ideeën brengt voor bijvoorbeeld smoothies of om zelf sapjes te persen 🙂

 40. Ik heb een paar weken geleden het detox-programma gedaan en en daar zeer over te spreken. Wil heel graag 1 van de andere programma’s uitproberen. Voor mijn praktijk voetreflexologie adviseer ik mensen ook graag over voeding… en het liefst vanuit eigen ervaring.

 41. Ik zou dit pakketje erg graag willen winnen, dit omdat ik nog niet zo lang bezig ben met echt gezond eten. Ik heb nog een beetje moeite met de juiste dingen bij elkaar te vinden, met deze flesjes kan ik in ieder geval iedere dag een tijd lang gezond beginnen! Ik volg je op Facebook en instagram!
  Het zou erg fijn zijn!

 42. Zou zeker graag de gezonde sapjes winnen omdat ik al lang bezig ben met gezonder leven en eten. Ben al 33 kilo kwijt, maar ben er nog niet. Dus de sapjes kunnen zeker bijdragen aan gezonder leven en meer gewichtsverlies.

 43. Ik doe graag mee aan deze super winactie!!
  Als ik zou winnen, kies ik voor het DETOX programma. Ik ben er echt aan toe om me drie dagen volledig te committen aan dit programma! Heb er al meerdere keren over gelezen en denk er steeds aan om het aan te schaffen. Dit zou toch een mooie duwtje in de rug zijn!!
  Ik volg je op Instagram en heb natuurlijk het bericht gedeeld op FB!

 44. Ja dit is leuk zeg! Ik doe graag mee en zou ook gaan voor het FIT pakket. ‘k Kan wel een beste boost gebruiken met de winter in aantocht! En helaas kan ik zelf enkel smoothies ( ook lekker natuurlijk 😉 ) maken, maar geen sappies, dit lijkt me heerlijk!

 45. Gerdine Mullenders op

  Hallo Reny

  Ik ben sinds juli bezig met gezond eten om fitter, gezonder en slanker te worden.
  Sinds begin september ontvang ik je nieuwsbrieven en haal hier veel kennis en inspiratie uit.
  Zo af en toe maak ik een sapje voor het ontbijt, maar om een heel pakket te kunnen uit proberen is natuurlijk geweldig!!

  Ik zou graag het Uzuma green juice programma FIT willen ontvangen, niet alleen om bovenstaande doelen te bereiken maar ook omdat 24 oktober mijn verjaardag is.

  Ik zit niet op de sociaal media maar hoop dat dit geen struikelblok zal blijken te zijn.

 46. Ik ben sinds een jaar actief beginnen sporten en ben me, mede hierdoor, meer en meer bewust geworden van een gezonde levensstijl. Sindsdien probeer ik ook mijn eetgewoontes aan te passen en denk ik na over wat ik eet. Ons lichaam is tenslotte een wonderlijk instrument waar we zorg voor moeten dragen. In het leven kunnen we allemaal onze eigen weg bewandelen en doen wat we maar willen doen MAAR alles begint bij onszelf. Een gezonde geest in een gezond lichaam. Omdat ik met heel wat chronische ongemakken te kampen heb ben ik nu meer dan ooit gedreven om het heft in eigen handen te nemen en mijn eetgewoontes nog maar eens in twijfel te trekken. Heb het gevoel dat ik nog erg veel vitaminen, mineralen, gezonde vetten en dergelijke te kort kom en misschien kunnen deze sapjes me wel helpen met die extra boost.
  Heb trouwens net je havermoutkoekjes met appel (ipv peer) geprobeerd, om de simpele reden dat we geen peren in huis hebben op dit moment. Super lekker! Had er een laagje verse honing bovenop gesmeerd, heerlijk!
  – Ik volg via instagram en facebook!

 47. Super leuke actie!! Ik zou zeggen, wie wil dit nou niet winnen….. 🙂

  Ik volg al een hele tijd je blogs (volg je ook op fb en twitter) voor inspiratie en ideeën. Super leuk, dus bedankt daarvoor. Heb net je boekje met ontbijtrecepten besteld 🙂 Al een hele tijd eet ik zeer bewust en de groene smoothies zijn mij al lang niet meer vreemd gelukkig, heerlijk zelfs! Leuk om zelf te maken, maar het zou ook wel heel erg relaxed zijn om ze zo een keer uit een flesje te drinken…

 48. Met regelmaat neem ik een flinke fles groene smoothie mee naar mijn werk. Inmiddels zijn mij collega’s gewend aan het groene goedje in de koelkast maar het heeft wel wat vreemde blikken opgeleverd. Een aantal collega’s durfde het zelfs aan om het te proberen en een enkeling is er thuis ook mee aan de slag gegaan. Ik betrap mezelf er op vaak naar de spinazie of de sla te grijpen. Het lijkt me erg leuk om Uzuma te proberen en daarmee mezelf en collega’s uit te dagen eens een keer een ander soort groente te gebruiken!
  Ik volg je al enige tijd met veel plezier op Facebook

 49. Ik doe graag mee want ik wil mn gezondheid een boost geven!
  Zelf een slowjuicer kopen ligt voorlopig ook niet binnen mijn budget helaaas =)
  Ik volg via facebook, rest heb ik niet.

 50. Hey!
  Wat een leuke actie. Sinds ik dit jaar tot laat op school werk, eet ik vaker ongezond en voel ik me ook minder goed. Ik denk dat een Uzuma programma mij zal motiveren om bewuster na te denken over wat ik eet. Ik hoop ook dat ik mij hierdoor actiever en energieker voel. Want op dit moment neig ik gelijk naar het ongezonde.
  Na een lange dag op school word ik snel verleid door al het lekkers op het station en voor dat je het weet sta ik weer met een frietje in mijn hand in plaats van dat ik een lekker gezonde snack pak. Misschien helpt Uzuma mij dit wel veranderen. Ik heb bovendien ook nog nooit een sapkuur geprobeerd en wil het heel graag uitproberen!

  ps: ik volg je via facebook

 51. lieke van Doorn op

  Ik probeer zo gezond mogelijk te eten maar ben geen held in het maken. Groente sapjes heb ik dus nog nooit gehad. Zou het graag proberen zodat ik aan mijn groente hoeveelheid kom!

 52. Danielle Willems op

  Ik ben zwanger van een tweeling en gezond eten is heel belangrijk om mijn 2 buikbabies zo lang mogelijk in mij te laten wonen. Aangezien ik iedere dag overdag een flinke slaap doe en sowieso heel langzaam voortbeweeg, merk ik dat ik gewoonweg minder energie heb (ook omdat er al 2 kinderen hier rondlopen) om hier extra aandacht aan te schenken, alhoewel ik al vrij gezond eet.

  Het lijkt me ook erg goed om mijn kinderen aan hele andere smaakjes te laten wennen dmv een sapje. Die smaakjes van Uzuma klinken heel spannend 🙂 Ik zou ze heel graag uitproberen en als ze goed smaken, dan blijf ik ze zeker ook gebruiken.

  Ik volg je op FB, de rest heb ik niet. Het lijkt me heel leuk om op de hoogte gehouden te worden van gezonde dingen!

 53. Ik doe ook gewoon weer mee! Via fb heb je geliked, onder de naam van mijn mailadres.
  En waarom zou ik ook mee willen doen met de gezonde sapjes? Je geeft zelf de reden al in je bericht: het is best lastig om aan 2 stuks fruit en 4 ons groente te komen. Sommige dagen lukt het, maar heel veel dagen ook niet. En dan is ‘n oplossing in een flesje wel erg praktisch, makkelijk en supergezond!
  Dus voor de dagen dat ik niet thuis op m’n gemak m’n fruitje kan klaarmaken en veel groente kan eten is dit een uitkomst.
  Succes verder met je blog, je doet het fantastisch!
  Groeten, Lucia

 54. Ik ga m’n hardloopleven een beetje op proberen te bouwen (van eigenlijk bijna nooit hardlopen naar 3 x per week) en dan is zo’n sapje misschien wel een goede boost voor extra energie. Lijkt me leuk! Ik volg je op Instagram btw 🙂

 55. Leuke actie! Ik zou de sapjes graag willen winnen omdat ik gisteren de halve marathon van Amsterdam heb gelopen en ik wel een boost kan gebruiken. Des te eerder mijn lichaam namelijk hersteld is, des te eerder ik kan beginnen met trainen voor de halve marathon van Egmond 🙂 Ik volg je Facebook.

 56. Het lijkt me ook enorm fijn om deze sapjes te winnen. Een handige opstap om aan groentesappen te wennen. Ik hik er tot nu toe nog altijd een beetje tegen aan om er zelf aan te beginnen. Ik ben ook enorm benieuwd naar de smaken en met wat het met mijn lichaam/lijf doet!

 57. Kazing…!!! Echt iets voor mij.
  Na een (op twee plaatsen) gebroken enkel en maanden van niets doen, mag ik nu weer het e.e.a. gaan ondernemen. ‘Langzaam weer opbouwen’: zegt de arts, maar ik heb er (nog) niet de puf voor.
  Dus ik wacht met smart op die ‘Boost’.

  Ik ontvang je nieuwsbrief en volg je natuurlijk:) op Facebook en binnen één minuut ook op Twitter.

  Groetjes Carin

 58. Wat een heerlijke actie 🙂
  Ik ben dol op gezonde sapjes, en doe daarom ook graag mee.
  Ik volg je op Facebook en Twitter.

 59. natasja emmen op

  super gezonde aktie, ik doe gezellig even mee, ben reuze benieuwd naar dit drankje

 60. Hoi Reny,

  Winacties zijn altijd leuk! Ik volg je al een tijd via Facebook en heb al verschillende recepten van je met succes uitgeprobeerd. De groene smoothies sla ik eigenlijk altijd over, dat ziet er toch een beetje eng uit:) Maar wie weet ga ik door deze sapjes toch overstag, ik ben benieuwd!

 61. Toen ik 23 was is mijn galblaas verwijderd, nu ruim 10 jaar geleden. Nog steeds heb in erg last van mijn rechterbovenbuik en verstopte pijnlijke darmen. Ik heb al vanalles geprobeerd, maar niets lijkt te helpen. Ik zou heel graag en keer het juicen uit willen proberen, misschien dat dit de detox voor mijn lijf is! Ik volg je op Facebook!