Verhuisd, nieuwe keuken en nieuwe kuikens – foto diary maart 2018

10

Nee, ik was het niet vergeten! Maar ik heb ook echt gedaan wat ik zei… Vlak voordat we zouden verhuizen sloeg de vermoeidheid al goed toe. Ik ging door, op mijn tandvlees en riep heel hard dat ik eerst een maand helemaal niks zou doen als we eenmaal in het nieuwe huis zouden zitten. Daar heb ik mij aardig aan gehouden… De maand maart vloog voorbij en inmiddels ben ik aardig gewend aan mijn nieuwe plekje. Natuurlijk heb ik weer een heleboel foto’s gemaakt deze maand, ik was er alleen nog niet voor gaan zitten om ze met je te delen. Vandaag weer een kijkje achter de schermen in deze foto diary maart 2018. Ik heb je een hoop te laten zien en te vertellen! 

Helemaal niks doen lukte natuurlijk niet. Er moest genoeg gebeuren, bijvoorbeeld heel veel dozen uitpakken… en een beetje de draai vinden in ons nieuwe huis. Ik vloog tussendoor nog even naar Spanje, ging aan de slag voor een aantal opdrachten en ik probeerde ook mijn werk weer op te pakken. Het is maar goed dat maart zo’n lange maand was, anders had het allemaal niet gepast denk ik. Klaar voor de foto’s?!

Foto diary maart 2018

foto diary maart 2018

Dag huis! Een van de eerste dingen die ik deed in de week na de wintersport vakantie was ervoor zorgen dat ons oude huis hélemaal leeg en hélemaal schoon was. Dat was nog een flinke klus, er lagen nog zoveel laatste dingetjes… Gelukkig had ik heel veel lieve hulp en was de dag voor de overdracht alles weg en gepoetst.

foto diary maart 2018

En hallo nieuw huis! Nog helemaal leeg… Daar moest namelijk nog een keuken worden geplaatst. Je leest het goed, we gingen het oude huis uit maar ik had nog geen keuken. Ook nog geen warm water. We konden gelukkig nog een paar nachtjes bij mijn tante slapen om dit gat te overbruggen…

foto diary maart 2018

Het was ook alweer tijd om aan de slag te gaan… Ik ging voor een tof event van Looye Kwekers naar Amersfoort en dook de keuken in met hun JOYN tomaten. Ik had een heerlijke kookmiddag en ging vol inspiratie naar huis toe!

foto diary maart 2018

foto diary maart 2018

Eenmaal thuis ging ik met deze smaaktomaten aan de slag en toverde een plaatpizza met tomaat, tonijn en mozzarella uit mijn gloedjenieuwe oven! Heerlijk!

foto diary maart 2018

Yes!! De nieuwe keuken staat!! Nog niet helemaal af op deze foto, maar ik ga je binnenkort een uitgebreide rondleiding geven in mijn nieuwe domein! Dit was ‘s avonds heel laat en hier is het aanrecht nog leeg… Die toffe pitten zijn trouwens van Pitt Cooking, ga ik je binnenkort ook nog meer van laten zien!

foto diary maart 2018

De volgende middag ben ik gaan zitten en heb met een wijntje in mijn hand naar mijn nieuwe keuken zitten kijken. Zoals je – vaag – kunt zien, begint het aanrecht hier al wat voller te worden. Dat is wel echt een uitdaging heb ik gemerkt, het is zo makkelijk om alles op zo’n groot blad neer te leggen maar ik wil mijn keuken graag netjes houden…

foto diary maart 2018

Voorzichtig begon ik ook weer met koken. Nog geen spannende recepten hoor, maar ik vond het wel fijn om weer wat meer groenten en fruit te gaan eten. Zo’n verhuizing is best intensief en ik had echt behoefte aan vitamientjes….

foto diary maart 2018

Nog meer groenvoer!!

foto diary maart 2018

Sjakie….! Hij wordt zooo groot! Volgende maand wordt hij 1 maar hij is echt al wel jonge kat– af… Hij had geloof ik deze maand al zijn vakantiedagen ingezet want ik heb hem vooral op deze manier op de bank zien liggen…

foto diary maart 2018

Een nieuw huis betekent ook dat je mag gaan shoppen. Vond ik wel! Aangezien de prullenbak in het zicht staat, besloot ik voor deze mooie zeeblauwe variant te gaan. En ik kan je vertellen, je kunt erg blij zijn met een nieuwe prullenbak…!

foto diary maart 2018

Ontbijtje! Ik ben zo blij met mijn nieuwe keuken en dan vooral ook het aanrechtblad! Dit is een keramisch blad in betongrijs en daar maak ik heel makkelijk mijn foto’s op. Ideaal!

foto diary maart 2018

Samen met Opel ging ik 2 dagen naar San Sebastian in Spanje, om daar de nieuwe Opel Grandland X Ultimate te testen en te genieten van culinair Baskenland. Ik vertelde je er al uitgebreid over in de blog waarin ik 3 tapas receptjes met je deelde. We hadden geluk met het weer en ik heb heerlijk gegeten en gereden. Lekker om er even tussenuit te zijn!

foto diary maart 2018

Cheers vanuit sterrenrestaurant Amelia in San Sebastian!

foto diary maart 2018

De volgende dag was een spannende dag want Senna mocht afzwemmen voor haar C diploma! Ik had de avond ervoor pas heel laat een vlucht terug naar huis dus ik hoopte maar dat alles goed zou gaan en ik op tijd thuis zou zijn… Dat kwam goed en met het zwemdiploma ging het ook goed, die is in the pocket!

foto diary maart 2018

Vlak voor Pasen werden er bij Senna in de klas kuikentjes geboren. Dit was een project op school waarbij ze in haar groep eieren in een broedmachine hadden en uiteindelijk kwamen er 7 eieren uit. Zijn ze niet super schattig?! Als je mij volgt op Instagram dan heb  je al kunnen zien dat er 3 kuikentjes met ons mee naar huis zijn gegaan! Daarover volgende keer meer!

April is alweer bijna halverwege en de dagen vliegen voorbij! Ik probeer nog steeds wel rust in te bouwen, want ik merk dat de verhuizing veel energie heeft gekost. Toch ben ik wel weer lekker aan de slag gegaan met het uitwerken van nieuwe recepten en had ik ook al een paar leuke afspraken en events. Fijn om de draad weer op te pakken, dat geeft ook wel weer rust.

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

10 reacties

 1. Meis wat een prachtige mooie keuken heb je!
  Hierin kun je echt alles koken wat je wilt.
  En wat een geweldige stek hebben jullie nu
  Heel veel geluk en kookplezier!

  Liefdevolle groetjes Harda

 2. Janina Michel op

  Shake….die is gewoon slim en sluit, letterlijk, zijn ogen voor alles….tot het voorbij is!! Geweldig!
  Heeel veel plezier op jullie mooie nwe plek!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.