Verhuizen en afscheid van mijn grote vriend – foto diary februari 2018

2

Nou is februari natuurlijk al de kortste maand van het jaar, maar deze keer vlogen de dagen en weken echt voorbij. Ik ben zó druk bezig geweest met de verhuizing, heb zo ontzettend veel ingepakt, opgeruimd, schoongemaakt en voorbereid. En nu, afgelopen weekend hebben we de meeste spullen overgebracht. We gaan eindelijk naar ons nieuwe huis! Yes, zin in! In februari moest ik ook afscheid nemen van mijn grote vriend, kwamen er heel veel hartjes voorbij en vierde ik nog een heerlijk weekje vakantie met de meiden in Oostenrijk. Oh, en ik was nog jarig tussendoor ook. Veel te veel voor zo’n korte maand, ik heb de foto’s gelukkig nog om even terug te blikken!

Ik zei het in mijn vorige foto dagboek al, het zou echt wat rustiger worden op de blog deze maand. Ik kon het gewoon niet meer állemaal goed blijven doen. En een verhuizing voorbereiden, én het gezin laten doordraaien én zorgen dat de blog gevuld zou worden met lekkere recepten. Het was even te veel om dat te combineren en mijn hoofd wilde dat ook niet meer. Ik ben zo blij dat we dit weekend over zijn gegaan naar het nieuwe huis, dat is alvast 1 zorg minder. Al denk ik dat ik ons oude huis ook echt wel ga missen….

De maand vloog dus voorbij. Ik eindigde met een weekje Oostenrijk met mijn familie en de meisjes. Heerlijk skiën – wel heel koud! – maar wel fijn om een weekje uit de hectiek te zijn. Ik hoop volgende week ons nieuwe huis een beetje op orde te krijgen en daarna lekker aan de slag te gaan in mijn nieuwe keuken! Joehoe!!

Foto diary februari 2018

foto diary februari 2018

Ik begon de maand nog een soort van ontspannen met een etentje met Simon bij Mama Kelly in Den Haag. Ik had er veel over gehoord, was er al eens geweest voor een boekpresentatie, maar gegeten had ik er nog niet. Het was een heerlijke avond, heel gezellig, maar om eerlijk te zijn vond ik het eten niet helemaal top… Jammer, maar we hebben het leuk gehad!

foto diary februari 2018

Wintersport voorbereidingen…. Mijn ski’s moesten ook nog voor een wax-beurt, tussen alle bedrijven door haalde ik ze op met mijn grote blauwe vriend. Ik ben stiekem echt verliefd geworden op deze Nissan Micra!

foto diary februari 2018

Tussen de verhuisdozen… februari stond in het teken van inpakken en nog meer inpakken. Ik at heel vaak makkelijk, er werd niet meer uitgebreid gekookt, broodjes hamburger waren een prima maaltijd!

foto diary februari 2018

Rode roosjes voor mijn roosje. Ik had een leuke campagne voor Xenos en bakte een chocolade hartjes taart. Voor de styling van de foto gebruikte ik heel veel rode rozen en die mochten daarna in een vaasje zodat ik er nog van kon genieten!

foto diary februari 2018

Kleurtjes uitzoeken voor mijn nieuwe werkkamer. De bovenste teint gaat het worden! En met die naam kan het natuurlijk al niet meer mis gaan in mijn nieuwe paradijsje!

foto diary februari 2018

Sjaak had ook een maandje vrij genomen. Hij deed het erg rustig aan en lag voornamelijk een beetje op de bank te chillen. Als ik al eens een taakje voor hem had – zoals nieuwe recepten besnuffelen – dan gaf hij geen thuis. Vooruit dan maar, volgende maand weer aan de bak hoor Sjakie!

foto diary februari 2018

foto diary februari 2018

foto diary februari 2018

En zo verdween mijn leven langzaamaan in dozen…. Van het ene huis naar het andere huis. Wat verzamel je toch ontzettend veel in een huis en wat moet er dan ook een hoop verplaatst worden. Gelukkig hebben wij lieve vrienden die ons kwamen helpen met sjouwen en zo ging hier alvast een eerste lading naar het nieuwe huis.

foto diary februari 2018

Het nieuwe huis is afgelopen week opgeleverd. Dit was nog vlak voordat de tegelvloer erin ging. Ik maakte afgelopen maand een blog met heel veel foto’s om te laten zien hoe het vordert. Verwacht binnenkort een uitgebreide rondleiding door mijn nieuwe paleis.

foto diary februari 2018

Mijn blauwe baby moest door de wasstraat. Dat vond hij wel fijn, maar ik iets minder. Of althans, ik vind de wasstraat prima, maar de reden dat hij in bad moest was minder leuk…

foto diary februari 2018

Ik moest mijn blauwe vriend namelijk weer inleveren…. Met pijn in mijn hart, want wat is de Nissan Micra een toffe auto. Niks geen huisvrouwen-autootje meer maar echt een stoere bak. Ik heb er heerlijk in gereden en genoten van alle gemakken waar hij van was voorzien. Maar de samenwerking met Nissan zat erop en dus reed ik naar Amsterdam en gaf ik mijn vriendje nog een laatste kusje op het parkeerterrein….

foto diary februari 2018

De dag erna reed ik met de meiden naar Oostenrijk! Een weekje skiën met de familie. Op de dag van aankomst was ik nog jarig ook…. mijn verjaardag zat ik dus grotendeels in de auto maar bij aankomst moest ik even proosten met een wijntje!foto diary februari 2018

En we aten pizza! Toen voelde ik me wel een feestvarkentje hoor! En ik was vooral moe… moe van het inpakken, moe van het reizen, ik lag die avond bijtijds in bed!

foto diary februari 2018

Nou hoorde ik dat het hier koud was…. maar Oostenrijk was ook koud! Heel koud! Ik heb zelfs -17 graden voorbij zien komen op het dashboard van de auto. Dat inderdaad heel stoffig is, dat krijg je met al die bouwactiviteiten…

foto diary februari 2018

Heel dik ingepakt op de berg….

foto diary februari 2018

Maar kijk, hoé prachtig! Als je net als ik gek op wintersport bent, dan weet je dat dit het perfectie weer is om te skiën… Prachtig blauwe lucht, en die piste blijft de hele dag goed omdat het zo koud is. Genieten dus!

foto diary februari 2018

Met mijn lieve aapies…. zoveel liefde voor deze 2 geweldige meisjes. En samen skiën is zo leuk!!

foto diary februari 2018

En de vakantie sloot ik af met een wijntje op het terras…. Deze foto diary is net zo chaotisch als dat mijn leven er op dit moment aan toegaat. Het was een drukke maand, er werd heel veel gedaan, en we zijn bijna klaar. Cheers, op ons nieuwe huis. En op rust in de tent….

Komende maand wordt ook nog weer druk. Eerst ga ik mijn best doen om van ons nieuwe huis een thuis te maken. En daarna ga ik zeker ook het koken en bloggen weer oppakken. Ik kan straks aan de slag in mijn nieuwe keuken, daar kan ik echt niet op wachten. Verder…. gaan we het zien. Als ik iets heb geleerd van de afgelopen tijd is dat ik me vooral niet te druk moet maken en maar moet zien hoe het komt. Komt goed dus!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Succes met de verhuizing en heb genoten van je verslag. Veel recepten van je heb ik uitgeprobeerd en veel daarvan echt lekker! Met name havermoutkoeken zijn hier snel weg.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.