Foto diary maart

1

Oh, jee, volgens mij ben ik wat vergeten halverwege deze maand. Ik zat terug te zoeken naar mijn fotodagboek van het eerste deel van de maand, maar die heb ik nooit met je gedeeld… En als ik dan door de foto’s op mijn telefoon blader, dan zie ik ook wel waarom. De eerste dagen van de maand hadden we hier nog voorjaarsvakantie en die waren nou niet heel spannend. Daarna mocht ik 3 dagen voor een ziek meisje zorgen, Lise kreeg namelijk buisjes geplaatst. En daarna gebeurde er niet zoveel bijzonders. Gelukkig heb ik van het tweede deel van de maand meer foto’s, en dus geef ik je in deze foto diary maart weer een kijkje achter de schermen. 

Als ik door de bibliotheek op mijn telefoon blader word ik hartstikke blij van alle voorjaarszonnetjes die ik heb vastgelegd. Ik heb ook al heel wat uurtjes al buiten doorgebracht, zo fijn!

Foto diary maart

foto diary maart

Ik woon op 10 minuten van het strand en zodra de zon begint te schijnen, ben ik daar te vinden. Begin maart staan er nog geen strandtenten, maar als die er staan ga ik regelmatig een paar uurtjes daar werken. Nu maakte ik een fijne lange wandeling.

foto diary maart

Kijk dan, dit is toch heerlijk! Ik word hier helemaal zen van, de zee doet altijd iets met me!

foto diary maart

Met mijn hele familie – 35 personen – brachten we een weekend door in de bossen bij Zwolle. In een groot huis, gezellig met z’n allen bij elkaar. Kampvuurtjes stoken, veel bijpraten. En lunchen in de stad, bij Las Rosas! In de zon, met wijn. Life is good!

foto diary maart

Proost dus!

foto diary maart

Natuurlijk werd er ook gewerkt! Ik ging aan de slag met een nieuwe variant op de courgette spaghetti. Omdat het mij nog steeds niet verveeld… Ik moest alleen even wachten met lunchen tot er foto’s werden gemaakt. Wat een straf deze keer! Ik zette snel deze foto op Instagram, volg je mij daar al?

foto diary maart

Ochtendchaos…. zo zit ik er dus elke ochtend bij. Tussen de bakjes, broodjes, en met een groene sap voor mijzelf. Die stempas ligt dan niet elke dag op tafel, maar dat begrijp je vast wel.

foto diary maart

Koekjes bakken! Met opgeklopte eiwitten. Natuurlijk doe ik dan de op-z’n-kop-test, en die is geslaagd! Het eiwit blijft op z’n plek! Uiteindelijk werden dit heerlijke kokos koekjes met chocola

foto diary maart

En nog een rondje strand. Omdat het zo dichtbij is. Omdat het zo mooi weer was. Omdat het zo heerlijk is om daar te zijn….

foto diary maart

En deze als afsluiter van een heerlijke wandeling. Bij de enige strandtent die er toen al stond. Vanaf dit weekend zijn eigenlijk alle strandtenten weer opgebouwd, dus mocht je deze kant op komen dan kun je zeker wat eten en drinken!

foto diary maart

Ik volgde een Masterclass fotografie en storytelling. Zo leuk! Zoveel geleerd. Vooral om zo’n 7 stappen voorbij mijn gebruikelijke zone te gaan qua foto’s maken. Dus dat wordt oefenen, oefenen, oefenen. Ik hoop je binnenkort wat te kunnen laten zien!

foto diary maart

Bij de Masterclass…. zoveel verschillende lepels heb ik niet hoor. Misschien nieuwe fotografie goals om mijn lepeltjes eens uit te breiden. Allemaal nodig voor mooie foto’s, niet waar?!

foto diary maart

Hallo Amsterdam! Ik word er vrolijk van als ik hier ben, ik hou van de stad… Ik had twee afspraken, voor mijn blog en voor lunch, en ging halverwege de middag weer naar huis.

foto diary maart

Ik weet niet meer precies wanneer dit was, maar ik weet wel dat ik laat op de middag nog snack-trek had. Ik dook de koelkast en voorraadkast in, en verwende mezelf met yoghurt, granola, verse aardbeien en pure hagelslag. Te lekker….

Dat was maart in een paar foto’s. Een maand waarin weer wat nieuwe dingen opgezet werden qua werk, maar ook een maand waarin ik heb geprobeerd om meer balans te vinden. Want het zal je vast niet verbazen, werk en privé loopt hier zo in elkaar over en dan vergeet ik af en toe wat me-time in te plannen. Vanaf nu gaat dat dus anders worden. Lekker naar het strand! In april staan al een aantal leuke events op de planning en wil ik vooral weer heel veel lekkere recepten met je delen. Stay tuned!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.