Weekmenu 13 makkelijke maaltijden

3

Lucky number 13…. Voor mij zeker geen ongeluksgetal hoor! Kom maar op met deze week…. En als het weer net zo mooi blijft als afgelopen weken, dan keur ik het helemaal goed. Ik heb helemaal zin gekregen in buiten eten, maar als ik de weersvoorspelling zo heb bekeken, moeten we daar nog even mee wachten. Vooruit dan maar. Al probeer ik wel zodra het kan buiten te lunchen, even een kleine pauze in de zon. Ook voor komende week heb ik weer een weekmenu vol met makkelijke maaltijden klaar staan. Kun je wel weer wat inspiratie gebruiken, schrijf dan vooral weer mee!

Kook jij trouwens uit het weekmenu, dan vind ik dat super leuk als je dat deelt via social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht zodat ik de foto’s ook kan zien. Vind ik leuk! De andere weekmenu’s staan trouwens overzichtelijk bij elkaar!

Weekmenu #13 makkelijke maaltijden

Maandag

groentelasagne

Lasagnes zijn voor mij een makkelijke manier om lekker veel groenten te eten. Ik laat in deze groentelasagne met zwarte bonen en pittige kaas de lasagnevellen dan ook achterwege. De oven doet het meeste werk en zo is dit een fijne maandag-maaltijd!

Dinsdag

Paprika linzensoep

Al bijna een traditie in mijn weekmenu is dat dinsdag soepdag is. En die traditie zet ik gewoon even voort met deze paprika linzensoep. Deze soep vult goed en is super eenvoudig om klaar te maken.

Woensdag

Snijbonenstamppot met zoete aardappel

Ik had gezegd geen stamppotten meer op tafel te zetten. Maar voor deze lichte lentevariant met snijbonen en zoete aardappel maak ik wel een uitzondering. De spekjes kun je vervangen door vlees of vis naar keuze, of uiteraard weg laten.

Donderdag

zalm met Italiaanse kruidenkorst

Eigenlijk is vrijdag natuurlijk visdag. Maar omdat ik op die dag vaak kies voor een beetje snack-achtige maaltijd, komt de vis gewoon op donderdag al op tafel. Deze zalm met Italiaanse kruidenkorst maak ik klaar met aardappeltjes uit de oven – win win! – en een frisse salade!

Vrijdag

kip shoarma

Yes, weekend! Oh als ik zo dit weekmenu bekijk, maak ik het mezelf helemaal niet moeilijk deze week. Eenvoudige maaltijden. Check. Groenten. Check. Dan gaan we dus op vrijdag voor deze variant op de kapsalon; kipshoarma met zoete aardappel. Die ook trouwens nog best heel verantwoord is...

Zaterdag

paasbrunch recepten

Achter de schermen ben ik natuurlijk al volop bezig met de Paasrecepten. De aankomende week komen de eerste lekkere ontbijt-, lunch- en brunchgerechten online. Vorig jaar kwam deze eiersalade met bieslook online, en die is ook op een gewone weekenddag heerlijk!

Zondag

feestelijke ontbijt recepten

Zondagochtend is mijn favoriete ochtend in de hele week! Een ochtend waarop ik eerst RUSTIG koffie drink en dan ga bedenken wat ik wil gaan eten. Nu de aardbeien weer verkrijgbaar zijn – uit de kas weliswaar – maak ik dit weekend deze wentelteefjes met chocola weer eens klaar!

Eet smakelijk deze week!

Ga je aan de slag met een van de recepten uit het weekmenu? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Heerlijk al die recepten. Vandaag ga ik al voor het weekend de eiersalade maken. De makreelsalade ziet er ook ontzettend lekker uit. En laat ik nou net gisteren een gerookte makreel gekocht hebben, die dezelfde dag bij mijn favoriete palingrokerij gerookt is. O zo lekker. Dankjewel Reny voor het delen van de recepten en een fijn weekend gewenst.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.