Knallend de maand in en op vakantie – foto diary februari 2019

1

Zo knipper je 3x met je ogen en haal je 2x adem en is de maand voorbij. Dat is in een notendop hoe februari voor mij voelde. Het is natuurlijk al de kortste maand van het jaar, maar dit was niet normaal. Ik weet niet goed hoe ik het deed, back in the days, dat ik altijd zo goed vooruit kon werken voor een vakantie. Maar deze keer lukte dat in elk geval niet. En zat ik last minute nog te typen, gingen de laatste recepten op de foto en was het overall druk. En begrijp me niet verkeerd, ik genoot er intens van! Het uitwerken van mijn nieuwe business plannen, de meisjes uiteraard, het voorbereiden van de vakantie en de wintersport natuurlijk. Het was weer een heerlijke maand en ik zit nu echt helemaal in een lekkere flow. De ontspanning van een weekje weg heeft me goed gedaan en ik bruis weer van de energie. Natuurlijk laat ik je in deze foto diary ook weer wat beelden van achter de schermen zien, wel zo leuk toch? En, nog een tip, volg me vooral ook op Instagram, daar zie je in mijn stories dagelijks waar ik mee bezig ben. Meekijken mag, ik vind dat zelf ook heerlijk om bij anderen te doen!

Foto diary februari 2019

foto diary februari 2019

Laat ik eens beginnen met deze knal-cijfers…. dit was januari 2019. Ruim 250.000 unieke bezoekers op de blog! Ik sta er te weinig bij stil dat ik dit allemaal zelf voor mekaar gebokst heb…. niks geen team om mij heen, alle taken komen op mij neer, het is keihard werken, maar wat een resultaat!

foto diary februari 2019

Lunch. Als je mij een beetje volgt, dan weet je dat ik hier niet goed in ben. Ik eet meestal staand in de keuken, of tussen alle bedrijven door. Ik vond echt – en dat heb ik ook gedaan – dat ik wat vaker rustig moest gaan zitten om tussen de middag te eten. En zoals je ziet is dat heus niet altijd heel fancy….

foto diary februari 2019

Omdat het druk was deze maand, ging ik regelmatig voor makkelijk. Een grote pan tomatensoep doet het bij ons altijd goed op tafel. Ik heb trouwens werkelijk waar geen idee meer waarom er zo’n piepklein lepeltje op tafel lag….

foto diary februari 2019

Wie niet… echt, de ene na de andere viel om. In mijn omgeving maar helaas hier thuis ook. De griep, of in elk geval een flinke verkoudheid… leuk was het niet. Ik ging de verschijnselen te lijf met veel thee met gember, kamille en kurkuma. Helpt meestal en ook dit keer fietste ik er redelijk doorheen…

foto diary februari 2019

Ik kook dan wel heel veel voor mijn blog…. maar op zaterdagavond heb ik daar heel vaak geen zin meer in. En dan zetten we heel veel borrelhapjes op tafel. Vaak vooral niet zelfgemaakt, maar zelf gekocht. En dan is dit ons avondeten. De meisjes vinden het geweldig en ik vind het ook helemaal prima!foto diary februari 2019

Tussen alle drukte en gekte door, trakteerde ik mezelf ook nog op een dagje sauna. Samen met zus en mams deden we een dag helemaal niets. Lagen we lekker in het zwembad, genoten we van de warme saunacabines en vooral ook van het frisse voorjaarszonnetje.

foto diary februari 2019

Als je een avondje alleen thuis bent, en de Mr. appt dat hij al boodschappen heeft gedaan. Yep, dit is dus mijn guilty pleasure, deze zak kan ik in 1 keer leeg eten…. Daarom haal ik dit zelf dus ook bijna nooit in huis…

foto diary februari 2019

Yes, toen was het zover…. we mochten eindelijk naar Oostenrijk! Ik ben er zo dol op, op de wintersport. Gelukkig hadden we ook prachtig weer, 5 dagen stralende zon en blauwe lucht. De meisjes zijn inmiddels ook helemaal enthousiast en dat resulteert in dit soort heerlijke foto’s!

foto diary februari 2019

En dat ik weer op de ski’s mag…. nou dat zie je, daar word ik intens gelukkig van!

foto diary februari 2019

Meet my sis! Mijn tweelingzus zelfs. Zie jij het?! Wij waren jarig tijdens onze vakantie en daarom zaten we  om 11 uur in de ochtend al aan de bubbels. Gewoon omdat het kan, lang zullen ze leven!

foto diary februari 2019

FOOD SPAM…. Ik hoú hiervan hoor…. prachtig blauwe lucht, een lekker ochtendje geskied, uitgeteld neerploffen op die typische houten bankjes en dan een lekker bordje eten. Ik ben deze vakantie volop voor de Tiroler Gröstl gegaan, blijft heerlijk!

food diary februari 2019

foto diary februari 2019

foto diary februari 2019

#EINDEFOODSPAM

foto diary februari 2019

Dit was zo’n beetje mijn algehele stemming tijdens de wintersport vakantie. Wát een heerlijke week. Van zondag tot en met donderdag prachtig zonnig weer, niet koud, heerlijk skiën en vooral heel veel gezelligheid. Genieten was het, met een grote G.

foto diary februari 2019

Alleen de laatste dag was het wel echt heel koud. En nat. En guur. En hadden we heel veel sneeuw in onze gezichten gekregen. Mijn dappere ski-vriendin wilde nog net even op de foto, maar daarna heel graag aan de warme choco….

En dat was februari. En hoewel maart nog niet zo heel oud is, heb ik alweer het idee dat de maand voorbij vliegt. Er staan al zoveel dingen gepland…. Zo ga ik volgende week 2 dagen aan de slag met mijn business coach om aan mijn nieuwe bedrijf te werken. De plannen worden steeds weer meer concreet, maar ik hik nog een beetje op tegen het lanceer moment. Waarom dat is, weet ik ook nog niet. Maar een baby wordt ook niet zomaar geboren, denk ik dan maar… Er staan nog wat toffe events op de planning én mijn doel is om aan het einde van de maand een nieuw E-book uit te geven. Genoeg te doen dus… let’s go!!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Beetje een rare vraag misschien.. waar is die jas van? Staat je erg goed!
    Ben zelf ook in Oostenrijk geweest dit jaar, heerlijk die schnitzels daar.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.