KORTING: E-book Natuurlijk Ontbijten nu slechts 3,50!

2

Yes, dat lees je goed! Ik geef je vandaag en morgen (t/m 8 maart 2019 dus) een dikke vette korting op mijn boek boordevol met heerlijke ontbijtrecepten! Want zeg nou zelf, ontbijten doen we elke dag. En om nou steeds weer dat bammetje met kaas op tafel te zetten, wordt ook wel saai toch?! Daarom bundelde ik alweer een tijdje terug maar liefst 30 ontbijtrecepten voor je in mijn E-book Natuurlijk Ontbijten! Zodat je elke dag opnieuw inspiratie hebt voor dit eerste eetmoment van de dag. En ineens bedacht ik me afgelopen week dat het wel een goed idee zou zijn om dit boek eens met een flinke korting aan je aan te bieden. Gewoon omdat ik daar zin in had en omdat je vast wel weer wat nieuwe ideetjes kunt gebruiken. Let op, deze prijs van 3,50 geldt dus alleen vandaag en morgen. Daarna kost het E-book weer 9,50. En gaat het tevens binnenkort offline omdat er nieuwe E-books aankomen. Een kans die je niet wilt missen hoor…! 

Natuurlijk ontbijten

Zo natuurlijk is ontbijten voor veel mensen niet. En als ze al ontbijten, dan is het snel en gehaast, vaak met een boterham en een bak koffie. Om vervolgens halverwege de ochtend vanwege een energiedip naar een tussendoorkoekje te grijpen. Ik ben bekend met chaotische ochtenden, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer je ontbijt met pure, natuurlijke ingrediënten en wanneer je kiest voor een gezonde en bewuste start van de dag, dat je de hele wereld aan kunt! Door goed voor jezelf te zorgen vanaf de start van jouw dag, en jouw lichaam te geven wat het echt nodig heeft, ga je met energie de deur uit en ben je verzadigd tot aan de lunch. Natuurlijk ontbijten! geeft je inspiratie om de dag te starten met een echt goed ontbijt!

Het Ebook bestel je hier nu voor 3,50:
Bestellen

natuurlijk ontbijten

Unieke recepten!

Speciaal voor Natuurlijk ontbijten! heb ik meer dan 30 unieke (dus niet eerder op Mind Your Feed verschenen) recepten ontwikkeld. In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag.

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

Kiezen voor jezelf!

Kiezen voor Natuurlijk ontbijten! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker ontbijten de basis is. Waarbij je de dag begint met een stralend humeur en een flinke dosis energie. Vind jij het lastig om te bedenken wat je zou moeten eten wanneer je de oude vertrouwde boterham het liefste wilt laten staan? Dan kun je met dit boek zéker op weg, ik geef je een heleboel inspiratie zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Het Ebook bestel je hier nu voor 3,50:
Bestellen

  • meer dan 30 unieke recepten
  • tarwevrij, suikervrij, en zuivelvrij
  • 60 pagina’s ontbijtinspiratie
  • voor elke dag van de week
  • een hele maand voorzien van ontbijtrecepten

LET OP: Deze aanbieding geldt alleen t/m 8 maart 2019. Daarna geldt de reguliere prijs van 9,50 weer. Binnenkort gaat het E-book ook offline, dus grijp je kans om deze heerlijke recepten voor slechts 3,50 te bestellen!

Na de betaling ontvang je een download link waarmee je het E-book kunt downloaden. Ik heb geen mailadres van je nodig om jouw bestelling af te ronden.

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

    • Mind Your Feed op

      Na de betaling ontvang je een downloadlink waarmee je het boek kunt downloaden. Is dit gelukt? Stuur me anders even een mailtje!

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.