Mag ik je wat vragen?

11

Vandaag wil ik jou wat vragen….. Je komt al een hele tijd – of misschien pas sinds kort – hier op mijn blog, en ik wil eigenlijk wel eens weten wat jij er nou van vindt… Ik had het al een beetje aangekondigd in mijn blog over het zomerrooster en vandaag is het dan zover. Ik wil graag van jou weten wat je van #MYF vindt. Wil je alsjeblieft even de tijd (max. 5 minuutjes) nemen om de enquête in te vullen?

Vandaag geen blogje zoals anders. Ik deel vandaag geen recept met je (dat komt morgen wel weer!) en ik ga je ook niets leren over voeding. Nee, vandaag wil ik graag jou aan het woord laten. Jij, als trouwe bezoeker van MYF, mag vertellen wat je er nou eigenlijk van vindt, van deze blog. En dan iets uitgebreider graag… Kijk, dat jullie steeds terugkomen voor nieuwe recepten, tips en adviezen, dat vind ik natuurlijk geweldig. Maar ik wil ook graag weten wat je wel en niet kunt waarderen, waar eventuele verbeterpunten liggen, of wat juist vooral zo moet blijven. En ik ben op zoek naar inspiratie, kun jij mij vertellen wat je nog mist op MYF?

MYF enquete

Ik heb daarom een korte vragenlijst opgesteld en ik wil je vragen of je deze in wilt vullen. Het zijn niet heel veel vragen dus ik schat in dat je met 3 – 5 minuutjes klaar bent. Je helpt mij er enorm mee, want ik lees graag wat jullie écht van MYF vinden.

Ga hier naar de enquête!

Je kunt de enquête invullen door hier te klikken. Lieve schatten, het aantal reacties is overweldigend….. Dank jullie wel! Ik had via een online enquete-bureau een gratis account aangemaakt, waarmee ik 100 reacties kon ontvangen. En die zijn gewoon al gegeven…. Dank, dank, dank! Volgende keer zal ik iets ruimer inschatten! Enne, als je nog een reactie onder dit bericht wil achterlaten, dat mag altijd natuurlijk!

Heb je de vragenlijst ingevuld? Ja! Dank je wel! Heb je nog aanvullingen of opmerkingen die je niet in de vragenlijst kwijt kon? Dan kun je ze hieronder in een reactie achterlaten, of stuur me een mailtje!

Kijk, verwacht vooral niet dat na mijn analyse van jullie antwoorden hier van alles gaat veranderen. Nee, daar heb ik de vragenlijst niet voor opgesteld… ik wil gewoon eens wat meer weten over hoe en waarom je MYF bezoekt. Ik wil je enorm bedanken voor je reactie en ik wens je een meer dan geweldige zomervakantie toe!

MYF Enquete

Heel veel liefs,

Reny

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

11 reacties

 1. Ron Doolaar op

  Ik heb net je enquete ingevuld. Ik vind dat je het prima doet. Ga vooral door ermee, ik blijf je volgen.
  Gr. Ron

 2. Goed idee van je deze enquête! Ik vind dat je enorm goed bezig bent! Ik denk dat het misschien een interessant idee is voor je lezers om achteraf een blogje te lezen waar de algemene resultaten of een klein overzichtje staat over de resultaten. Zodat we allemaal een ideetje hebben wat de rest vindt of denkt. 🙂

 3. te laat!!
  Ik geniet elke keer weer van je info, recepten, positieve input. Dank je wel!! en een heerlijke dag vandaag, en
  een prachtige zomer.

 4. Oh, ik kan de enquête niet eens meer invullen hahaha…nou ja, da’s een goed teken voor jou toch!
  Ik ben erg blij met jou blog. Je schrijft leuk, je recepten zijn fijn en je blog is overzichtelijk.
  Tja, wat wil je nog meer! Ga vooral zo door zou ik zeggen 🙂

 5. Ik sluit me aan bij de andere reacties! Ook al te laat om de enquete in te vullen, maar dan maar mijn vijf minuutjes zo besteden . Ik vind het elke keer weer een enorme uitdaging om je recepten uit te proberen. Zoals je zelf al vaak zegt, gezond eten is erg lekker. Mijn voorraadkast bevat nog veel pakjes die ik niet meer gebruik, alles vers smaakt toch weer veel lekkerder. En ik had nooit verwacht dat ik koken leuk zou gaan vinden!
  Nooit een voorstander van havermout geweest, maar nu niet meer weg te denken hier. Er zullen altijd verbeterpuntjes te vinden zijn, want niemand is perfect, maar ik kan ze niet bedenken. Ga vooral zo door en geniet nu vooral ook zelf van de zomer!!

 6. Je inspireert om op een leuke manier bezig te zijn met gezond eten. Gewoon lekker vanuit je hart blijven bloggen, dat is wat mensen raakt en waardoor het zo leuk lezen is . Fijne zomer ! Vriendelijke groeten Petra

 7. Ook ik ben te laat om de enquete in te vullen. Jouw blog is voor mij iets waarnaar ik uitkijk. Gezond koken deed ik al maar heb er toch veel aan vanwege de variaties die je aanbiedt. Jouw bakrecepten hebben mij enorm geinspireerd om mee aan de slag te gaan. Heb al van alles geprobeerd, steeds met succes. Vandaag de blauwe bessen-feestcake gemaakt in drievoud, één voor het weggeven. Dit, omdat ik de oven efficient wil gebruiken. In plakjes gaan ze de diepvries in, zo heb ik er lang plezier van.
  Wat ik door jou ontdek is, dat er veel jonge mensen met gezondheid bezig zijn en dat doet mij veel deugd. Ga zo door en met jou hoop ik dat je er in de toekomst een volledige baan aan hebt.
  Een liefdevolle groet van, Jeannette

 8. Ha Reny. Ik volg je al langere tijd, eerst af en toe via Facebook, nu gewoon lekker via mijn eigen mail. Ik geniet van je enthousiaste verhaaltjes rondom je inspirerende heerlijke recepten. Altijd leuk om te lezen over jouw little feed :). Hier heb ik drie mannetjes rondspringen die helaas weinig gezonds willen eten. Maar ik doe mijn best met jouw (en Linda’s) input. Ik lees af en toe dat mensen je vragen om het nóg gezonder te doen of andere opmerkingen maken. Niets van aantrekken meid! Gewoon je ding doen. Vooral rustig aan op jouw manier en jouw tijd. Je hebt ook gewoon een jong druk gezin, een man, een baan en dan nog allles betreft MYF! Respect, ik doe het je niet na… Genieten is het belangrijkst! Liefs, Marlous

 9. Hoi,

  ik volg je blog op de voet en kijk altijd uit naar nieuwe receptjes. Goed bezig dus! Misschien een leuk idee: ik besteed nogal veel tijd aan het copypasten van je recepten naar een worddoc dus je recepten met één muisknop downloaden zou wel heel tof zijn 🙂

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.