MYF diary juni #2

1

Na een méér dan extreem drukke meimaand, en ook de eerste 2 weken van juni waren goed gevuld, kon ik het eindelijk in de afgelopen 2 weken iets rustiger aan doen. Of nee, ik deed het rustiger aan, want ik had even behoefte aan een kleine break. Even weer leven bij de dag, niet te veel nadenken over wat er morgen zou komen en stil staan bij de kleine dingen. Geen zwaar verhaal hoor, maar ik merk dat ik ook toe ben aan de zomervakantie. En de kinderen zijn dat zeker ook, we tellen de weken af. Het waren dus hele relaxte weken, de laatste weken van juni. Ik heb weer een boel foto’s gemaakt, kijk je weer mee?

Ik werkte de afgelopen weken vooral veel thuis, en ik vergeet dan dus vaak om foto’s te maken… Mijn keukentafel is mijn bureau, en mijn keuken is mijn werkplek, en zo boeiend vind ik dat zelf niet, haha. Dus dan maak ik soms gewoon een hele dag geen foto’s. Nepblogger ben ik… Maar ik kwam nog genoeg leuke foto’s op mijn telefoon tegen, ik heb zeker niet stil gezeten deze weken.

MYF diary

Foodpost…. Het blijft een bizarre luxe hoor, om producten gewoon toegestuurd te krijgen om ze alvast te mogen proberen. Van dit flesje van Innocent werd ik vrolijk, ik moest zo lachen om het kaartje met het complimentje. Ik snap helemaal dat deze havermouttaart met aardbeien tot poëzie inspireert!

MYF diary

Nog een draaidag in het Miele Experience Center in Vianen… een lange dag, maar zo leuk ook weer! Afgelopen maandag is de eerste blog over de #Mielekookchallenge online gekomen, en aankomende maandag deel ik nog een heerlijk recept dat je dus in de stoomoven klaar kunt maken.

MYF diary

Filmen met Roberta Pagnier, bekend van RTL Woonmagazine en 24Kitchen.

MYF diary

Vaderdag! De meiden stonden om half 8 al aan ons bed met een zelfgesmeerde rijstwafel met chocoladepasta en een glas water… Misschien niet heel aardig van mij, maar ik heb ze toen nog even terug naar beneden gestuurd. Een ruim uur later gingen we opnieuw naar boven, met een uitgebreid(er) ontbijt én cadeautjes!

MYF diary

In de avond gingen we langs bij mijn vader, om Vaderdag te vieren met de rest van mijn familie. We aten deze heerlijke paella, waar mijn paps natuurlijk niets aan hoefde te doen.

MYF diary

En als toetje een heerlijke limoncello tiramisu. Die kleuren… en zo goed als het eruit zag, zo smaakte het ook hoor!

MYF diary

Werk, werk, werk…. Ik kan er zo’n zooitje van maken als ik werk #oeps…

MYF diary

Even een snelle en makkelijke lunch. Ik eet heus niet elke dag uitgebreide salades, wraps of wat dan ook. Nee, af en toe is het gewoon heel simpel, crackers met beleg.

MYF diary

Het was nog heerlijk warm, eind juni, en gelukkig wonen wij heel dicht bij het strand. Ik ging er op woensdagmiddag met de meiden naar toe en ze leefden zich heerlijk uit in het water. Dit is trouwens Kijkduin, bij de zandmotor, waar dus een klein binnenwatertje ontstaat waar de kids heerlijk in kunnen spelen.

MYF diary

En ik zat nog even heerlijk in de zon. Later kwam daar nog een glas witte wijn bij ook. Vier het leven, elke dag!

MYF diary

Yeah, Mind Your Feed ging op Facebook (volg je mij daar al?) de 19.000 likes over!  Wat een ontzettend ongelooflijk aantal zeg… Ik vind het nog altijd een beetje raar… ik word dus door 19.000 mensen gevolgd, welk stadion zou dat zijn?! Maar, zo gaaf! Ik zeg op naar de 20K!

MYF diary

Senna helpt maar wat graag als ik bezig ben… Hier had ik de wrap rolletjes met zalm en honing mosterd saus gemaakt. Ze konden nog nét op de foto, en toen kwam dat kleine handje al in de buurt….

MYF diary

Samen met een hele goede, lieve vriendin ging ik naar de Parade in Rotterdam. Blijft toch ook een heerlijk festival, alleen miste ik de zon wel een beetje…

De komende weken moet ik echt hard aan de bak om vooruit te werken voor de vakantie. Gaat me helemaal lukken, want ik heb zoveel plannen. Qua events en samenwerkingen is de komende maand wat rustiger, logisch want de vakantie komt eraan. Ik ben benieuwd of er nog leuke uitnodigingen in mijn mailbox komen, maar anders is het ook wel prima zo. Even focus op de blog, en wat van mijn eigen plannen uitwerken…. Ik vertel je er binnenkort meer over hoor!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Ik ben verzot op limoncello en op tiramisu. Wat kom ik tegen tijdens het lezen van je diary.. yep, de limoncello tiramisu.. maar geen recept, helaas. Is deze ergens te vinden of komt die nog online?
    Je uitspraak.. vier het leven, elke dag! .. is eentje om te onthouden. Mooi om elke dag even aan te denken.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.