Zoektocht naar de perfecte keuken!

3

Oh, ik wil je wat leuks vertellen…. Iets heel spannends ook eigenlijk…. Ik heb er expres nog niet te veel over verteld, want het is allemaal nog niet helemaal rond. Maar als het allemaal volgens plan verloopt, en daar ga ik wel vanuit, dan gaan we in september aan de slag met een megaverbouwing van een nieuw huis. Whaaaa! Hoe tof is dat?! Heel tof! Want dat betekent dat ik ook een nieuwe keuken mag gaan uitzoeken… Je kunt me niet blijer maken, want in mijn huidige keuken kan ik niet helemaal meer uit de voeten. Ik neem je de komende tijd mee in mijn zoektocht naar dé perfecte keuken, en als jullie nog tips hebben dan hoor ik die natuurlijk graag! 

perfecte keuken

Qua indeling van de nieuwe keuken heb ik al wel wat ideeën. Ik zou namelijk heel graag een groot kookeiland willen, dat lijkt me niet alleen praktisch maar vooral ook heel gezellig. Ik zie mezelf al staan koken, terwijl de meiden aan het eiland zitten te kleuren ofzo… Daarnaast zou dan wat mij betreft een grote kast komen met daarin de apparatuur. Maar daar ben ik nog druk over aan het nadenken, want wat wil ik er eigenlijk in? En ook de kleuren, wordt mijn keuken weer donkergrijs, of juist wit deze keer, ik ben er nog niet helemaal over uit.

perfecte keuken

Het kan geen toeval zijn dat ik afgelopen maand werd uitgenodigd door Miele in hun Experience Center in Vianen om kennis te maken met de apparatuur van dit merk. Voor een samenwerking, waar ik je binnenkort nog meer over ga vertellen, werd ik samen met 5 andere bloggers door Roberta Pagnier (bekend van RTL Woonmagazine) ontvangen in het Miele Culinary Institute. Ik had echt een te gekke dag, die vooral ook heel bijzonder was omdat we de hele dag werden gefilmd door een cameraploeg. Bekijk zeker even deze video van die leuke dag!

Wat we precies hebben gedaan bij Miele ga ik je volgende week laten zien, maar vandaag alvast een kleine sneak peek! Elke blogger kreeg namelijk een apparaat toegewezen en de uitdaging om daar een recept mee klaar te maken. Het apparaat waar ik voor deze Miele Kookchallenge mee aan de slag ben gegaan, is de stoomoven. En wow, dat vond ik echt te gek, want dat is dus een apparaat waarvan ik wel wilde ervaren of dat wat is voor mijn nieuwe keuken. Van Miele chef Albert-Jan kreeg ik uitleg over de stoomoven en ik heb inmiddels mijn eerste recept in dit keukenapparaat klaar gemaakt. Dat recept en mijn ervaring met de stoomoven deel ik ook volgende week met je!

perfecte keuken

Mijn zoektocht naar de perfecte keuken gaat nog wel even door hoor, ik hou je op de hoogte en ga je sowieso nog laten zien hoe de keuken eruit komt te zien. Voor mij was het in elk geval heel erg handig en verhelderend om in het Miele Experience Center echt aan de slag te kunnen met apparaten waarvan ik nog niet zeker wist of ik ze in mijn nieuwe keuken wil hebben. Inmiddels ben ik wel overtuigd en heel enthousiast over die stoomoven! Die gaat er dus komen…. Mocht je zelf nou ook eens willen testen hoe de apparaten van Miele werken, dan kun je een kookdemonstratie of workshop volgen in het Miele Experience Center  in Vianen, kijk op de website voor meer informatie en data.

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

MYF_sponsored

Deze blogpost betreft een samenwerking met Miele. Lees mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Ga eens bij NDR keukens in Lunteren kijken! Zij zijn o.a. Miele en Neff dealer en denken super goed met je mee ( en nee; ik heb geen aandelen!). Ze leveren door heel het land & Super ongedwongen sfeer…

  2. Wij hebben ook een stoomoven en zijn hier heel blij mee. Mijn vriendin wilde er eerst niet aan, vond de prijs veel te hoog, voor iets wat we ervoor niet gebruikten, maar hebben nu 2,5 jaar onze keuken met stoomoven: heerlijk. Mijn tip: kijk even naar model stoomoven. Na gebruik hebben wij namelijk best wat schoonmaak / droog werk om stoomoven fris te houden. Al prijs en kwaliteit gelijk is, kies dan voor het model wat je hèt makkelijkst schoon en hygiënisch houden kan! Succes met speurtocht. Denk ook even aan een quooker. Eenmalig aanschaf, maar erna gemak (en geen waterkoker op aanrecht nodig. ( en voor gerechten die snel zonder kooktijd bereid kunnen worden erg handig) groeten Rick

  3. Gefeliciteerd Reny met jullie nieuwe huis. En een droomkeuken uitzoeken, daar droom ik nog van ;). Leuk filmpje ook. Je bent goed bezig, is je gegund. Ga vooral zo door!!! En succes met kiezen…

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.