MYF diary oktober 2015

0

Zo dan…. dat was alweer een maand… Oktober is weer voorbij en wat ging het weer snel. Volgens mij zeg ik dat elke maand, maar deze keer was het echt zo. Okee, de vorige maanden gingen ook snel, maar omdat er in het midden van deze maand een kleine citytrip naar Milaan zat, had ik helemaal het idee dat ik aan het voorbereiden en aan het nabereiden was, waardoor het nog eens extra snel ging allemaal. Ik heb mijn maand aan de hand van foto’s nog eens herbeleefd en het was toch wel een hele fijne, en bijzondere maand. Ik vertel je er vandaag alles over in mijn MYF diary van oktober. Kijk je mee?

MYF diary

Yes! Zoveel leuks!

MYF diary

Mijn maand begon op 1 oktober met een feestje van mijn mediabureau Semilo. Ze bestonden 10 jaar en pakten grootst uit met een walking dinner en heel veel gezelligheid. Samen met Linda van Lekker eten met Linda dook ik de photobooth in en we hadden zo’n lol!

De dag na het feestje was ik moe, niet brak, maar gewoon moe. Ik was laat thuis en ik had voor de lunch zin in tosti’s. Ook de meiden zijn er dol op, dus we hadden een tosti-buffet.

Feest op Mind Your Feed

Oh wat was het bijzonder, deze maand bestond MYF 2 jaar! Ik heb er een heerlijke driedubbele chocoladetaart voor gebakken!

MYF diary

Er kwamen in de afgelopen maand behoorlijk wat campagnes voor de Albert Heijn online. Ik ben blij met deze samenwerking, want ik ben zelf ook echt een AH-meisje…. Ik doe daar altijd mijn boodschappen, dus om met AH samen te werken voelt voor mij heel goed. Deze foto is door Simon gemaakt en we hadden zoveel plezier samen in de keuken. Hij moest zich in de meest vreemde bochten wringen om mij op de foto te zetten, want onze keuken is nu eenmaal niet zo groot. En als hij net de foto’s gemaakt had, vond ik natuurlijk weer dat het toch net even anders moest… #lifeofafoodblogger

Ik ging met mijn moeder en zus voor een uitgebreide high tea bij Villa Augustus in Dordrecht. Echt een aanrader, de high tea is zo uitgebreid dat je erna niets meer hoeft te eten. En het was zo gezellig!

MYF diary

Er verschenen aan het begin van de maand heel veel winacties online vanwege het 2 jarig bestaan van mijn blog. Zo leuk om alle reacties te lezen!

Ja, ook ik kook wel eens makkelijk, met pastasaus uit een pakje. Ook bij mij is niet altijd de tijd om uitgebreid in de keuken te staan.

MYF diary

Ik maakte deze heerlijke pumpkin spice muffins, met pompoen. Geweldig om groenten (of fruit) in zoete baksels te verwerken.

Ook gaf ik weer een workshop Natuurlijk!… de basis. Voor volgend jaar staan de data al online, dus als je eens een workshop wilt bijwonen, geef je dan op!

MYF diary

Ik ging een lang weekend naar Milaan! Maandag vertel ik je daar alles over, maar ik kan je nu alvast zeggen dat de voorbereiding best hectisch was…. Gelukkig hou ik van lijstjes en schrijf ik alle to-do’s op!

Senna ging namelijk ook op vakantie (het was herfstvakantie), ze ging met haar tante en oom en oma en opa nog een weekje naar Griekenland. Ook voor haar pakte ik een tas in….

MYF diary

Yes, de dag van vertrek! Al vroeg in de ochtend was ik (alleen!) op Schiphol en dat vond ik toch wel een beetje raar…. Ik werd een soort van zenuwachtig, omdat ik echt voor het eerst zonder man en kinderen ging vliegen. Ik bedoel, ik zag de ergste scenario’s al voor me…

Gelukkig ging het allemaal goed en onderweg had ik dit prachtige uitzicht over de Alpen.

MYF diary

Ik ging naar Milaan op uitnodiging van Schär. Ik vertel je er snel meer over! Het waren echt geweldige dagen en wat heb ik goed gegeten!

Na de twee dagen met Schär had ik ook voor mezelf nog een paar dagen Milaan geboekt. Ik hing de toerist uit en bezocht uiteraard de Duomo.

MYF diary

Even een kleine impressie van mijn dagen in Milaan.

MYF diary

En we zijn weer thuis. Toch ook wel fijn….

Senna was nog op vakantie toen ik thuis kwam, dus samen met Simon en Lise ging ik uit eten. Naar de pizzeria bij ons om de hoek, waar je echt heerlijke pizza’s kunt eten. Toch nog een beetje in Italië!

MYF diary

Ik ontving de limited edition van Tony’s Chocolonely, een melkchocola met lemon cheesecake. Ik vind hem heerlijk!

En toen was het moment daar…. ik ga je er binnenkort uitgebreid over vertellen, maar ik heb deze week een HELE belangrijke beslissing genomen. Een beslissing waar ik heel erg blij mee ben en sinds ik de knoop heb doorgehakt, ben ik vooral erg opgelucht!

MYF diary

Na mijn trip aan Milaan schoot ik een klein beetje in de stress…. Nog een week of 6 tot aan de Kerst, ik moet toch echt even gaan voorbereiden…. Ik dook op Pinterest en deed heel veel inspiratie op! Deze foto’s zijn dus niet van mij, dat je het weet, en dit is ook niet het MYF kerstmenu, maar ik weet nu wel wat ik wil gaan maken! Volg jij mij al op Pinterest?

MYF diary

En as we speak sluit ik de maand af met een workshop! Ik doe er ongeveer 2 per maand en ik vind het echt geweldig! Zo leuk om anderen enthousiast te krijgen om zelf aan de slag te gaan in de keuken en hun eetpatroon aan te passen. Heerlijk vind ik het!

Ik ontving de HealthBox, een box vol met heerlijke producten voor een happy healthy lifestyle. Dit is echt een cadeautje, er zitten zulke fijne producten in!

En dat was oktober…. Volgende maand wordt vast weer net zo leuk! Ik ga jullie iets heel belangrijks vertellen, en daar heb ik nu al zin in! Verder staat mijn maand vooral in het voorbereiden van de kerstrecepten, maar ook zorg ik ervoor dat er nog genoeg leuke, doordeweekse, recepten online komen. En ik ga uiteraard nog meer vertellen over Milaan! Je zult het aan het einde van de maand zien in een nieuwe diary!

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.