Een nieuwe collega en een nieuw huis! – Foto diary september 2017

3

Oh wat vliegen de maanden toch voorbij! Echt, ik kan bijna niet geloven dat we alweer aan het laatste stuk van 2017 zijn begonnen. Ik las ergens dat het nog maar 12 weken duurt voordat het Kerst is…. Eh, say what?! Instant stress hier hoor, want ik ben daar nog helemaal niet bij met mijn hoofd. Mijn dagen zijn gevuld met mijn – ons – nieuwe huis en alles wat daarbij komt kijken… En met zorgen dat het hier op de blog ook allemaal een beetje door blijft lopen. Gelukkig heb ik een assistent die ervoor zorgt dat de dagen soepeltjes verlopen. #not! Vandaag weer een kijkje achter de schermen in deze foto diary van september! 

Nog even een huishoudelijke mededeling trouwens… er komt geen – ik herhaal géén – baby! De vorige keer kondigde ik babynieuws aan, maar dat had natuurlijk alles te maken met de komst van een kitten hier in huis. Sjakie dus. Geen baby. Als je mij op Instagram volgt dan zie je mijn lieftallige assistent regelmatig voorbij komen!

Foto diary september 2017

foto diary

Dit is hem dan, mijn nieuwe collega! Zoals je ziet, werken we intensief samen en staat hij achter alles wat ik doe. Hij was alleen een beetje lui, dus lag hij achter wat ik aan het doen was….

foto diary

Gelukkig neemt hij zijn werk heel serieus. Hij heeft het al tot kunst verheven om gigantisch in de weg te lopen tijdens het fotograferen. Ik denk dat het oprechte interesse is en dat hij vooral zoveel mogelijk wil leren. Ok, serieus; niet te doen om te werken met een kitten in huis, haha!

foto diary

Dus…. dit is mijn keuken!! Helemaal schoon en opgeruimd, omdat ie om de foto ging voor de verkoop. Natuurlijk heb ik dit historische moment even vastgelegd, want zo netjes is het nooit… maar dit is dus de plek waar ik mijn recepten klaar maak, nog steeds een heel fijn plekje!

foto diary

Sjakie…. dat beest is gek hoor! Hier is hij verstoppertje aan het spelen.

foto diary

Ik denk dat ik er nog een aparte blog over ga schrijven… ook al heeft het niets met eten en koken te maken, dit is natuurlijk wel waar ik heel erg druk mee ben. Zie hier; ons nieuwe huis…. We zijn dus een oude stal aan het ombouwen tot woonhuis. De buitenkant blijft staan – dit wordt de voorkant van het huis – en wordt van buitenaf geïsoleerd en afgewerkt.

Foto diary

En dit is de binnenkant…. En hier is dus al gigantisch veel aan gedaan! Het was een oude betonnen vloer en een paar muren. Inmiddels ligt de isolatie, de vloerverwarming en de cementvloer erin. De muren zijn afgebikt, waardoor de stenen zichtbaar zijn geworden. En links komt mijn keuken.

foto diary

Dit is dus de zijkant, bij avond weliswaar. En zo groot als je hier ziet, is niet ons hele huis. Wij doen dit project namelijk samen met mijn zus en zwager. De dakkapel die je ziet, daar is in het midden de scheiding. Dus de ene kant van de dakkapel is hun huis, en de rechterkant van de woning is ons nieuwe huis.

foto diary

Er was gelukkig afgelopen maand ook tijd voor leuke dingen! Ik ging samen met een vriendin aan de High Wine. Een hele middag lekkere wijntjes drinken en hapjes eten. En natuurlijk heel veel bijpraten. Dit is bij café Scrumpy, gewoon in Wateringen.

foto diary

Ondertussen had ik een gevecht met een dikke verkoudheid…. Kijk dit snothoofd dan! Met wallen. Ik denk dat het gewoon even te veel was geworden en mijn weerstand tot het dieptepunt was gezakt….

foto diary

Er kwamen de afgelopen maand gelukkig wel wat nieuwe recepten online, al had ik niet heel veel tijd om te koken. Heb je bijvoorbeeld de quiche met sperziebonen en gehakt gezien? Of de yoghurt havermout cake met vijgen en peer? Maar om eerlijk te zijn, heb ik zelf ook heel vaak gewoon makkelijk gegeten. De tafel vol met snacks en happen maar!

foto diary

Ik sloot de maand af met een diner op de SS Rotterdam, een oud stoomschip waar je onder andere heerlijk kunt eten. Dit is een zoete canneloni met creme, amarenen-ijs en warme kersen. Ik heb alvast wat inspiratie voor Kerst….!

Oh, september wat ging je snel! Ik vond je leuk, maar hectisch. Op naar de laatste weken van het jaar. Het zal nog wel druk blijven, maar ik wil zo graag gewoon tussendoor wel heerlijke gerechten met je blijven delen. Vergeef het me als het af en toe iets rustiger is, ik heb liever goede recepten op mijn blog dan maar zoveel mogelijk….

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Alle begrip als je wat minder recepten plaatst. Ik laat me vaak door je inspireren maar vind het niet erg om ook zelf een weekplanning te maken hoor. Fantastisch huis, lijkt me echt heel gaaf. Hou ons op de hoogte, hè?
    Groet uit Italia
    Emie

  2. Wat bijzonder, dat je samen met je zus en zwager onder 1 grote kap gaat wonen!
    Heb je je huidige woning al verkocht? En doe gewoon kalm aan, dat werkt meestal het beste.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.