Winnaars winacties #MYF2jaar feestweek

5

Yes, vandaag ga ik de winnaars van de #MYF2jaar feestweek bekend maken! Spannend hè…. Ik las op social media al berichtjes van mensen die niet meer konden slapen van de spanning…haha! Maar de winacties liepen tot maandagavond 23.59 uur en ik ben niet tot die tijd opgebleven om de winnaars te selecteren…. Dat heb ik gisteren op mijn gemak gedaan, het moet natuurlijk wel goed gebeuren, en vandaag deel ik de namen van de winnaars met je. Check snel of jij erbij zit en een van die geweldige prijzen hebt gewonnen!

Als eerste wil ik jullie nog wel even bedanken voor al die lieve, te gekke, kritische, oprechte en zó waardevolle reacties! Ik heb bij elke winactie iets van de deelnemers gevraagd. Ik wilde weten wat jullie als pluspunten ervaren, wat er stom is aan mijn blog, maar ook wat er beter kan. En wat je nou zo uniek vindt aan Mind Your Feed. Voor mij allemaal geweldige input voor mijzelf en mijn blog. Er zijn heel wat reacties gekomen waar ik ook echt wat mee kan, en daar ga ik de komende tijd dan ook hard mee aan de slag. Je zult misschien wel binnenkort een van jouw opmerkingen terug zien in hoe je mijn blog ervaart. Dank jullie wel dus, ik ben er in elk geval heel erg blij mee!

winnaars winacties

Het kiezen van de winnaars viel niet mee… Ik heb álle reacties gelezen, ruim 400 in totaal, en daar ben ik best wel even mee bezig geweest. Het werd me niet makkelijk gemaakt, het liefst had ik ieder van jullie een cadeautje gegeven. Maar helaas, ik blijk toch niet echt Sinterklaas te zijn… Het is me wel gelukt om voor elk van de prachtige cadeau’s een winnaar (of meerdere) te selecteren en deze mensen hebben inmiddels een mail van mij ontvangen. Voor de volledigheid zet ik alle namen hieronder nog een keer op een rij. Zie je jouw naam erbij staan, maar heb je geen mail? Check dan ook even je spam-map, wie weet is het mailtje daar in gekomen. Aan alle winnaars: van harte gefeliciteerd!! En heb je niet gewonnen? Niet getreurd, ik ken mezelf en er komt vast snel weer wat leuks aan!

Winnaars Ridiculously Good chocolate:

  • Annet Bosman
  • Marleen
  • Nicole
  • Lindsy
  • Yolanda
  • Agnes

Winnaar Lunchbots trommel + drinkbeker:

  • Anneke R

Winnaar set luxe verzorgingsproducten:

  • Joyce Pots

Winnaar Russel Hobbs desire blender:

  • Bertie van Kemenade

Winnaar Echt eten van Jonathan Karpathios:

  • Els

Deze geweldige feestweek was natuurlijk niet mogelijk zonder de bedrijven die meewerkten aan de winacties! Ridiculously Good, Puur Mieke, Biocare Online, Fonq en Vork en Mes – Jonathan Karpathios; super dank jullie wel voor het ter beschikking stellen van deze cadeaus! En Annemarijn, jij ook bedankt, voor al je inzet en de talloze mailtjes die je steeds van me kreeg!

En nu, na een week met alleen maar winacties, is het weer tijd voor recepten! Haha!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

5 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.