Workshop Natuurlijk! koken in 2020

0

Zo, hallo, toen was het ineens december…. De laatste maand van het jaar is aangebroken, niet te geloven toch?! Deze feestmaand staat bij mij meestal in het teken van heel veel gezelligheid en lekker eten. Heerlijk, ik kan me er nu al op verheugen! Hoe zit dat bij jou, kun jij er ook van genieten?! Vlak voordat het feestgedruis los gaat barsten – morgen volgt nog het recept voor een heerlijke Sinterklaas kwarktaart – heb ik goed nieuws voor het nieuwe jaar! In 2020 ga ik namelijk weer de workshop Natuurlijk! koken geven! Wil jij nou echt eens leren hoe je échte maaltijden maakt, vanaf de basis en zonder pakjes & zakjes, dan is deze workshop zeker wat voor jou! Ik heb voor 2020 alvast 4 data gepland en er zullen er meer volgen. Meld je gauw aan want ik heb per datum een beperkt aantal plekken!

Deze workshop is voor jou gemaakt als je nu echt eens de basis van Natuurlijk! koken onder de knie wilt krijgen.

Natuurlijk!… staat voor gewoon gezond, lekker eten maar wel op een verantwoorde, bewuste manier. Natuurlijk! … is makkelijk, voedzaam, heerlijk en snel, maar altijd met goede ingrediënten.

We beginnen bij het begin. Wat is Natuurlijk! koken en welke producten gebruik je daarbij? Tijdens de workshop zal ik een stuk theorie met je delen, maar is er ook voldoende aandacht en tijd voor eigen vragen. Ik leg je uit waarom je liever kiest voor bepaalde producten en je andere producten liever laat staan. Hoe lees je etiketten, waar let je op met boodschappen doen? Maar het belangrijkste – en leukste – van de workshop is om zelf aan de slag te gaan!

Workshop Natuurlijk! koken

Tijdens de workshop duiken we natuurlijk de keuken in. We gaan zelf aan de slag en uiteraard gaan we heel veel proeven. Ik wil je laten ervaren hoe het is om zelf een maaltijd op tafel te zetten met enkel pure ingrediënten. En hoe ontzettend makkelijk dat eigenlijk is! We gaan experimenteren, er is altijd ruimte voor vragen en we sluiten af met een tafel vol met lekkers.

Wil jij in het nieuwe jaar nu écht eens aan de slag met jouw goede voornemens om meer zelf en from scratch te gaan koken? Wil jij echte maaltijden klaar maken en de pakjes & zakjes voorgoed vaarwel zeggen?

Dan is deze workshop voor jou! In 2020 geef ik de workshop Natuurlijk! op de volgende data:

  • zaterdag 11 januari 2020, 11.00 – 14.00 uur
  • zondag 9 februari 2020, 11.00 – 14.00 uur
  • zaterdag 14 maart 2020, 11.00 – 14.00 uur
  • zaterdag 4 april 2020, 11.00 – 14.00 uur

Aanmelden voor Natuurlijk! koken

In de workshop Natuurlijk! koken gaan we aan de slag met gerechten voor de lunch en het diner en leren we vooral de basis van Natuurlijk!… koken. Van snelle gerechten voor thuis, tot makkelijke meeneemlunches, tot heerlijke soepen en goede (hartige én zoete) taarten.

Kosten: 89,-
(dit is inclusief: complete lunch, gebruik materialen en recepten in een map mee naar huis).

Inschrijven voor een workshop kan door te mailen naar reny@mindyourfeed.nl Na inschrijving ontvang je meer informatie over betaling en exacte locatie (gemeente Westland). Bij minder dan 4 deelnemers op een datum kan het zijn dat de workshop niet doorgaat, je wordt hier uiteraard tijdig over geïnformeerd!

Zou je het leuk vinden om met een groep vrienden/kennissen/collega’s een workshop te volgen op een datum die hier niet bij staat. Mail me gerust voor de mogelijkheden!

Met 1 druk op bovenstaande knop stuur je mij een mail en schrijf je je direct in voor de Natuurlijk! workshop. Geef in je mail graag aan voor welke datum je wilt aanmelden, dan ontvang je van mij direct meer informatie. Zie ik je volgend jaar bij de workshops?!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.