Zomeractie: korting op Natuurlijk ontbijten!

1

Ja, ik had nog zin in een leuke actie, zo vlak voordat écht iedereen op vakantie gaat…. Ik ben helemaal in de zomervakantie-stemming en heb alleen maar zin in leuke dingen en zonnestralen. En daarom geef ik 1 week lang korting op mijn boekje Natuurlijk ontbijten! Heb jij nog geen exemplaar besteld? Dan is dit nog een mooie kans om jezelf te verwennen met meer dan 30 unieke ontbijtrecepten. Zo kun je deze zomer lekker experimenteren in je keuken, of je gaat na de zomer fris van start. Lees snel verder om meer over de kortingsactie te weten te komen!

Over Natuurlijk ontbijten!

Zo natuurlijk is ontbijten voor veel mensen niet. En als ze al ontbijten, dan is het snel en gehaast, vaak met een boterham en een bak koffie. Om vervolgens halverwege de ochtend vanwege een energiedip naar een tussendoorkoekje te grijpen. Ik ben bekend met chaotische ochtenden, maar ik ben ervan overtuigd dat wanneer je ontbijt met pure, natuurlijke ingrediënten en wanneer je kiest voor een gezonde en bewuste start van de dag, dat je de hele wereld aan kunt! Door goed voor jezelf te zorgen vanaf de start van jouw dag, en jouw lichaam te geven wat het echt nodig heeft, ga je met energie de deur uit en ben je verzadigd tot aan de lunch. Natuurlijk ontbijten! geeft je inspiratie om de dag te starten met een echt goed ontbijt!

Natuurlijk ontbijten

Meer dan 30 unieke ontbijtrecepten!

Speciaal voor Natuurlijk ontbijten! heb ik meer dan 30 unieke (dus niet eerder op Mind Your Feed verschenen) recepten ontwikkeld. In Natuurlijk ontbijten! staan recepten voor ochtenden waarop je haast hebt, maar ook recepten voor wanneer je wel even de tijd hebt om aan tafel te zitten en zelfs voor lazy sundays heb ik een aantal fijne recepten uitgewerkt. Alle recepten zijn in mijn typische Mind Your Feed stijl. Dat betekent dat ze puur, natuurlijk, lekker, gezond en makkelijk zijn. Daarnaast zijn ook alle recepten in balans, er is bij elk ontbijt gedacht aan koolhydraten, eiwitten en vetten. Zo ben je elke ochtend verzekerd van een goed begin van de dag.

Alle recepten zijn tarwevrij, vrij van geraffineerde suikers en ik maak vrijwel altijd gebruik van plantaardige melkproducten.

Kiezen voor jezelf!

Kiezen voor Natuurlijk ontbijten! is kiezen voor jezelf. Voor een gezonde levensstijl, waarbij puur, natuurlijk, gezond en lekker ontbijten de basis is. Waarbij je de dag begint met een stralend humeur en een flinke dosis energie. Vind jij het lastig om te bedenken wat je zou moeten eten wanneer je de oude vertrouwde boterham het liefste wilt laten staan? Dan kun je met dit boek zéker op weg, ik geef je een heleboel inspiratie zodat jij goed voor jezelf kunt zorgen.

Natuurlijk ontbijten

 • meer dan 30 unieke recepten
 • tarwevrij, suikervrij, en zuivelvrij
 • 60 pagina’s ontbijtinspiratie
 • voor elke dag van de week
 • een hele maand voorzien van ontbijtrecepten

Kortingsactie Natuurlijk ontbijten!

Alleen deze week, vanaf vrijdag 17 juli tot en met donderdag 23 juli 2015, krijg je van mij korting op Natuurlijk ontbijten!

Je betaalt slechts 10,- voor een gedrukt exemplaar, de normale prijs is 12,50!

Jouw bestelling kun je als volgt plaatsen:

 • Maak het bedrag van 10,- + 2,50 (totaal 12,50) over op NL05 RABO 0161 1365 59 ten name van Mind Your Feed
 • Stuur mij een mail met jouw adresgegevens op reny@mindyourfeed.nl
 • Wanneer ik jouw gegevens heb ontvangen én de betaling bij mij binnen is, stuur ik je een exemplaar Natuurlijk ontbijten! toe.
 • Woon je in de buurt? (Wateringen) Dan mag je het boekje ook ophalen. Je betaalt dan dus geen verzendkosten, maar je betaling dient dan wel binnen te zijn voor je komt ophalen. Contant betalen is niet mogelijk. Stuur me een mailtje als dit voor jou goed uitkomt!
 • Ik verstuur ook naar het buitenland. Voor België zijn de verzendkosten 5,25. Voor andere landen graag even contact opnemen. De BIC code die je bij buitenlandse betalingen gebruikt is BIC: RABONL2U.

De bestelling moet uiterlijk donderdag 23 juli 2015 bij mij binnen zijn om gebruik te maken van deze korting. Vanaf vrijdag 24 juli geldt de normale prijs weer. Deze kans laat je natuurlijk niet liggen….

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

 1. Lijkt me erg leuk omdat ik vaak niet verder kom dan een bord havermout. Maar zijn de ontbijtjes ook geschikt voor kleine kinderendie daarna naar school moeten?

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.