Zomerrooster 2019 + wat veranderingen na de zomer….

1

Het is zover! De zomervakantie is ook in onze regio begonnen en het is tijd om een versnelling lager te gaan…. We hebben allemaal keihard gewerkt de afgelopen weken en het is voor nu gewoon wel even goed geweest. Ik ga dan ook afsluiten en over op een zomerrooster voor de blog. Ik vertel je vandaag alles over hoe dat eruit komt te zien en wat je de komende weken kunt verwachten. En wat ik eigenlijk zelf van plan ben deze zomer. Natuurlijk blijft het niet helemaal stil hier en zeker op mijn Facebook en Instagram zal ik wel actief blijven. Maar wel in vakantietempo, zeg maar! 

zomerrooster

Ik vraag me toch af hoe het nou elk jaar weer in deze periode een verrassing kan zijn dat het zo druk is. Alsof we in september niet gewoon weer doorgaan met alles?! Maar nee, voor de vakantie moet er nog zoveel gebeuren. Tel daar bij ons nog een aantal verjaardagen bij op en dan is het feest wel compleet. Oh, en tel daar nog een tweede bedrijf bij op, dan weet je helemaal dat je alle ingrediënten bij elkaar hebt.

zomerrooster

Misschien was het je al een beetje opgevallen, het is hier wat rustiger de laatste tijd. Niet helemaal stil, maar zeker ook niet meer zoals het een paar jaar geleden was. Toen had ik ook altijd al ver vooruit gewerkt voor de vakantie en had ik voor elke dag dat ik er zelf niet was, een nieuwe blogpost klaar staan. Nu denk ik alleen maar; hoe dan….!?

Zomerrooster

Dat is mij voor deze zomer in elk geval niet gelukt. En hoewel we nog niet direct op vakantie gaan en ik nog wat werkdagen heb ingepland, ga ik daar ook niet over stressen dit jaar. Mijn idee is om elke week minstens 1 nieuw recept met je te delen. Als het lukt zelfs 2. Ook andere inspiratie deel ik natuurlijk met je! Het weekmenu komt in de zomer te vervallen. Ik ken mezelf namelijk, in de zomer is er niet echt een eet-planning hier in huize MYF…. Dus na de zomer ga ik daar wel weer mee verder!

zomerrooster

De komende weken werk ik nog wat makkelijke (basis) recepten uit. Die ook op vakantie, op de camping! – makkelijk te maken zijn. Zelf vertrekken we pas over een paar weken richting Oostenrijk voor onze welverdiende vakantie. Daarna zijn we nog weer even thuis en ontspannen we nog even verder. Deze zomer staat voor mij echt in het teken van uitrusten en bijkomen. Zodat juist in september alle energie er weer in zit.

zomerrooster

Veranderingen op MYF

Yes, je leest het goed! Veranderingen op de blog. Ik loop er eerlijk gezegd al een tijdje mee. Met de gedachte hoe ik het allemaal wat efficiënter kan gaan doen hier. En vooral de lol van het koken en bloggen kan blijven behouden. In september bestaat MYF alweer 6 jaar en er is zoveel gebeurd in al die jaren. Wat begon als een hobby, is uiteindelijk mijn werk geworden. Super en hartstikke te gek natuurlijk! En ik ben ontzettend trots op wat ik heb bereikt!!

zomerrooster

Maar vorig jaar na de zomer begon het al een beetje te kriebelen. Ik hou van koken en schrijven zit in mijn genen en toch wilde ik meer. Wat anders ook wel. Want hoewel ik een foodie ben in mijn hart, stroomt er ook communicatie door mijn aderen. En daar wil ik andere (food) ondernemers en bloggers ook bij helpen. PAUW Lab werd geboren (na de vakantie uitgebreid meer hierover!!) en het opzetten van een nieuw bedrijf kost nu eenmaal veel energie en tijd.

Wat veel van jullie volgens mij niet weten, is dat ik mijn blog nog steeds helemaal alleen draai! Dus ben ik de kok, de fotograaf, de tekstschrijver, de boekhouder, de secretaresse en de content-specialist in 1. En dan vergeet ik vast nog wat…. dat is best veel! Zeker als je daarnaast dus een nieuw bedrijf op zet maar ook nog de zorg hebt voor een jong gezin. En oh ja, af en toe zelf ook even wat tijd wilt inplannen voor leuke dingen. Eigenlijk is het een beetje te veel geworden.

zomerrooster

Uitbreiding?!

Lange tijd wilde ik er niet aan. Een team gaan vormen rondom MYF en mijzelf. Maar na de vakantie gaat dit toch gebeuren. Ik had altijd het idee dat wanneer ik met anderen samen aan mijn blog zou gaan werken, het niet meer echt van mij zou zijn. Dat idee heb ik los gelaten. Ik denk dat er juist veel van mij in mijn blog blijft als ik hier en daar wat dingen anders ga doen. En dus ben ik op dit moment in gesprek met een aantal toffe (food)fotografen/foodblogger-collega’s om na de vakantie mee samen te gaan werken. Hoe dat precies vorm gaat krijgen, daar vertel ik je na de zomer meer over!

Voor nu, ga ik jou ook een hele fijne vakantie toewensen!! Al zijn wij de laatste dit jaar die de vakantie induiken en zijn veel van jullie volgens mij al lekker van het lagere tempo aan het genieten. Ik hoop dat je lekker kunt opladen. Kunt uitrusten. Kunt genieten van wat quality time met de liefsten om je heen. En vooral ook mooie herinneringen maakt samen!

Fijne zomer, liefs, Reny

zomerrooster

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

1 reactie

  1. Voor jou en je gezin: een hele fijne en ontspannen tijd toegewenst. Ga maar lekker mooie herinneringen maken in plaats van recepten. Ik kan putten uit een grote voorrad. (mooie foto’s op dit blog!)

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.