Review: slow juices van Sapwinkel.nl + korting!

0

Om je gezondheid echt een boost te geven, zou je dagelijks veel meer groenten moeten eten dan de aanbevolen 200 gram. 200 gram, dat is eigenlijk echt de minimale hoeveelheid die je binnen zou moeten krijgen om alle processen in je lichaam goed te laten functioneren en er zelf ook nog energie van te krijgen. Beter is dus om deze hoeveelheid minstens te verdubbelen, meer mag ook. Als het dan maar niet ten koste gaat van andere voedingsmiddelen die je nodig hebt. Zelfs voor mij, met een gezond en gevarieerd eetpatroon, valt het nog niet altijd mee om voldoende groenten te eten. Wat ik dan doe om toch nog een extra shotje greens binnen te krijgen, is een groentesap drinken. Ik mocht de groentesappen van de Sapwinkel testen en vertel je er graag meer over.

1 kilo groenten en fruit tot sap geperst in een flesje van 250 ml. Dat is nog eens handig! Extra groenten aan je eetpatroon toevoegen wordt zo wel heel makkelijk. Vaak lukt het nog wel om groenten bij de lunch te eten, denk aan extra rauwkost of een salade of rijkgevulde soep. Ook bij het diner is het niet al te lastig om een extra portie groente in te voegen in het menu. Maar ook bij de start van de dag kun je al je groenten binnenkrijgen, door een sap te drinken gemaakt van groenten en fruit. Ik doe dat het liefst dagelijks, ik gooi graag mijn halve groentela in de blender of slowjuicer en drink mijn veggies naast mijn ontbijt.

Sapwinkel

Maar dagelijks een verse sap klaar maken, dat lukt mij niet. Vroeg opstaan en zorgen dat iedereen op tijd de deur uit is, laten vaak geen ruimte voor een uitgebreid sapritueel in de ochtend. En wat te denken van het schoonmaakwerk achteraf….. Ik kan daarom heel blij worden van sapjes die alvast voor je geperst zijn en die je diepgevroren geleverd krijgt zodat je ze thuis in de koelkast of diepvries kunt bewaren. Zo lukt het wel, elke dag een sapje naast mijn ontbijt! Via de Sapwinkel kun je verschillende pakketten met slow juices bestellen en zo maak je het wel erg eenvoudig om je leefstijl nog gezonder te maken.

De sappen van Sapwinkel.nl zijn koud geperst en worden direct na het persen ingevroren. Alle vitaminen, mineralen en enzymen blijven daardoor behouden. Er zijn negen verschillende sappen verkrijgbaar en er worden geen onnodige toevoegingen of E-nummers gebruikt. De gebruikte groenten en fruit zijn 100% natuurlijk en onbespoten geteeld, en worden direct van het land tot sap geperst. Fijn is dat de flesjes waarin de sappen zitten BPA vrij zijn.

Ik kreeg een Medium de Luxe sappakket toegestuurd en hierin zitten 20 flesjes sap. Dat is genoeg om bijna 3 weken lang dagelijks een extra portie groenten binnen te krijgen. In dit pakket zitten verschillende smaken, zodat je lekker kunt variëren. Zelf een pakket met sap samen stellen kan ook, of je kunt kiezen voor een detoxpakket (met extra supplementen, vezels én uitgebreide begeleiding, heel belangrijk!).

Sapwinkel

Bron foto: Sapwinkel

De flesjes worden diepgevroren geleverd en ik heb er een aantal direct weer in mijn vriezer gestopt. Ingevroren kun je de sappen wel een aantal maanden bewaren, laat je ze ontdooien dan kun je ze het beste binnen 5 dagen opdrinken. Omdat ik elke dag 1 flesje sap wilde toevoegen aan mijn eetpatroon heb ik ze dus niet allemaal laten ontdooien. De sappen smaken heel puur en je herkent de ingrediënten dan ook goed. Bleekselderij, rode biet, spinazie of broccoli, ik pikte ze er zo uit!

Gelukkig wordt er ook wel fruit gebruikt in de sappen, want alleen groenten is wel heel heftig. Ook smaakmakers als gember en peterselie worden toegevoegd, waardoor er bijzondere combinaties ontstaan! Mijn favoriet is de Goji Punch, met appel, wortel, rode biet, blauwe bessen, citroen en goji bessen. Lekker zoetig en fris! Een heerlijk begin van de dag.

Sapwinkel

Wil jij ook kennis maken met de Sapwinkel? Dan heb ik nog wat leuks voor je! Met de code mindyourfeed15 krijg je namelijk € 15,- korting op je bestelling bij Sapwinkel.nl. Kijk, dat is toch handig!

Wil je mijn tips voor een happy healthy lifestyle in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

MYF_sponsored

Dit is een gesponsord artikel, lees mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.