5x gevulde courgette en paprika recepten

0

Oeh, ook hier is de zomervakantie in zicht! Nog maar een paar dagen en dan zijn we lekker 6 weken vrij. Of nou ja, de meiden dan sowieso. Maar bij mij gaat het tempo ook wat omlaag en ga ik hopelijk genieten van heel veel mooie dagen waarop we lekker veel buiten te vinden zijn. Dit jaar heb ik nog geen vakantieplannen gemaakt en zien we wel een beetje hoe de dagen zich vullen. Op zomerse dagen heb ik nooit heel veel zin in zware maaltijden én om lang in de keuken te staan… dan zijn deze gevulde courgette en paprika gerechten hier altijd favoriet! En win-win, op deze manier krijg ik mooi weer wat extra groenten binnen. Altijd fijn!

gevulde courgette en paprika recepten

Met het strand om de hoek en ook nog eens een behoorlijke achtertuin gaan we ons vast niet vervelen. Ik rond deze week nog wat werk af en dan gaan we in relax-stand. Natuurlijk verschijnen er ook in de zomer nog weer nieuwe recepten hier op de blog en blijf ik je elke week inspireren met een nieuw weekmenu. Wij zullen vast niet de enigen zijn die de vakantie dicht bij huis doorbrengen dus ik had zo ingeschat dat nieuwe inspiratie welkom is.

gevulde courgette recepten

Gevulde courgette met gehakt

Gelukkig staan er enorm veel recepten al online, waaronder heerlijke gevulde courgette en paprika recepten. Mijn favoriete lichte maaltijd op warme dagen. Ik vul ze graag met gehakt, kip of tonijn maar je kunt ze uiteraard ook heel makkelijk vega maken! Klik op de titel van het gerecht of op de foto om naar de recepten te gaan!

5x gevulde courgette en paprika recepten

gevulde courgette met gehakt, gevulde courgette met tonijn, gevulde courgette recepten, gevulde courgette met kip, gevulde courgette

Gevulde courgette met gehakt, paprika en mozzarella

gevulde paprika, gevulde paprika met gehakt, gevulde paprika recepten. gevulde courgette met tonijn, gevulde courgette recepten, gevulde courgette met gehakt, gevulde courgette

Gevulde paprika met Mexicaans gehakt

gevulde courgette met kipgehakt, gevulde courgette met tonijn, gevulde courgette recepten, gevulde courgette met gehakt, gevulde courgette

Gevulde courgette met kipgehakt, mais en zwarte bonen

gevulde paprika met kip

Gevulde paprika met kip en champignons

gevulde courgette met tonijn, gevulde courgette recepten, gevulde courgette met gehakt, gevulde courgette

Gevulde courgette met tonijn

Ga je aan de slag met een van deze gevulde courgette en paprika recepten? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Pinterest

Volg jij mij al op Pinterest? Ik verzamel daar de lekkerste recepten die ik voorbij zie komen en natuurlijk vind je daar ook alle MYF gerechten. Wil je dit recept op Pinterest opslaan, dan kun je de foto hieronder pinnen. Zo kun je de recepten altijd terugvinden!

gevulde courgette, gevulde paprika, gevulde paprika met gehakt, gevulde paprika recepten. gevulde courgette met tonijn, gevulde courgette recepten, gevulde courgette met gehakt,

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.