#30voeljefit Challenge

3

Wow, te gek, zoveel enthousiaste reacties op de #30voeljefit challenge! Vanaf 1 september gaan we echt van start, vandaag vertel ik jullie alvast een beetje wat we gaan doen. Natuurlijk kun je nog steeds meedoen, ook als je nog niet op mijn vorige bericht gereageerd had. Het is een challenge die je vanuit je eigen huis, tuin, computerkamer of bed kunt volgen, we willen je vooral inspireren en je kunt er zelf uitpikken wat bij jou past of waar je wat aan hebt!

De #30voeljefit challenge is een project van 4 healthy foodbloggers. Mind Your Feed, Puur Suzanne, Eet het beter en Bioteaful dagen je uit om mee te doen aan de #30voeljefit challenge. Wij gaan jullie de komende 30 dagen inspiratie en tips geven om te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken. We zullen je opdrachten en uitdagingen geven, die je zelf zult moeten uitvoeren. Ik kreeg op Facebook de vraag of het erg was dat iemand op vakantie ging tijdens de challenge…. Wees gerust, we controleren je aanwezigheid niet! En mocht jij een dag niet mee kunnen doen aan de opdracht, no worries, je krijgt geen examen aan het einde van de maand! We willen je vooral heel veel inspiratie en plezier geven, zodat jij ook kunt ervaren hoe leuk, makkelijk en fijn het is om gezond te eten.

#30voeljefit challenge

 

Wat kun je verwachten?

Iedere week behandelen we een ander thema, dat ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Binnen het thema behandelen we tips, adviezen, recepten en andere weetjes. Niet alleen mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen kom je deze informatie tegen. Het leukste is het natuurlijk als je ons volgt in de speciaal opgerichte (besloten) Facebook groep! Ook staat er een leuke winactie op het programma en worden er tijdens de challenge exclusieve kortingen voor de Facebook groepsleden aangeboden. De volgende 4 thema’s zullen de komende weken voorbij komen:

 

  • Suikervrij: Informatie, tips en recepten voor een suikervrij leven

  • Geen brood: Informatie over brood en tips om minder brood te eten

  • Smoothies: Boost je energielevel door het drinken van (groene) smoothies

  • Beweging en ontspanning: Blijf in shape (mentaal en fysiek) door de juiste keuzes voor beweging en ontspanning

 

Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in de laatste maanden van het jaar? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

Doe jij al mee?

Deelnemen is simpel. Volg ons op jouw favoriete social media kanaal (Facebook, Twitter of Instagram) en kijk regelmatig op onze blogs.

Voor nog meer inspiratie hebben we een Facebook-groep aangemaakt. In deze groep zie je in 1 overzicht onze blogs voorbij komen en is er gelegenheid tot vragen stellen. Bovendien geven we je daar nog net een beetje extra inspiratie! Geen Facebook? Geen paniek, de facebookgroep is vooral een leuke extra, wanneer je regelmatig onze blogs bezoekt blijf je helemaal op de hoogte!

Wij vinden het super leuk als je de hashtag #30voeljefit gebruikt. Zo kunnen wij elkaar nog meer inspireren.

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.