Aankondiging #30voeljefit challenge

0

#30voeljefit challenge

Ik weet niet hoe het bij jou zit, maar december was voor mij een maand met héél veel lekker eten, met heel veel gezelligheid en eigenlijk veel te weinig beweging en rust…. Ik moet zeggen dat ik na mijn vakantie in november eigenlijk een beetje moeite heb gehad om de draad weer op te pakken voor wat betreft gezond eten. Nu alle feestdagen echt achter de rug zijn, wordt het wel weer eens tijd om in actie te komen. En ik heb echt een schop onder mijn kont nodig….Natuurlijk, het leven moet je vieren en lekkere dingen horen daarbij, maar een gezonde levensstijl is waar je écht energie van krijgt. Nu het nieuwe jaar begint, gaan we dus weer aan de slag met de #30voeljefit challenge! Voor mij de perfecte manier om weer in actie te komen! Doe jij ook (weer) mee?

#30voeljefit challenge

Heb je part 1 gemist? In september 2014 organiseerde ik samen met Suzanne, Annemieke en Sanne de eerste #30voeljefit challenge. De challenge houdt in dat we je willen helpen bij het (weer) oppakken van een gezond eetpatroon en dat je weer fit bent en vol energie zit. In januari 2015 zullen we opnieuw onze krachten bundelen om jullie een maand lang te inspireren tot een gezonde leefstijl.

Wat gaan we doen?

De hele maand januari staat in het teken van de #30voeljefit Challenge. Vanaf 5 januari gaan we aan de slag om je in 30 dagen weer helemaal fit en gezond te krijgen en je in elk geval voldoende inspiratie en tips te geven om te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken. Dit doen we door middel van themaweken waarin we jullie voorzien van zowel recepten als de theoretische onderbouwing passend bij het onderwerp. Er zullen ook winacties en aanbiedingen voorbij komen. De feedback die we vorige keer (september 2014) hebben gekregen, hebben we gebruikt om er een nog beter geheel van te maken! 

30voeljefit challenge

Wat kun je verwachten?

Iedere week een ander thema, waarmee we ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Daarnaast zul je tips, heerlijke recepten en veel andere inspiratie op mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen tegen komen. Samen met vier healthy foodbloggers bundelen wij de krachten. Mind Your Feed, Puur Suzanne, Eet het beter en Sanne van Paassen dagen je uit om met ons aan de #30voeljefit challenge. Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in het nieuwe jaar? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

Hoe doe je mee?

Volg de vier blogs voor onze tips. Word lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer tips, adviezen en daar kan jij terecht met al jouw vragen! Deel daarnaast jouw ervaringen op social media met de hashtag #30voeljefit, zodat jij ook weer anderen inspireert voor een gezondere lifestyle!

Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Twitter en op Instagram. Volgende week maandag, 5 januari gaan we van start! Je leest dan precies hoe we deze challenge gaan aanpakken. Doe je mee?

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.