Aankondiging #30voeljefit challenge!

2

Na een heerlijke zomer, met wijntjes en borrelhapjes op het terras en gezellige luierdagen in de zon, wordt het wel weer eens tijd om in actie te komen. Natuurlijk, het leven moet je vieren en lekkere dingen horen daarbij, maar een gezonde levensstijl is waar je écht energie van krijgt. Nu de zomer op zijn einde komt (al hopen wat natuurlijk op nog een mooie Indian Summer) willen wij jou helpen om weer helemaal fit te worden.

30 dagen lang werken aan je gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Daar knap je van op en je wordt weer bewuster van je voeding en levensstijl. Omdat het echt niet gemakkelijk is om dat alleen te doen, helpen Suzanne, Sanne, Annemieke en Reny je hierbij. Wil jij je ook in 30 dagen weer helemaal fit voelen? Doe dan mee met de #30voeljefit challenge.

#30voeljefit challenge

#30voeljefit Challenge

Wat gaan we doen?

De hele maand september staat in het teken van de #30voeljefit Challenge. Vanaf 1 september gaan we aan de slag om je in 30 dagen weer helemaal fit en gezond te krijgen en je in elk geval voldoende inspiratie en tips te geven om te starten met een gezonde levensstijl of die vanaf nu weer op te pakken.

Wat kun je verwachten?

Iedere week een ander thema, die ervoor gaat zorgen dat jij jezelf energiek en fit gaat voelen. Daarnaast zul je tips, heerlijke recepten en veel andere inspiratie op mijn blog, maar ook op mijn social media kanalen tegen komen. Samen met vier healthy foodbloggers bundelen wij  onze krachten. Mind Your Feed, Puur Suzanne, Eet het beter en Bioteaful dagen je uit om met ons aan de #30voeljefit challenge. Wil jij gezonder gaan eten, gezonder gaan leven en je lekker fit voelen in de laatste maanden van het jaar? Doe dan mee met de challenge en haal het maximale uit jouw leven!

#30voeljefit challenge

Hoe doe je mee?

Volg de vier blogs voor onze tips. Word lid van de (besloten) Facebook groep voor nog meer tips, adviezen en daar kan jij terecht met al jouw vragen! Deel daarnaast jouw ervaringen op social media met de hashtag #30voeljefit, zodat jij ook weer anderen inspireert voor een gezondere lifestyle!

Vergeet ons natuurlijk niet te volgen op Twitter en op Instagram. Volgende week maandag, 1 september, gaan we van start! Je leest dan precies hoe we deze challenge gaan aanpakken. Doe je mee?

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

2 reacties

  1. Pingback: 30 Dagen voel je fit, Jong geleerd oud gegeten | Food is Good

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.