Aankondiging Feel Good Boost + weekmenu

0

Jaaa, we zijn er weer!! Het is september, en als je mijn blog al een tijdje volgt dan wéét je wat dat betekent….. En lees je pas sinds kort mee, dan ga ik je vandaag alles vertellen over de Feel Good Boost die vanaf morgen van start gaat! Het wordt wel weer eens tijd om een beetje back on track te komen namelijk, voor mij in elk geval wel. En toen ik aan het begin van de zomer Linda, Suzanne en Annemieke sprak, waren zij ook enthousiast om weer samen aan de slag te gaan. Maar dit jaar doen we het wel iets anders, ik vertel je er vandaag alles over.

feel good boost

Hoe was jouw zomer? Die van mij was heerlijk! Ik was eigenlijk al voor de zomervakantie in vakantie-modus, en het vakantiegevoel ben ik nog steeds niet helemaal kwijt. Dat is natuurlijk heel lekker, het leven moet je vieren ten slotte! Maar ik blijf ook een beetje hangen in mijn makkelijke (eet)gewoonten. Net even te vaak een wijntje, omdat het nog zo lekker is ‘s avonds in de tuin. Borrelhapjes op het terras, heel veel keer pizza eten, ijsjes snoepen met de meiden? Kom maar door, ik zeg geen nee…. Normaal ben ik altijd wel van de 80/20, maar de laatste weken blijf ik op die 20 hangen. Herkenbaar? Vast wel!

Vorige jaren startten we daarom de #30voeljefit challenge in september. Samen met Linda, Suzanne en Annemieke ging ik aan de slag om 30 dagen lang weer een beetje in het gareel te komen. Niet heel streng hoor, maar gewoon een boost om weer lekker fit de tweede helft van het jaar in te gaan. En die boost komt nu ook weer heel goed uit, want de komende maanden gaan heel druk worden. Even een oppepper kan ik wel gebruiken, weer iets meer focus op een eetpatroon waar ik ook echt blij van word. Wil jij ook weer aan de slag met een happy & healthy lifestyle? Heb je ook wel zin in een Feel Good Boost? Dan doe je natuurlijk weer lekker met mij mee!

feel good boost

Feel Good Boost

Nu de zomervakantie echt weer over is, en dat kan ik niet langer ontkennen voor mezelf, heb ik ook wel weer zin om de draad weer op te pakken. En dat doe ik dus net als vorige jaren, door in september weer wat meer structuur aan te brengen. Een flinke boost om mij weer fit en energiek te voelen en ik zou het super vinden als jij ook weer mee doet. Natuurlijk heb ik dit jaar ook weer mijn geweldige foodie-collega’s van LekkeretenmetLinda, PuurSuzanne en EethetBeter ingeschakeld. Dit samen oppakken is toch zoveel leuker?

Wat kun je dit jaar verwachten? Vanaf morgen gaan we dus echt van start, maar vandaag vertel ik je alvast wat de plannen zijn. Laat ik als eerste zeggen dat het geen challenge is, geen streng gedoe, ik controleer echt niet of je mee doet. Ik kan zelf een boost gebruiken, en hoe leuk zou het zijn als ik jou daarmee ook inspireer! Dus vertel ik je de komende weken waar ik mijn focus op leg, aan de hand van thema’s die hier op de blog voorbij gaan komen. Ook kun je lid worden van de (besloten) Facebookgroep, waarin nog meer informatie te vinden is. Oh, en dit is natuurlijk allemaal weer helemaal gratis.

feel good boost

Wat wel heel handig is, is dat ik samen met Linda, Suzanne en Annemieke alvast heb nagedacht over wat we deze week gaan eten. Ja zeker, we hebben een weekmenu opgesteld, zodat je alvast voorzien bent van makkelijke, voedzame en lekkere recepten. Hoe de week eruit gaat zien, staat hieronder. Klik op de titel van het gerecht om het recept te lezen.

Wil jij meedoen met de Feel Good Boost? Meld je dan zeker aan voor de Facebookgroep, volg onze blogs voor lekkere recepten en handige tips, en deel vooral jouw ervaringen op social media met de #feelgoodboost hashtag. Samen gaan we er een hele fijne boost van maken. Tot en met 25 september gaan we lekker aan de slag!

Weekmenu #feelgoodboost week 1

Pak pen en papier, maak een boodschappenlijst, want voor de eerste week hebben wij alvast voor je bedacht wat je kunt gaan eten!

Maandag:

feel good boost

Vegetarische pasta met doperwtenspread

Dinsdag:

feel good boost

Bruine bonen schotel met rijst

Woensdag:

 feel good boost

Chili met mais en courgette

Donderdag:

courgette spaghetti met avocado en zalm (6)

Courgette spaghetti met avocado en zalm

 Vrijdag:

 feel good boost

Vegetarische shoarma

Zaterdag:

feel good boost

10x Gezonde pannenkoeken

Zondag:

feel good boost

Quiche Lorraine met prei

Doe jij mee met deze Feel Good Boost? Dan vind ik het leuk als je dit deelt op social media! Gebruik dan de #feelgoodboost en #mindyourfeednl of tag mij (@MindYourFeedNL) in jouw bericht!

Wil je mijn tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.