de Allerhande Box

10

Vorige week vertelde ik je nog dat ook ik niet altijd weet wat we moeten gaan eten… Ik wil heel graag elke dag een gezonde, vers bereide maaltijd op tafel zetten, maar soms ontbreekt het ook mij aan inspiratie. Ik begin de zaterdagochtend steevast met een lege pagina op mijn kladblok en probeer dan een weekmenu samen te stellen. Er zijn zaterdagochtenden waarop ik niet verder kom dan onze standaardreeks van soep, pasta en 1 x aardappelen – groente- vlees. En dan staar ik naar dat vel papier en dan word ik een beetje moedeloos… Als ik dan mijn boodschappen ga doen, loop ik een beetje doelloos door de blauwe supermarkt en gooi ik lukraak nog wat losse ingrediënten in mijn kar. In de hoop dat ik later in de week wel inspiratie krijg om daar wat mee te maken… Maar die frustratie kende ik deze week gelukkig niet, want ik mocht de Allerhande Box van Albert Heijn testen.

Allerhande box

Het idee van een maaltijdbox is natuurlijk niet helemaal nieuw, maar om eerlijk te zijn had ik me er nog nooit aan gewaagd. Waarom weet ik eigenlijk niet, misschien omdat ik het toch lastig vind om de controle over mijn eetplanning uit handen te geven. Maar ja, wie hou ik dan voor de gek…. Als ik het zelf niet kan bedenken, is het eigenlijk wel zo handig dat iemand anders dat voor mij doet. Want hoe fijn en makkelijk is het wanneer je een goed gevulde box ontvangt met daarin genoeg ingrediënten voor meerdere maaltijden? Heel fijn, kan ik je vertellen!

Allerhande box

Als je mij op Instagram volgt, dan weet je dat ik graag de Allerhande meeneem bij mijn boodschappenrondje. Ik blijf het een inspirerend magazine vinden, en vooral de laatste tijd staan er steeds fijnere recepten in waarbij pure en verse ingrediënten de hoofdrol spelen. En nu komt Albert Heijn dus met de makkelijke Allerhande Box, een complete box met verse ingrediënten en pure kruidenmixen voor 3 warme maaltijden. Dat betekent dus 3 dagen niet nadenken over wat ik op tafel ga zetten, maar gewoon simpelweg de recepten uit de box volgen. Ook wel eens lekker, dus ik was wel nieuwsgierig naar de maaltijden die Allerhande voor mij bedacht had….

Allerhande box

De box is eenvoudig te bestellen via de website van Albert Heijn en wordt gratis thuisbezorgd. Extra handig vond ik dat ik ook mijn andere boodschappen gewoon mee kan bestellen. Ik koos ervoor om de box in de ochtend te laten bezorgen en stipt om 8.00 uur stond de bezorger bij ons voor de deur. Tot grote vreugde van Senna en Lise, want die vonden het maar wat interessant dat er zo’n grote box bezorgd werd. Senna wilde de box gelijk open maken, maar daar hadden we geen tijd voor want ze moest echt naar school! Ze zou die dag op schoolreis gaan, dus we mochten niet te laat komen.

Wat zit er in de Allerhande Box?

Maar ook ik was reuze nieuwsgierig naar de inhoud van de box! Want om eerlijk te zijn, als ik mijn eetplanning uit handen geef, wil ik eigenlijk toch stiekem wel dat de maaltijden die ik op tafel ga zetten gezond, makkelijk en vers zijn. Dus dat ik niet ineens met allerlei pakjes en zakjes ga koken, want dat had ik zelf ook nog wel kunnen verzinnen. Maar ik had er alle vertrouwen in dat het goed zou komen met de inhoud, zeker nu de Allerhande van die goede recepten heeft. Ik kan je dan ook alvast verklappen dat ik erg enthousiast was over de producten in de Allerhande Box. Wil je weten welke ingrediënten ik in de box kreeg? Kijk dan zeker het volgende filmpje!

In de box zitten dus 3 complete maaltijden. De gerechten verschillen iedere week en je kunt op de website alvast zien welke maaltijden er in de box zitten. Ik ontving alle ingrediënten voor:

Fris romige fusilli met zalmfilet en broccoli

Allerhande box

American burgers met coleslaw

Allerhande box

Kruidige roti kip met sperziebonen

Allerhande box

Voor ons zijn dit prima doordeweekse maaltijden, die bovendien volgens de bijgeleverde receptenkaarten ook nog eens heel vlot op tafel staan. Dat is voor mij wel echt een voorwaarde bij doordeweekse maaltijden! Weet je nog dat ik je vorige week vertelde dat het bij mij doordeweeks vooral makkelijk en snel moet zijn…..

Nog wat feitjes over de Allerhande Box op een rij:

  • De Allerhande Box bevat 3 complete maaltijden, online te bestellen voor 2 personen of voor 4 personen.
  • Je kunt de inhoud van tevoren bekijken op de website van Albert Heijn.
  • De prijs voor een 2 persoons-box is € 35,- en voor een 4 persoons-box betaal je € 49,-
  • Je kunt eenvoudig je andere boodschappen met de Allerhande Box mee bestellen.
  • De box wordt gratis thuisbezorgd.
  • Wanneer je de Allerhande Box besteld en aan de bestelling nog extra boodschappen toevoegt, wordt de hele bestelling gratis geleverd (normaal pas gratis levering vanaf € 70,-).

Allerhande box

Ik ben aan de slag gegaan met deze recepten en vertel je binnenkort meer over mijn ervaringen met de Allerhande Box, stay tuned!

Wil je mijn recepten en tips in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

MYF_sponsored

Deze blogpost betreft een samenwerking met Albert Heijn. Lees mijn disclaimer.

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

10 reacties

  1. Een leuke informatieve video Reny! Zeker voor herhaling vatbaar 🙂
    De Allerhande Box is voor mij (met voedingsintolerantie) niet bruikbaar, maar super leuk om mee te kijken wat erin zit.

  2. Leuk juist om jou een keer in bewegend beeld en met geluid te zien. Brengt je alleen maar ‘dichterbij’. Nog beetje nerveus wellicht en mag ietsje vlotter, omdat je nu de neiging hebt te blijven herhalen. Maar niet getreurd, leuke video!
    Wat vind je zelf van het feit dat niet alles biologisch is (daar heb je geen stem in neem ik aan als je de box bestelt?) of dat de bonen en wortels al voorgesneden zijn en ik begrepen heb dat het dan minder gezond is dan helemaal vers? Ik kan me zo voorstellen dat je dat door de week en met de drukte van de dag minder belangrijk vindt, maar toch…?
    Ben verder erg benieuwd naar je bevindingen na deze drie dagen!

  3. Heb ooit een andere variant geprobeerd maar vind het voor ons samen een dure aangelegenheid, daarbij ik probeer te eten zonder toegevoegde suikers en ook al zaten er in die andere box biologische producten helaas met toevoegingen, zelfs in het gehakt !! dus nee ik kies liever zelf uit wat ik koop en dus bereid, de recepten haal je van hun site namelijk. Is beetje vals spelen en ik maak daar geen gebruik van omdat wij de recepten te veel liflafjes vinden omdat het natuurlijk allemaal snel moet en wij meer van de ouderwetse maaltijden zijn met een moderne twist ( zijn ook geen fulltime werkende jongeren meer ) maar zelfs wij zijn dat geweest en ook toen werd er gewoon “echt” gekookt zoals dat in de reclames gebruikt wordt, alsof dat iets bijzonders is ???? Wil je een stoofpot bereid je m de avond van tevoren wordt ie alleen maar lekkerder van, vraag maar aan de echte oma’s die nog tijd hadden om echt te koken hihihihi, heerlijk.
    Begrijp me niet verkeerd als je hier gebruik van wilt maken prima maar ik vind het te commercieel.

  4. Leuk hoor, nu weet ik ook een beetje hoe dat gaat. Ik eet op dit moment koolhydraat beperkt en zoek ook producten die geen suiker en zetmeel bevatten.Ik kan zo niet zien, wat de samenstelling van de mixjes en sausjes is. Ik vind de 4 eieren en kleine verpakkingen producten ook een beetje vreemd, wat veel afval!
    Ik volg je verder graag!

  5. Ik lees het in bovenstaande reacties ook: leuk om een keer te doen maar de nadelen: niet biologisch, lastig met voedselintolerantie/dieet en veel verpakkingsmateriaal.

    Dat zijn precies de dingen waarom ik het een paar keer gedaan heb maar het niet ben blijven doen.
    Wat ik wel blijf doen is de groentetas! Je hebt biologische tassen van Odin en Vitatas/proef. Op de website’s kan je de afhaalpunten vinden. Ik word elke keer weer uitgedaagd om wat lekkers te maken van groenten die ik ander mss niet gekocht had en dat lijkt tot hele verrassende (en meestal) lekkere gerechten.

    Je hebt ook lokale initiatieven, van boeren uit de omgeving, natuurlijk nog beter als je denkt aan de voetafdruk maar eerlijk gezegd leverde me dat meer kolen op dan goed voor me is!

  6. Hahaha…geweldig zo’n eerste video. Heb ik ook ooit een keer geprobeerd en het is nog best moeilijk om er iets leuks van te maken. Maar ik heb jou al in het echie gezien dus dat was niet nieuw en je haar zit prima hahaha..
    Maar nu over de box.
    Ik heb al vaak naar zulk soort boxen gekeken en elke keer haak ik af. Waarom? Meestal omdat ik het te duur vind. Deze box ziet er heerlijk uit maar bijna 50,- voor 3 maaltijden vind ik gewoon veel, da’s al de helft van mijn budget voor een week. Ja, ik kan niet veel spenderen, wij moeten heel erg op ons geld letten. Dus…het idee van al die boxen vind ik leuk maar tot nu toe nog te duur voor mij. En eerlijk gezegd denk ik dan ook stiekem, ik koop het allemaal zelf wel, goedkoper, en dan kan ik het ook maken. Heb ik niet zo’n box voor nodig. Maar ik ben benieuwd hoe het jou bevalt.

  7. Wat leuk een maaltijd box. Maar niks voor mij omdat graag wil weten welke ingrediënten erin zitten en dat het suikervrij is. Zodat ik zelf kan bepalen wanneer ik de 20 % genieten pakt. Maar ben zeer benieuwd hoe de recepten bevallen.
    Het was een beetje onwenning een video maar ja de eerste keer. Ik vond het in ieder geval super tof!
    En je haar zit niet stom . Leuk op via filmpje je live te zijn. Dus top!!

  8. Mijn moeder houdt niet erg van koken maar ik zeg tegen haar probeer het eens uit zo’n maaltijdbox met recepten. Mijn vader houdt wel van koken en kookt meer met kruiden dan mijn moeder. Dat wordt nog wat.
    Ik maak zelf gebruik van hellofresh. Als stok achter de deur en niet meer als een kip zonder kop te hoeven rondlopen door de supermarkt. Door langdurig antibiotica gebruik (oogarts voorgeschreven) rommelde ik met de warme maaltijden. Ik ben niet lui om te koken weet gewoonweg niet wat ik klaar moet maken als ik de groenten gehaald heb.
    Einde vh jaar stap ik over een andere maaltijdbox misschien beebox of willemendrees. Omdat uit te proberen.
    Ik weet dat je bij hellofresh kan kiezen uit de gewone box (vlees/vis of vegetarisch) maaltijden, vegetarische box en een familiebox.
    De hellofresh heeft voor 1 persoon 3 of 5 maaltijden. En als je huishouden uit meerdere personen bestaat.
    De allerhande box heeft alleen voor 2 of 4 personen maaltijden. Dus die valt voor mij af.
    Niet alle maaltijdboxen bieden maaltijden aan voor een 1 persoonshuishouden.
    Er zijn maaltijdboxen die ook een fruitbox hebben.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.