Foto diary januari #1

0

Oeh, terug van weg geweest… Mijn fotodagboek! Ik was eerlijk gezegd te druk de afgelopen maanden om er de tijd voor te nemen om de foto’s voor mijn diary uit te zoeken. En de foto’s die ik dan had gemaakt, waren vooral foto’s van dat ik wéér achter de laptop zat. Niet heel boeiend dus. Ik ben wat dat betreft soms maar een nepblogger hoor, ik vergeet zo vaak foto’s te maken. Maar ik heb een voornemen voor dit jaar en dat is dat ik je regelmatig weer een kijkje achter de schermen geef. Deze maand is tot nu voorbij gevlogen, maar wat een leuke weken waren het. 

foto diary

Proost op het nieuwe jaar!! Met champagne en lieve vrienden doken wij 2017 in.

De eerste week van januari was nog een soort halve vakantieweek. De meiden waren nog thuis van school en tussen alle drukte door was ik gewoon aan het werk. Aan het einde van die eerste week, op de vrijdag, kreeg ik een heel fijn berichtje van mijn lieve zus en zwager….

foto diary

Gelijk op kraamvisite gegaan en geknuffeld met mijn lieve kleine neefje Jule! Ik ben verliefd….! Gelukkig had het kleine mannetje een perfecte timing, want een paar dagen later ging ik op persreis naar Oostenrijk….

foto diary

In Oostenrijk heb ik vooral heel veel gegeten. Oh nee, vooral veel geskied! En dan moet er natuurlijk goed gegeten worden…. Ik vertel je binnenkort alles over deze mooie reis die ik mocht maken, maar voor nu dus food….!

foto diary

Ook heb ik een vergelijkend warenonderzoek gedaan naar de Oostenrijkse specialiteit: Kaiserschmarrn!!! Te lekker!

foto diary

Het was de eerste dagen prachtig weer. Als ik zo hoog in de bergen ben kom ik helemaal tot rust.

foto diary

Nog meer eten. Een uitgebreid ontbijt met prosecco na een ochtend skiën. #rotbaan

foto diary

Selfie… Ik was met 4 andere bloggers op pad dus de selfies vlogen mij om de oren. Ik besloot maar gewoon mee te doen. Hier nog in het zonnetje.

foto diary

Kaiserschmarrn 2.

foto diary

Nog meer eten. Elke dag een uitgebreid ontbijt, een rijke lunch en een nog groter diner. Het is maar goed dat ik de hele dag in beweging was.

foto diary

Eh, ja, project #backtonormal stond even op een laag pitje deze week. Ik zat in de prachtige Wedelhütte terwijl er buiten een sneeuwstorm raasde. Ik besloot maar een glas wijn te bestellen.

foto diary

En apfelstrüdel. Hier ga ik binnenkort een recept van delen, want dit is zo lekker!

foto diary

Selfie 2. Maar dan nu in die sneeuwstorm. Koud!

foto diary

Kaiserschmarrn 3. Verder zeg ik niks…

foto diary

Als afsluiter van deze skitrip bestelde ik nog een Oostenrijkse klassieker. Deze mega Wiener schnitzel was het perfecte afscheid van een weekje in de sneeuw.

foto diary

Afscheid nemen van de andere bloggers. Niet leuk! Je bent zo intensief samen in zo’n week dus we moesten even knuffelen.

En nu ben ik dus weer thuis. Ik heb het gevoel dat 2017 voor mij nu pas echt begint…. Na een week schoolvakantie en een week op persreis ligt nu het hele jaar open. Eindelijk kan ik weer een beetje rust in gaan bouwen en mijn plannen gaan uitwerken. Voor de komende weken staan er wat leuke events op de planning. Maar ik heb vooral ook wel weer heel veel zin om de keuken in te duiken!

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.