Nu al teveel gegeten en heel veel feest! – Foto diary november 2018

0

Ik hoor mezelf elke maand hetzelfde zeggen…. Waar blijft de tijd?! Wat gaan de dagen toch gigantisch snel voorbij… Het is niet normaal… Nou is deze periode voor mij altijd wel vrij druk. Met de verjaardag van mijn oudste dochter, de Sint die in het land komt, alle voorbereidingen voor Pakjesavond, de kerstdrukte die duidelijk aanwezig is. Een supergezellige maand dus! Maar nu ik de foto’s terug kijk, denk ik; hoe dan…?! Hoe heb ik al die leuke dingen in slechts 30 dagen kunnen doen? Ik heb weer heerlijk gegeten, heel wat nachtjes in hotels doorgebracht, hard vooruit gewerkt en natuurlijk al heel veel feestjes gevierd. Kijk je weer mee in deze foto diary van november 2018? 

Ik sla trouwens een beetje stiekem de Sinterklaasgekte over dit jaar. Om eerlijk te zijn had ik even niet zoveel inspiratie voor nieuw Sinterklaas lekkers. En had ik het idee dat er al zoveel recepten voor 5 december op de blog staan, dat ik daar niet zoveel aan toe te voegen had. Deze week doe ik dus nog gewoon normaal op de blog en vanaf volgende week ga ik je heel veel lekkere kerstrecepten geven.

Foto diary november 2018

foto diary november 2018

De maand begon heel goed! Met pizza. Gewoon aanschuiven bij mijn zus, hoe heerlijk is dat! Aangezien mijn zus tegenwoordig ook mijn buurvrouw is, lopen we nog wel eens heen en weer. Of blijven we spontaan plakken voor het avondeten!

foto diary november 2018

Ik vond dat ik mijn lazy ass maar weer eens in beweging moest brengen…. Voor ik het weet, zit ik hele dagen achter de laptop. Of scharrel ik wat heen en weer in mijn keuken. Maar sporten, dat schiet er dan vaak bij in. Hardloopschoentjes aan en gaan maar weer eens…

foto diary november 2018

Ik stond ook echt heel wat uurtjes in de keuken afgelopen maand! Ik ging bijvoorbeeld aan de slag met het recept voor Indonesisch stoofvlees, oftewel Rendang. Zo ontzettend lekker! Het recept staat inmiddels op de blog!

foto diary november 2018

Kijk haar staan dan! Dit was zo grappig! Voor een samenwerking met Saclà – ik maakte een quiche met gegrilde courgette en rucola pesto – was ik gevraagd om een demo te geven in de supermarkt. Ik heb geloof ik wel 200 toastjes staan smeren en heel erg veel leuke mensen gesproken!

foto diary november 2018

Diezelfde dag waren mijn ouders 45 jaar (!!) getrouwd! En dus was het feest! Direct na mijn supermarkt avontuur kon ik door naar het restaurant waar ze een feestje vierden. Deze fles wijn stond op tafel en ik vond het etiket wel erg grappig!

foto diary november 2018

Dat hardlopen oppakken was 1 ding. Maar die schoenen, die liepen echt voor geen meter meer. Tijd voor een paar nieuwe! En ik ging toch ineens hard!

foto diary november 2018

Ook onze trouwdag valt in deze maand en de mr. nam mij als verrassing mee naar de Euromast. Daar aten we niet alleen een heerlijk 4 gangenmenu met bijpassende wijn, we bleven ook op 100 meter hoogte overnachten. En dat leverde dit spectaculaire uitzicht op, echt prachtig!

foto diary november 2018

In de ochtend kregen we dit ontbijt! Wat een heerlijke luxe….! De kids sliepen een nachtje bij mijn ouders dus wij konden lekker rustig aan doen! foto diary november 2018

Ja. Dit hoorde er natuurlijk ook bij! Nadat de Sint op de tv was aangekomen, stond ie een uur later al bij ons in het dorp. Best knap natuurlijk, maar de meiden hadden daar verder geen vragen over…. Sindsdien heb ik 2 stuiterballen in huis, maar dat terzijde…

foto diary november 2018

Even buiten de deur lunchen terwijl we druk inkopen aan het doen waren voor het volgende feestje…. Ik zei toch dat er heel veel feestjes waren afgelopen maand! Ik schuif graag even aan bij het café in ons dorp. Voor mij een broodje makreel, daar had ik ineens zo’n zin in!

foto diary november 2018

In de avond nog snel de traktaties in elkaar knutselen. Dat is wel het voordeel van dit feestje zo in deze periode van het jaar, ik hoef nooit lang na te denken over wat ze uitdeelt.

foto diary november 2018

Want hier zit ze dan, onze jarige Jet! Lieve kleine grote Senna werd alweer 8 jaar oud! Natuurlijk vierden we groot feest met vrienden en familie en is dit mooie meisje ontzettend verwend!

foto diary november 2018

Oeh, en deze beauty pakte ik in de avond ook nog even mee! Volle maan, kijk hoe mooi!

foto diary november 2018

De ene zondag is de andere niet…. de ene keer sta ik mijn huis te poetsen in het weekend, de andere keer rij ik naar Breda voor een 3 gangen sterren lunch in de Grote Kerk. Hoe bedoel je glamorous blogger life?! Dit was wel echt heel tof! Door Smaakt! was ik uitgenodigd om kennis te maken en in deze setting is dat heel goed gelukt!

foto diary november 2018

En zo ziet een happy face er dan uit! Een bordje met coquilles voor mijn neus, een wijntje in de hand. En op mijn oren een koptelefoon met het geluid van de zee. Niets meer aan doen!

foto diary november 2018

Nog een paar nachtjes hotel deze maand! Ik ging namelijk naar een business event toe, waar ik me echt even op wilde focussen. Dus niet vanuit de hectiek van het werk & moeder zijn zo doorrennen, maar echt even de tijd voor mezelf nemen. En dat is gelukt! Heerlijk om er nog even tussenuit te zijn….foto diary november 2018

Het event was werkelijk waar zo tof! Super interessant, heel leerzaam, eye-openend, het maakte me weer even helemaal in de focus. En ook heel erg moe, zoals je op deze foto kunt zien! Ik heb echt heel veel nieuwe inzichten en inspiratie opgedaan en daar ga je zeker binnenkort meer van terug zien! foto diary november 2018

And back to being a mom…. Dat is mijn leven zo’n beetje, de hele tijd wissel ik van pet. Van moeder tot hard werkende vrouw, tot business babe tot echtgenoot…. We zijn alvast begonnen aan de surprise voor school. Ik was enigszins teleurgesteld in mijn knutseltalent, haha, maar uiteindelijk is het goed gekomen!

En dat was november alweer. December is al begonnen en gaat weer druk worden. Dan weet ik ten minste wat ik aan het eind van de maand kan zeggen, namelijk dat het weer druk was! Ik ben nog de laatste hand aan de kerstrecepten aan het leggen, ben druk aan de slag voor campagnes en samenwerkingen en natuurlijk worden er ook deze maand weer heel veel feestjes gevierd! Wil je meekijken, volg me dan zeker even via Instagram! Daar laat ik in mijn stories heel wat achter de schermen-beeld zien! Maak er een gezellige mooie maand van!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.