Nieuw-Zeeland en drukke dagen voor vertrek – foto diary oktober deel 1

3

Ik kon het tot een paar dagen voor vertrek eigenlijk nog niet helemaal geloven. Op reis naar Nieuw-Zeeland, het klonk bijna onwerkelijk…. Het zat zeker wel in mijn systeem, maar ik kon het nog niet helemaal bevatten ofzo. En ik was ook eigenlijk de weken voor vertrek gewoon nog volop aan het werk. Vandaag een kleine foto-update van de eerste helft van oktober. Na mijn reis ga ik je denk ik ontzettend jaloers maken met foto’s van de andere kant van de wereld. De eerste helft van oktober was trouwens wel ook erg tof! Zo bezocht ik het event voor de lancering van de Eetkalender 2020, kwam er weer ontzettend veel lekker eten op tafel en begonnen we aan project Droomhuis 2.0. Kijk je mee naar de foto’s in deze foto-diary?

Foto diary oktober deel 1

foto diary

Deze maand begon met een kookdag met Renske. Wat een heerlijke dag was dat, samen aan het werk met haar is echt wel een feestje! Ik kook, zij doet de styling en de fotografie van de recepten. Een heerlijke combinatie. Dat het daardoor ontploft in de keuken, dat neem ik dan maar voor lief!

foto diary

Yes, eindelijk is het dan zo ver!! We hebben verse eieren van onze eigen kippen….! Nadat onze eerste kippen toch hanen bleken te zijn en de tweede leg slechts 1 hennetje opleverde die nog steeds geen eieren legt… Was driemaal scheepsrecht. We kregen er nieuwe hennen bij en die doen het wel!

foto diary

Ik plaatste dit recept voor ovenpasta met gehakt en spinazie op de blog en de statistieken gingen door het dak. Mijn hemel, massaal werd er door jullie gekeken en ook gekookt. Wat super leuk om al die tags te ontvangen en te zien dat jullie zo genieten van mijn recepten!

foto diary

foto diary

foto diary

Ik ging naar het lanceringsfeestje van de nieuwste Eetkalender van Francesca! En wat een feestje was dat zeg….. Niet alleen was er natuurlijk geweldig lekker eten, ook de locatie (Proeflokaal Mimi bij de Valk Versmarkt in Voorschoten) was top. En ik ben zo trots op mijn collega Francesca dat ze gewoon voor de 5e keer zo’n geweldige kalender lanceert. Boordevol inspiratie voor de dagelijkse maaltijden, maar ook met allerlei tips om verspilling tegen te gaan en om de kids met plezier aan tafel te laten zitten. Meer over de Eetkalender 2020 lees je op de blog van Francesca Kookt, en daar kun je ook bestellen. Tip hoor!

foto diary

Voor mijn andere bedrijf PAUW Lab dook ik 2 dagen onder in de prachtige omgeving van Vogelenzang. Ik leerde van mijn businesscoach alles over onvergetelijke marketing. Tijdens deze 2 daagse waren we ook lekker buiten in de mooie natuur.

foto diary

Ik ben ook nog steeds zo blij met de fotoshoot die ik voor PAUW Lab liet doen! Het is sowieso fijn om goede foto’s van jezelf te hebben, maar ik vind ze ook gewoon ontzettend tof! Misschien moet ik voor MYF ook maar eens aan de slag…. Deze foto is trouwens gemaakt door Antoinette, ik vind haar een kanjer!

foto diary

Na die 2 intensieve dagen was ik niet heel veel meer waard. Eigenlijk was de hele eerste week van oktober 1 grote achtbaan aan druktes…. Ik besloot toen ook vrij spontaan om de tweede week van oktober mijn agenda leeg te vegen. Om zoveel mogelijk te kunnen voorbereiden voor mijn reis en ook te ontspannen. Ik wilde zo graag niet gestresst het vliegtuig in. En dat is gelukt hoor!

foto diary

En ontspannen betekent voor mij juist ook koken. Maar dan wel een soort van slow-cooking, zoals je bijvoorbeeld met dit recept voor rode kool met appel en kaneel doet. Dat staat lekker te pruttelen en ik word er dan zo blij van als het huis zich vult met heerlijke geuren. Ik kan zo wel wennen aan de herfst!

foto diary

En ondertussen gaan we ook door met project Droomhuis. We zijn echt nog lang niet klaar, maar voor de komende weken staat operatie open haard op het programma. Wat lijkt het me heerlijk om hier straks lekker voor te kruipen, vuurtje aan en genieten maar!

En toen, stapte ik afgelopen vrijdag dus op het vliegtuig. Naar Nieuw-Zeeland. Eerst naar Hongkong, daarna naar Auckland en daarna naar Christchurch. Om aan te sluiten bij de fantastische reis die mijn ouders op dit moment aan het maken zijn. Ik weet zeker dat ik in november terug kom met een jaloersmakend foto dagboek. En dat is niet om jaloers te maken, maar vooral omdat ik echt denk dat ik een geweldige once-in-a-lifetime reis ga maken en ik je alles wil laten zien. Tot die tijd kun je me zeker volgen op Insta, ik denk dat ik daar – mits er wifi is… – wel wat prachtige plaatjes ga delen!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | Youtube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

3 reacties

  1. Beste Reny,
    Na heel hard werken aan alles in je leven als ik het zo lees. Heel veel plezier en pragtige ervaringen toegewenst in Nieuw Zeeland !Groeten Sylvia

    • Beste Reny,
      Na heel hard werken aan alles in je leven als ik het zo lees. Heel veel plezier en prachtige ervaringen toegewenst in Nieuw Zeeland !Groeten Sylvia

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.