Madecasse chocolade + winactie

99

Wie is er niet gek op chocola? Nee, niet? Lees dan vooral niet verder! Want deze blog gaat over chocola, en niet zomaar chocola…. Nee het gaat over Madecasse chocolade. Vlak na mijn vakantie kreeg ik van Food = Good een pakketje thuis gestuurd. Food = Good ken je van hun webshop GezondeNotenkopen.nl maar in het pakketje dat ik ontving zaten geen noten! In het pakketje zat Madecasse chocola, in een prachtige verpakking en met een echte pure, intense cacaosmaak. De mannen van Food = Good hebben namelijk onlangs een tweede shop opgezet, waarin het allemaal draait om chocola. In de shop GezondeChocolakopen.nl vind je prachtige merken chocoladerepen, allemaal biologisch en met een fair verhaal. Ook de Madecasse chocola wordt hier verkocht en alleen van de verpakking word ik al enorm blij! Ik zette de Madecasse reep Limoen en Peper dan ook op mijn inspiratielijstje voor kerstcadeautjes, goede tips voor een Happy Healthy Christmas deel ik namelijk graag! Maar vandaag mag ik echt voor Santa spelen, want ik mag van Food = Good een heel pakket met Madecasse chocola weggeven! Lees snel verder om te zien wat er in dit pakket zit en hoe je mee doet met de winactie!

Madecasse chocolade

Madecasse chocolade

Madecasse chocola komt uit Madagaskar, Afrika en heeft een heel bijzonder en fair verhaal. Madagaskar is het land van de tegenstellingen. Het staat in de top 10 van armste landen en tegelijk behoren ze tot een van de landen waar de beste kwaliteit cacaobonen vandaan komt. Op het gebied van cacaobonen is er in Madagaskar veel oneerlijke arbeid waar de boer niet van profiteert. Het merk Madecasse (je spreek het uit als Maddekas) is echter ontstaan vanuit hulp voor de allerarmsten. Het is uitgegroeid tot de eerste chocola die vanuit Afrika wordt geëxporteerd. Bij dit merk profiteert nu dus de hele keten van deze heerlijke chocoladerepen. Wat deze chocola nog meer bijzonder maakt is dat tussen de oogst en de productie van de reep maximaal een maand zit, een extreem korte verwerkingstijd dus! Echte pure, eerlijke chocolade, daar kun je zonder schuldgevoel van genieten.

Winactie Madecasse chocolade

Madecasse chocolade is pure chocolade, varierend van 63% tot 99% cacao. Er bestaat ook een melkchocoladereep met 44% cacao. Ik heb zelf de reep met 99% cacao geproefd en ik moet zeggen… die is niet voor beginners! Een enorme intense smaak van cacao, maar toch nog wel heel romig. Ik heb deze reep ook gebruikt om chocolademelk mee te maken en ook in het kerstmenu komt deze reep terug in de mini chocolade bavarois. Omdat niet iedereen zo gek is op zulke pure chocola, heb ik in overleg met Food = Good een pakket samengesteld met verschillende repen. En daar kun jij dus kans op maken!

Wat zit er in het pakket met Madecasse chocolade repen?

  • Madecasse reep 70%
  • Madecasse reep 70% geroosterde kokos
  • Madecasse reep 63% gezouten amandelen
  • Madecasse reep 63% kaneel en peper
  • Madecasse reep 63% limoen en peper
  • Madecasse reep 63% zeezout en nibs
  • Madecasse reep 44% espresso koffieboon
  • Madecasse reep 44% melkchocoladereep

Tel je even mee? Dat zijn dus maar liefst 8 repen prachtige chocola! Zoals aan het begin al gezegd, als je niet van chocola houdt, dan had je niet verder hoeven lezen! Hou je wel van chocola en wil jij kan maken op dit pakket? Lees dan nog even verder:

Madecasse chocolade

Hoe win je dit pakket Madecasse chocolade?

  • Laat onder dit bericht een reactie achter. Ik wil graag weten naar welke smaak jij het meest benieuwd bent! (je wint ze trouwens allemaal, maar welke maak jij als eerste open?).
  • Vergeet niet een geldig e-mailadres achter te laten!
  • Natuurlijk volg je Mind Your Feed op Facebook, Twitter, Instagram óf Bloglovin!
  • Share the happiness: Ik zou het super vinden als je dit bericht deelt op jouw social media!

De winactie loopt tot dinsdag 16 december, 16.00 uur. De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij. Heb je niet gewonnen, of kun je niet wachten, dan heb ik ook nog een leuke kortingscode die ik graag met je deel! Met de code [ 10procentvoordekerst ] ontvang je tot en met de Kerst 10% korting op het hele assortiment van GezondeChocoladekopen.nl

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram

Met dank aan Food = Good voor het mogelijk maken van deze winactie!

 

 

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

99 reacties

  1. Chocola, ik kan me niet voorstellen dat iemand dat niet lekker vindt. Mijn interesse wordt altijd gewekt door bijzondere combinaties, vandaar dat ik voor de Madecasse reep 63% limoen en peper zou kiezen. Zoet, zuur en pittig, dat moet bijzonder zijn!

  2. geweldige winactie Reny & Food = Good! Ik ben erg benieuwd naar de variant
    met geroosterde kokos. Soort van Bounty, in een gezond jasje 🙂

    Ik volg je via fb, instagram & bloglovin’. Fijne dag!

  3. Hoi, ik zou dit pakket héél graag winnen en zou de repen dan delen met mijn moeder, zus en schoonzus. Geweldig kerstcadeautje toch? Ik ben gek op kaneel, dus die zou ik als eerste proberen!

  4. ingrid de jager op

    Mmmmmmmm lekker chocolade. … kan niet kiezen welke ik eerst zou eten. … ik ga dan denk ik toch voor het onbekende peper met limoen

  5. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar de chocola met limoen en peper smaak. Moet wel heel bijzonder zijn

  6. Lekker lekker! Ik ben vooral heel etg benieuwd naar de espresso koffieboon variant. Ik pak namelijk mijn chocolade altijd na het eten bij een kop koffie. Goddelijke combinatie voor mij. En dit terwijl ik eerst nooit zo’n chocolat addict was….oeps!! Ben ook erg benieuwd naar de andere smaken. Nomnomnom!!!

    Groetjes, Laura

  7. Wendy Keizer op

    O, heerlijk! Daar kun je me bijna vol wakker maken. Chocola met peper heb ik nog nooit gehad, ik zou het eerst die met peper en kaneel proberen!

  8. sanne Koekkoek op

    Wauw, super leuk dat je dit doet! Ik zou als eerste de smaak kaneel en peper open maken. Dit lijkt me een hele bijzondere smaakcombinatie. Ach nee waarschijnlijk zou ik gelijk alle verpakkingen open maken en van elke smaak een blokje proeven haha. chocaholic

  9. Ze lijken me allemaal erg lekker zeg! Maar ik ben toch wel erg benieuwd naar de gezouten amandelen.

  10. Emily van Kampen op

    Wat zou ik deze chocolade graag proberen zeg! Allemaal bijzondere smaken die ik nog niet ken! Toch ben ik het meest nieuwsgierig naar de chocolade met kaneel en peper. Ik ben benieuwd of de peper het een beetje pit geeft, dat lijkt me heel apart, maar erg lekker.

  11. Wendy Versfeld op

    Hoi,ik zou dit ook graag winnen ik ben gek op chocolade en heel nieuwsgierigen naar de smaak peper limoen ik kan me niet voorstellen dat dat lekker is.

  12. Ooeehh….het water loopt me al in de mond….wat n droompakker is dit zeg!
    Ik zou als eerste de smaak limoen en peper proberen, lijkt me een te gekke smaaksensatie! Make my dream come true!!

  13. Ik zou de pure chocola gelijk open maken en zo opeten of een lavacakeje maken. Mijn zoon heeft mijn chocolade verslaving geërfd en kijkt het meest uit naar de chocola met koffieboon.

  14. Natuurlijk ben ik gek op chocolade 😀 En dan is dit nog fair en eerlijk ook, helemaal goed dus!!
    Wat een heerlijk lijstje smaken … espresso koffieboon zou ik als eerste open maken, want ik ben gek op koffie 🙂

  15. Wauw dat klinkt heerlijk allemaal. .maar peper en limoen wel heel bijzonder. Zou er lekker chocolade melk van maken met havermeel. En een heerlijk toetje met een andere reep!

  16. Zo…..wat een winactie…mooi kerstcadeau zou t in ieder geval zijn! Ben heel benieuwd naar alle smaken…zijn toch best aparte combi’s. Als eerste zou ik gaan voor die van 70% met geroosterde kokos!!

  17. Wowie, bij zoveel lekkere smaken kan ik geen keuze maken, maar als ik zou winnen zou ik eerst die met geroosterde kokos proberen

  18. Zooo dat is een geweldige actie.
    Want als ik ergens gek op ben, naast chocolade, dan zijn het wel noten.
    Dus de reep met gezouten amandelen zal dan ook niet lang leven.

  19. Ik zie dat ik hier als mannelijke chocoholic zwaar in de minderheid ben… 🙂 Maar ik moet eerlijk bekennen dat mijn vrouw bijna even chocoladeverslaafd is als ik. Ik zou de 70% puur eerst of de zeezout nibs combinatie. Ik zou de chocolade lekker opknibbelen bij een espresso. Njammie!

  20. Oeh wat lekker allemaal! Ik ben het meest benieuwd naar de reep 70% met geroosterde kokos, omdat ik stiekem toch wel echt gek ben op pure chocolade en tja…. Gerooste kokos… Do I need to say more?? Liefs, Maaike

  21. Wow, wat een heerlijk pakketje! Ik zou als eerst de limoen & peper-variant openen, want dat lijkt me wel een héle aparte smaak!

  22. Jolande Boon op

    Hmmmm met welke begin ik…? Ik maak ze allemaal open, dan breek ik een klein blokje van iedere reep af…..zet ondertussen een grote pot thee….en ga dan iedere smaak voor de volle 100% proeven! Ik laat wel weten welke ik het meest verrassend vind;-)

  23. Welke reep als eerste open gaat? In een gezin vol chocolade liefhebbers wordt dat lastig maar ik ga voor de kaneel en peper. Omdat wij zo gek zijn op chocolade hebben we als gezin gekozen alleen nog ‘eerlijke’ chocolade te kopen. Bovenal is het fijn dat er een (voor mij) nieuw merk is met fijne nieuwe smaken!! Dank voor het delen!

  24. Ja, ik had deze chocolade al eerder langs zien komen en had alle repen al in het winkelwagentje gegooid omdat ik niet kon kiezen. Toch besloten om nog maar even te wachten gezien het totaalbedrag :).
    En nu komt deze actie op mijn pad! Wow, ik hoop dat ik in aanmerking kom om te winnen.
    Als ik moet kiezen, dan ben ik wel erg nieuwsgierig naar de citrus/pink pepper smaak.

    IEDEREEN een fijne kerst en gezellige feestdagen.

  25. Wat ontzettend lekker! Eigenlijk ben ik ook wel ontzettend nieuwsgierig naar de repen met 99% cacao. Dat heb ik nog nooit gezien en geeft eigenlijk ook wel aan hoe bijzonder deze chocolade is. Graag zou ik dit pakket winnen en lekker gaan delen met de familie tijdens de kerstdagen. Het eerst zou ik de meest pure met geroosterde kokos willen proeven. De enigszins zoetige smaak van de geroosterde kokos lijkt me heerlijk bij de pure chocolade!

  26. Doortje zoet op

    Dat wordt absoluut kaneel en peper, klinkt als een goddelijke combinatie! Het hele pakket klinkt superlekker 😀

  27. Wat een zaaalige actie weer Reny! Ik zou denk ik iene-miene-mutte moeten doen om te bepalen welke reep er als eerste open zou gaan. De limoen/peper, of de espresso koffieboon of toch de 44% melkchocoladereep… Eén ding is zeker, open gaan ze allemaal (maar niet tegelijk natuurlijk)!

  28. Esther Oosting op

    Ik zou als eeste de geroosterde kokos proberen, maar vind de kaneel met peper ook wel een interessante combinatie. En de gezoute amandelen. Dat lijkt me ook wel wat. Ik ben zooo benieuwd!! Kom maar deze kant op.

  29. Wat een geweldige winactie zeg! Daar doe ik graag aan mee. Maar wat een geweldige chocolade site ook. Is de chocolade niet over een paar jaar op? Zeggen ze…. nou ja, tot die tijd kunnen we hier nog van genieten. Ik zou als eerste de limoen – peper open maken. Het pittige van de peper, frisse van de limoen en bittere van de chocola, ik heb geen idee wat daar voor smaak uit moet komen.
    Bedankt Reny en Food=Good voor de leuke actie!

  30. Wat een leuke actie! Wie is er niet gek op chocola. Ik zou als eerste de limoen peper open maken omdat die mij het meest apart lijkt. Ben heel benieuwd. Nu maar hopen op winnen.

  31. Wat een heerlijke actie! Ik hou echt van goed pure chocolade 😀 mmm daarom vind ik het wel jammer dat die van 99% er niet bij zit, die Had ik graag willen proeven. Maar als andere eerste kies ik denk ik voor kaneel en peper. Dit omdat ik ook gek ben van kaneel en omdat ik nog nooit peper in chocolade heb geproefd! Bedankt benieuwd 😀

  32. Ohh, dat is lekker.
    Ik denk dat ik als eerste de limoen en peper zou verorberen, maar de geroosterde kokos spreekt me ook wel aan. Dilemma!
    Lekker, lekker,

  33. O, heerlijke pure chocolade. Ik ben het meest benieuwd naar die met zoute amndelen, omdat ik een associatie had met zoute caramel en dat is ook zo lekker!

  34. Karin Olijve op

    Superleuke, lekkere actie!!!!
    Ben gek op puur chocola en dan ook nog zo dark mogelijk.
    ‘t Zijn allemaal bijzondere smaken lijkt me.
    Laat me dan ook graag verrassen…….

  35. Moeilijk om te kiezen hoor. Maar mij lijkt degene met kokos erg lekker. En echt nieuwsgierig ben ik naar de combi peper en kaneel. Hoe zou dat smaken?

    Ik doe graag mee met de wedstrijd.

    groetjes mevr. Gewoontjes

  36. Limoen en peper, hoe komt iemand er op? Het zal vast een hele bijzondere smaaksentatie zin dus die zou ik zeker als eerste openen. En de rest, aaaargh het water loopt me nu al in de mond…..

  37. Mmmmmm ik zit gewoon te kwijlen achter de pc bij het lezen van die super lekkere smaakcombinaties.
    Ik denk dat de limoen-peper als eerste open gaat.
    Maar ik denk dat ze allemaal te gelijk open gaat en vanalles een blokje ga proeven.
    WAUW wat een gave win actie

  38. Ans Kloosterboer op

    Reny, wat een heerlijke actie! Ik ben dol op chocolade en vooral de eerlijke chocola zoals hierboven.
    Spannende smaken zitten er bij, ik zou als eerste de reep met gezouten amandelen proeven en dan maar hopen dat ik nog kan stoppen bij 2 stukjes…. 😉

  39. Echt een twijfelgeval. Wellicht dat mijn nieuwsgierigheid voor de kaneel&peper het gaat winnen. Oh, wat lijken die repen me lekker! Heerlijk voor in de wintermaanden, bij een geurende bak koffie en kruidige thee. Mjammie, de winnaar is een bofkont!

    Last but not least: geliked en gedeeld!

  40. Gezien het feit dat ik aan zowel chocola als kokos enorm verslingerd ben – ik kan bijna geen dag zonder die twee – zou die al op zijn voordat ik ‘m openmaak!

  41. In onze familie zijn we allemaal op chocola. Eerst zouden we de smaak limoen en peper willen proeven. Dat klinkt heel apart .

  42. Limoen en peper! Die als eerste! Maar ook de andere smaken doen me het water in de mond lopen! Wat een bijzondere combinaties! Mjammie!!!

  43. Ooh dat lijkt me heerlijk! Ik denk dat ik eerst de variant met kokos open, of de gezouten amandelen, die lijkt me ook super lekker! Of toch kaneel + peper, die lijkt me weer heel bijzonder! Ik denk dat ze heel snel allemaal open zullen gaan, om ze goed te kunnen vergelijken

  44. klinkt goed allemaal en als chocoladeliefhebber waag ik dolgraag een kans. Deze actie kan ik niet laten liggen. Ik volg je op Bloglovin. Liefst, Ling

  45. Wauw wat een lekker pakket. Het liefst eet ik de hele dag chocolade <3 mijn collega's vinden ook dat ik t er te vaak over heb :p

    Ik zou gaan voor de limoen en peper. En stiekem denk ik dat ik mijn collega's daaf ook heel gelukkig mee.maak 😉

  46. Wat een heerlijke winactie, ik doe dan ook graag mee! Die Madecasse reep 63% zeezout en nibs lijkt mij zo’n lekkere combinatie, heel benieuwd naar…

  47. Marloes Verheijen op

    Reny,

    Wat een heerlijkheid allemaal; dat wordt heel lastig,
    maar ik denk dat de gezouten amandelen reep het eerst open´geropt´ wordt!!
    En direct daar achteraan de 70 % reep, want ik houd het meest van bitter, hoe bitter´der´, hoe beter;)
    Ik begrijp dat ze niet naar de 75/80 of 85% gaan??
    Wat ik zeker zou doen is de rest van het pakket natuurlijk delen met mijn hele familie, die met
    Kerst heerlijk bij elkaar komt. Mijn oudste 2 zoons studeren in NL, dus die zien we alleen in de vakanties.
    Wij wonen zelf in Duitsland, maar komen voor de Kerstvakantie lekker naar het Zeeuwse, beetje uitwaaien op het strand,
    en dan warme choco mét Madecasse chocolade???????
    Wie weet.

    Heerlijke kerstdagen, en dank voor het afgelopen jaar inspirerende email berichten.
    Ik heb er heeeeeel veel aan gehad. 🙂

  48. Jolien Barbiers op

    Ooh chocolade ik doe heel graag mee . Ik ben vooral benieuwd naar die met kaneel en peper . Ik eet echt graag kaneel maar in combinatie met peper ?! Ben benieuw .

  49. Oeilala…wat een (h)eerlijke verwennerij zeg! Chocola met een goed verhaal smaakt nog veeel beter! Ben vooral erg benieuwd naar Madecasse reep 70% met geroosterde kokos…JUMMMMMMIE!

  50. Hallo Remy,

    Oh, ik ga voor limoen en peper, of, toch kaneel en peper, of……limoen en peper, of….
    Eigenlijk lijken ze me allemaal wel heel lekker!

    Aafke Bos

  51. Reny,

    Wat een kans, lijkt me verrruuuukkelllijk. Al gebruik ik zelf niet alle smaken, met kerst zijn we met 14 mensen om mee te delen. Ik ben een fan van pure chocolade Ik heb pas nog een 99% pure chocoladetablet gegeten. Ik vond ‘m heerlijk. Maar ik ben nu vooral heel nieuwsgierig naar de peper en limoensmaak. Prachtig dat deze chocolade fair bij de consument komt. Daar gaat mijn voorkeur ook naar uit.

  52. Marloes van der Maten op

    Wauw! Deze actie is mij op het lijf geschreven: bijna alle (ongezonde) tussendoortjes zou ik kunnen laten staan, maar chocola zal ik nooit opgeven! 😉 Ben met name verzot op pure chocola en daarom ben ik heel benieuwd naar de reep met gezouten amandelen! Lijkt me een ware smaaksensatie! Maar ook de overige repen klinken heerlijk 🙂

  53. Mmm limoen en peper! Klinkt super…een dag zonder chocolade is een dag niet geleefd! Wil ze allemaal proeven en delen:)

  54. Ik twijfel tussen de kokosversie en de kaneelpeperversie om als eerste te proeven..
    Hmmm, denk toch dat ik voor de kokosversie zou gaan.. Smullen!!

  55. Naar limoen en peper ben ik vooral benieuwd en het lijkt me tevens de smakelijkste variant.

  56. Ben eigenlijk niet zo dol op chocola. Koop het nooit, maar met geroosterde cocos is wel een uitdaging!!

  57. Ohhhh ze lijken me allemaal erg lekker, maar de Madecasse reep 63% kaneel en peper en de
    Madecasse reep 63% limoen en peper vind ik wel heel bijzondere smaken.

  58. Karin van Noort op

    Ik ben geen grote snoeperd, maar chocolade daar word ik blij van en vind ik ook nog wel in een gezonde leefstijl passen. En wat zijn dit bijzondere smaken!! Vooral limoen en peper lijkt me fantastisch.

  59. willeke van dolderen op

    Ik heb je bericht gelezen en ben gevalen voor de chocola van 70% met kokos. 70% omdat ik diabetes heb en chocola van 70% mag ik…….spaarzaam…..hebben en kokossmaak vind ik heerlijk. Ik doe lang met een reep omdat ik elke dag maar een blokje eet

  60. Die met zoute amandelen lijkt me heel spannend… ik ken chocola uit Noorwegen die dat heeft maar dat is gewoon melk chocola met veel suiker. Ben heel benieuwd hoe gezonde chocola smaakt met die amandelen! En verder lijken alle smaken me heel apart en de moeite waard.

  61. Hoi!,
    Dat is nog eens een heerlijke winactie!
    Bijzondere repen met bijzondere smaakcombinaties.
    Maar welke zou ik het eerste open maken?
    Pfffff dat is moeilijk kiezen, Limoen/ peper of kaneel/peper? Of toch de esspresso/nibs?
    Ik weet in iedergeval zeker dat de melkchocolade naar de buuf gaat en de kokos blijft over 😉

  62. Marielle Verbeek op

    oehhh wat een leuke winactie!
    ik ben echt het meest benieuwd naar de zeezout&nibs reep.
    maar ook de limoen&peper lijkt me erg lekker.
    kan niet wachten om ze eens te proeven! 😀

  63. Peter Scheljers op

    Ik ben van de hoge percentages cacao, maar ben erg benieuwd naar de kaneel en peper.
    Past goed bij het seizoen,benieuwd of hij ook z’n stempel drukt als ik hem ergens in verwerk?!

  64. Ik ben niet echt een zoetekauw maar ‘n stukje chocola af en toe MMMmm lekker zeg – de eerste reep die ik zou opsmikkelen is die van 70% met kokos maar het meest benieuwd ben ik naar de limoen met peper:-)

  65. Wat lekker! Ik ben gek op (verantwoorde) chocolade en de rest van mijn gezin ook, dus je zou ons er allemaal een groot plezier mee doen…de gezouten amandelen hou ik dan stiekem achter uit het pakketje 😉

  66. Hallo Reny,
    Zo, dat is een goede hoeveelheid reacties ondertussen!
    Ik ben het meest benieuwd naar Madecasse reep 63% limoen en peper.
    Lijkt me heel bijzonder.
    Ik heb de 99% al geproefd en ik vind hem – voor 99% dus – goed te
    doen, veel beter dan de Lindt.
    Daarnaast vind ik het altijd heel belangrijk onder welke
    omstandigheden mijn eten geproduceerd wordt. Madecasse maakt een hele
    goede indruk.
    Wij zijn ook – in 2003 – een keer in Costa Rica bij cacaoboeren
    geweest die voor Green & Blacks produceren. Heel leuk en interessant!

  67. Oh die smaken….spannende combi’s
    Ik weet zeker dat als eerste de Zeezout&nibs verorberd gaat worden en daarna de Limoen&peper.
    Maar ben razendbenieuwd naar al die smaken.
    Jammer dat die 99% er niet bij zit…om chocomelk te maken…met een dot slagroom(sorry)

  68. Mijn eerste reep zou zijn die met de zoute amandelen. Of die met zeezout en nibs.
    Die met espresso gaat waarschijnlijk naar m’n vriend en de melk ga ik uitdelen aan m’n collega’s.

  69. annet hogenboom op

    Ik zou de madecasse chocolade met kokos meteen openmaken mmmmmmmmmmmm!!! Lijkt me dat!

  70. Nele Cokelaere op

    Zalig zo’n pakket.
    Als eerste de Madecasse reep 70% de pure chocolade zonder extra smaakjes.
    Gevolgd door de 63% gezouten amandelen en zeezout & nibs, hier ben ik nog niet uit wat de 2e en de 3e plaats zal halen!
    En als laatste zou ik de 44% espresso koffieboon openen.

  71. Als ik dit prachtige pakket zou winnen zou ik eerst van iedere reep een klein stukje proeven om ze daarna op volgorde van ‘lekkerheid’ op te eten… de lekkerste (waarschijnlijk die met geroosterde kokos) als laatste!

  72. Peggy Halverkans op

    AAAahhhh dat ziet er allemaal lekker uit, maar ik zou het eerste gaan voorde reep met kaneel en peper.
    Ik ben helemaal gek van kaneel en heb in het verleden niet de kans gegrepen om in het franse plaatje Espagnolet een reep met peper te proberen….misschien krijg ik bij deze een herkansing.
    Btw mijn partner zou gaan voor geroosterde kokos….hij kan niet afblijven van alle dingen met kokos die ik in huis haal……en dan nog maar hopen dat er voor mij nog een stukje van deze reep overblijft om te proeven.

  73. Ik zou het eerst de kaneel en peper openmaken, dat lijkt me een heel bijzondere combinatie met veel smaaksensatie! Ze lijken me allemaal trouwens erg lekker, weer eens wat anders dan een ‘normaal’ stukje chocola hihi!

  74. OOOOOOH deze 8 repen zou ik heel graag winnen om samen met mijn moeder en zusje op te
    eten tijdens de kerst en dan denk ik dat ik als eerste met de Madecasse reep 44% melkchocoladereep zou beginnen omdat ik gewoon dol ben op melkchocolade!
    Fijn Kerstdagen alvast!!

  75. Ohhhhh…maak me gek! Ik zou als eerste de chocoladereep met kaneel en peper open maken!

  76. Oeh lekker. Ik denk dat ik 2 repen meteen open. De kaneel & peper en de limoen & peper. Ben erg benieuwd.

  77. Ik zou de salted almonds als eerste willen proberen, dat klinkt interessant. Hoewel de kaneel met peper ook wel een kanshebber is

  78. Berdien Brons op

    Oke! Dit wordt (hopelijk) mijn guilty pleasure. Ik heb chocolade even afgezworen, maar als het om gezonde chocola gaat… Kaneel en peper wordt de eerste die ik graag wil proeven.

  79. Die chocolade zou ik wel willen winnen en lekker delen met mijn moeder.
    Vooral die met de kokos.
    Daar zijn we allebei gek op. 😀

  80. Oehh, ik zou voor de limoen met peper gaan, heel benieuwd hoe dat smaakt! Klinkt in ieder geval spannend en daar hou ik sowieso van!
    Leuke winacties weer 🙂

  81. Wat een bijzondere smaken chocolade! Als chocolade liefhebber zou dit mij een heel mooi kerst gevoel geven! Daarnaast zou ik graag een aantal mensen in mijn omgeving verassen die het verdienen!

  82. Corna van der Kooij op

    Nadat ik eerst een lekkere pot thee heb gezet, de lampjes van de kerstboom heb aangedaan en alle kaarsjes heb aangestoken, ga ik lekker op de bank zitten met een schaaltje met daarin van elke reep een stukje. Ik pak gewoon steeds een stukje zonder te kiezen want ze lijken me allemaal heeeel erg lekker! Vrolijk kerstfeest!!

  83. Nadine Jansen op

    Je vraagt aan een chocoholic om te kiezen tussen deze repen? Dat is een hele moeilijke.. maar waar mijn hart het eerste een sprongetje van maakte is de reep met kaneel!! en peper. Ik ben verzot op dit lekkere kruidje en doe het in mijn havermout, chocolademelk en bakje met fruit! Love it! Dus deze eerlijke, echte pure uitdaging ga ik ook graag aan!

  84. Ik ben het allerbenieuwdst naar zeezout en nibs. En daarna is de rest aan de beurt 😉