Persoonlijk: foto dagboek oktober 2020

0

De maand oktober is voorbij gevlogen, bizar snel… We leven gewoon alweer in november en dat betekent dat echt de laatste maanden van 2020 zijn ingegaan. Achter de schermen ben ik al volop bezig geweest met Kerst. En ook voor de schermen gaan we nu echt wel richting de feestdagen. Niet normaal toch?! Oktober was wel weer een heerlijke maand, met nog een fijne herfstvakantie in het prachtige Zuid-Limburg. Wat lekker om zo even weg te zijn in eigen land! We gingen lekker veel naar buiten en genoten van de fantastisch mooie natuur. Natuurlijk bracht ik ook weer heel wat tijd in de keuken door en kwamen er heel wat lekkere recepten online! Binnenkort heb ik trouwens nog een leuke winactie, waar ik vandaag al wat over ga verklappen. Ik heb de hele maand oktober weer in foto’s vastgelegd en ik geef je graag een kijkje achter de schermen!

Twee keer per week ben ik aan het sporten met een personal trainer en dat bevalt zo ontzettend goed. We trainen in een heel klein clubje en ik vind het heerlijk. Echt een uitlaatklep, even een moment echt voor mezelf ennn, niet geheel onbelangrijk, ook gewoon hartstikke goed voor me om zo in beweging te blijven!

#supportyourlocals…. Een groene smoothie is altijd een goed idee! Regelmatig tover ik ze uit mijn eigen blender maar soms is het ook heerlijk als ze voor je klaar worden gemaakt! Hard aan het werk achter de computer en toch mijn vitamientjes weer binnen…

Toen ik deze foto zag langs komen, liep gelijk het water me weer in de mond. Dit moet een avond geweest zijn waarop de kinderen niet thuis waren, want dat betekent voor ons meestal afhalen bij de toko. En met een bord heerlijk Indofood op de bank eten!

Halverwege de maand viel dit fijne kookboek van Charlie’s Kitchen op mijn deurmat. Omdat we dezelfde middag op vakantie zouden gaan, had ik toen niet gelijk tijd om erin te bladeren…. maar, inmiddels heb ik dat natuurlijk al wel gedaan! En ik ga je nog niet verklappen wat ik ervan vind, want ik ga binnenkort een recept uit haar boek delen. En ik kan je al wel vertellen dat ik daar een leuke winactie aan koppel. Lijkt me wel weer eens leuk, zo vlak voor de feestdagen!

Oeh la la… zo welkom geheten worden in onze vakantiewoning! Heerlijk zeg! We zijn tijdens de herfstvakantie nog een week in Zuid-Limburg geweest. Wat een fijne week was dat nog. Lekker veel naar buiten toe, wandelen, van de natuur genieten. En lekkere wijntjes drinken dus!

Limburg wat ben je toch prachtig! Tijdens de zomervakantie waren we er al een paar dagen geweest en nu dus voor een hele week. We hebben nog echt goed herfstweer, het ideale weer om lekker veel naar buiten te gaan. Omdat de horeca in deze week gesloten was, at ik mijn lunch on the go. Een verwarmend pompoensoepje met uitzicht op de Brunssumerheide.

Ik werd door jullie massaal getipt om naar de Eyserhalte te gaan. Dé delicatessenwinkel voor foodies zoals ik. En natuurlijk werd ik al helemaal enthousiast door jullie enthousiasme. Ik moest er natuurlijk een bezoekje brengen en wow, wat een prachtige zaak!

Ik had eigenlijk ogen te kort en zou het liefst alles meenemen om te proeven…. Wat een feestje is deze winkel! Ik heb trouwens heel wat tips en leuke activiteiten voor Zuid-Limburg verzameld en zal hier binnenkort een apart artikel over schrijven…..

Nog meer lekkere wijntjes! En deze wijn komt ook echt uit Zuid-Limburg, hoe bijzonder is dat!?

Vakantie! Spelletjes spelen en borrelen….

En lekker veel naar buiten! We hadden echt prima herfstweer deze week, 1 dagje met wat regen maar verder niet al te koud en droog. We hebben echt de hele regio gezien, wandelend of met de auto.

En nog een lunch on the go, een heerlijk stokbroodje met gekruid gehakt en rauwkost van restaurant Buitenlust. Mét uitzicht op de prachtige Limburgse heuvels!

Pizzanight tijdens onze vakantie! Omdat de horeca was gesloten, zat uit eten gaan er tijdens de vakantie niet in. Dat was best een beetje gek, normaal eet ik zeker tijdens de vakantie graag buiten de deur! Omdat we niet zo’n zin hadden om elke avond te koken, bestelde we pizza’s. Ik ging voor mijn favoriet met mozzarella, prosciutto en rucola.

Heerlijk naar buiten toe! Je ziet het, een strakblauwe lucht! Hier bezochten we de mergelgrotten bij Maastricht, ook echt een aanrader. Ik zal binnenkort al mijn tips voor Zuid-Limburg op een rijtje zetten…

Een patatje met stoofvlees… oftewel een frietje met zuurvlees, typisch Limburgs dus dat moest ik proeven! En… ik heb een recept weten te achterhalen, dus ik ga hier zeker thuis mee aan de slag!

En na de vakantie gingen we zo weer verder in de dagelijkse dingen… ik had nog heel wat werk liggen en ik ben alvast aan de slag gegaan met het kerstmenu voor 2020…. En je raadt het vast al, daar komt ook een recept met verse zalm in terug!

Werken met Sky op schoot….. dat is niet heel handig. Deze foto is van bovenaf, het houten blad is mijn bureau. Kijk dan hoe ze zich ertussen heeft gewurmd….haha!

Tijdens een kookdag met Renske zetten we de zalm op de foto en belegden we daarna onze broodjes ermee voor de lunch. Oh, ik kan je alvast vertellen… deze zalm is echt góddelijk lekker! Recept komt snel online!

En dan is het nu alweer november…. wat een gek idee dat we al richting het einde van het jaar gaan! Ik ben deze maand druk met de kerstrecepten en met een nieuw project dat ik in januari wil gaan lanceren… Ik ga er nog niet teveel over verklappen, maar het is een project waarmee ik jullie wil helpen in de MYF-lifestyle. Want zoals je hierboven ook weer kunt zien, alles draait bij mij om balans. Heerlijk genieten en goed voor jezelf zorgen, zodat je dag in dag uit lekker in je vel zit. Of in elk geval weer kunt zorgen dat je lekker in je vel zit. Ik heb mega veel ideeën en die ga ik de komende tijd uitwerken. Oh, en ik ga natuurlijk weer foto’s maken zodat ik je straks weer een kijkje achter de schermen kan geven!

Liefs, Reny

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.