Persoonlijk: fotodagboek juli 2020

4

Juli, wat was je leuk! Leuk, gezellig, vol en druk. Maar vooral leuk! Vanaf het begin van de maand vlogen de dagen in elkaar oven en ik heb weer zoveel gedaan. Heel veel feestjes gevierd, heerlijk gegeten, uitstapjes gemaakt en we begonnen ook hier éindelijk aan de zomervakantie. Deze paar dagen ben ik nog aan het werk en daarna ga ik ook echt vrij nemen. Gewoon even helemaal niks doen en relaxen. Met Renske dook ik nog een dagje de keuken in en er staan nog heel wat heerlijke recepten op het lijstje om te delen. En Renske maakte deze keer niet alleen foto’s van mijn gerechten… ik laat je hieronder meer zien! Ook was er wederom babynieuws…. yep, again! Ik heb gelukkig bijna overal foto’s van gemaakt, kijk je in dit fotodagboek weer mee achter de schermen?

Beautiful Rotterdam! Er was deze maand heel veel feest en we trapten af met de verjaardag van mijn man. Hij wil het verder nooit zo vieren, dus als verrassing nam ik hem mee naar deze mooie stad en maakte we een rondvaart door de Rotterdamse havens.

En hoewel hij zijn verjaardag nooit echt wil vieren, moet er natuurlijk wel geproost worden! Die rondvaart door de havens is trouwens echt heel leuk en interessant om eens te doen!

En hoewel hij zijn verjaardag nooit echt wil vieren, moet er natuurlijk wel geluncht worden! Ach arme man, hij wil er eigenlijk niets aan doen, maar ik vind dat je verjaardagen niet ongemerkt voorbij mag laten gaan…

En hoewel hij zijn verjaardag nooit echt wil vieren, moet er natuurlijk wel uit eten gegaan worden! We aten heerlijk Indonesisch bij restaurant Didong in Den Haag. Echt een aanrader, wij komen er al jaren en keer op keer gaan we weer terug! Na dit meer dan smakelijke etentje heb ik hem met rust gelaten qua verjaardagfestiviteiten hoor!

En dat ik hem met rust liet, had er ook alles mee te maken dat de volgende verjaardag al voor de deur stond. 2 dagen later was mijn jongste dochter Lise namelijk jarig, ze werd alweer 8. Kleine grote meisje, we hebben een supermooie verjaardag gehad!

Kijk dan toch! Dat koppie, ze is helemaal jarig! En zo voelde ze zich ook en daar kan ik dan enorm van genieten!! Ze is ontzettend verwend met gezelligheid en cadeautjes, echt een feest!

fotodagboek foodblogger

Goed, 2 jarigen na elkaar in 2 dagen…. Dat vieren we natuurlijk wel! Met familie en vrienden, lekker in de tuin, hapjes op tafel. Ik had hier trouwens precies niéts zelf aan gemaakt… geen zin in, de voorbereidingen voor de verjaardagen waren al druk zat dus ik heb het makkelijk gehouden.

En na het lange feestweekend waren we nog niet klaar hoor…. de meiden hadden nog een studiedag van school – 2 weken voor de vakantie begon – en we reden richting Brabant….

… om een dagje Efteling te doen! Ze vinden het hier zo leuk en dan vooral de achtbanen. We hebben ze dan ook allemaal gehad, inclusief de Baron… Het was ondanks dat dit op een maandag was nog wel behoorlijk druk. Dat zal vast ook met het hele Corona gebeuren te maken hebben gehad, waardoor attracties niet helemaal volledig konden draaien.

We hebben een super dag gehad! Pas aan het begin van de avond reden we weer terug naar huis… best moe van het wachten en vele lopen, maar een meer dan geslaagde dag!

fotodagboek foodblogger

De volgende dag was het tijd voor feestje nummer 3…. Het is bijna niet te geloven, maar 3 verjaardagen in 5 dagen… 2 dagen na Lise is namelijk mijn moeder jarig! Daar mochten we ‘s middags aanschuiven voor taart en aten we ‘s avonds lekker paëlla mee.

Na alle drukke dagen was het de hoogste tijd om op te ruimen in huis. Dat was een beetje blijven liggen omdat we zo bezig waren met feestjes vieren. Ik maakte de keuken weer helemaal netjes zodat ik ook met Renske lekker aan de slag kon gaan. Nog steeds word ik zo blij van onze samenwerking, ik kook, zij fotografeert, dat werkt echt top!

We ontdekten ook dat mijn nieuwe kast een hele mooie plek is om foto’s te maken…. die ondergrond en achtergrond, werken echt perfect en het licht is op deze plaats in het huis ook erg mooi. Heel fijn om weer een nieuwe fotografie-plek te hebben.

Kijk, dat ziet er dan zo uit… Dit recept voor tortellini salade met salami en mozzarella is afgelopen maand online gekomen en is de perfecte salade voor op warme dagen. Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen bij een picknick of gewoon lekker in de tuin op te eten.

Deze keer zette Renske niet alleen mijn recepten op de foto maar stond ik zelf ook voor de camera. Ik vond het wel weer eens tijd voor nieuwe foto’s van mijzelf en wilde ook voor op social media weer eens nieuw beeld hebben. We gaan dit vaker doen, want ik vind het eigenlijk net zo leuk om voor de camera te staan!

Ook door Renske gemaakt! Met die heerlijke limoncello spritz cocktail!

Nog even over die nieuwe kast…. die krijgt dus steeds meer vorm! Er wordt elk weekend hard geklust en ondanks dat de kast nog niet af is, ben ik er nu al zo blij mee. Het betekent dat ons huis eindelijk meer vorm krijgt en steeds verder af komt.

Vanaf de andere kant… met open haard! Dus als straks de zomer voorbij is – maar hopelijk nog even niet hoor!! – kan ik lekker bij het vuur gaan zitten!

Ik ging ook nog even buiten mijn comfort zone door met een SUP board door Delft te peddelen. Normaal gesproken vind ik suppen erg leuk, zeker op vakantie, maar dan wel in mijn bikini en met een zonnetje op mijn bol. Zo met al mijn kleding aan was ik vooral bezig met niet in het water vallen… haha!

Indofood!! Met het bord op schoot want de dames waren aan het logeren bij opa en oma. Indonesisch eten is echt mijn favoriete ‘afhaal’-eten en zodra het even kan rij ik langs te toko. Ik kan dit echt blijven eten en ik zeg het niet hardop, maar hier mag je me ‘s nachts voor wakker maken!

En aaaah, het was nog een keer zover! Vorige maand kregen we er al 2 kuikentjes bij en deze maand gewoon nog weer 6. Het hok zit nu wel vol hoor, ik hoef voorlopig niet nog meer kippen erbij. Schattig was het wel weer en ik hoop vooral dat ze een fijn leventje bij ons zullen hebben.

En dat was juli. Inmiddels is augustus ook al aangebroken en staat hier de vakantie voor de deur. Deze week werk ik nog wat tussen de bedrijven door en dan neem ik met de meiden 3 weken vrij. We gaan nog een paar dagen naar Limburg en vieren een weekje weg in Zeeland. Lekker genieten dus en waarschijnlijk genoeg leuks om te delen in het volgende fotodagboek.

De E-books heb ik bijna af, die komen na mijn vakantie. Een E-book staat boordevol salade recepten, dat had ik al verklapt. Wat het tweede boekje is, hou ik nog even een verrassing. Wil je trouwens vaker meekijken achter de schermen, volg mij dan ook vooral op Instagram!

Liefs, Reny

Wil je mijn recepten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Volg Mind Your Feed op Facebook | Twitter |Bloglovin | Instagram | Pinterest | YouTube

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

4 reacties

  1. Heidi Kluitenberg op

    Wat een geweldige reportage en zo lekker allemaal. Een mooi gezin in ook een prachtig huis. Ik geniet elke keer van je recepten, het helpt me zo lekker

Laat een bericht achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.