Win: 2x een kookworkshop met Alpro voor 2 personen

16

Op 10 oktober is het De Dag van De Duurzaamheid. Een landelijke dag waarin we laten zien dat we  een ‘groene’ samenleving hebben èn willen. Door heel Nederland zullen duizenden duurzame activiteiten plaatsvinden. Om aandacht te vragen voor dit initiatief en te laten zien hoe ook jij eenvoudig en lekker duurzaam kunt koken organiseert Alpro een exclusieve kookworkshop in De Kookfabriek Rotterdam.

De Kookfabriek Rotterdam

Er zal gekookt worden met de nadruk op plantaardige ingrediënten en uiteraard zullen de producten van Alpro hier niet in ontbreken. Wat is er allemaal mogelijk met plantaardige ingrediënten en hoe kun je nog de heerlijkste gerechten maken met groente en fruit die je wellicht eigenlijk al bijna wilde weggooien? Onder leiding van Berdien Siere (Kleur Op Je Bord) zal er gekookt gaan worden en met een foodchallenge wordt je uitgedaagd zelf creatief aan de slag te gaan met je eigen meegenomen groente en fruit (left-overs) Er valt tevens een fantastische prijs te winnen! Kortom een middag vol culinaire uitspattingen die je niet mag missen.

Meisjes kokenIk mag 2 plekken verloten en daarnaast mag je tevens een vriend of vriendin meenemen voor een gezellige culinaire middag samen met mij. Want inderdaad, ik gaan ook meekoken! Wil jij mij graag eens in het echt ontmoeten, met mij meekoken en alles weten over mijn kookkunsten, dan is dit je kans om mij het kookschort van mijn lijf te vragen!

Wat moet je doen?

 • Like de Facebookpagina van Mind Your Feed
 • Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag samen met mij mee wil doen aan deze kookworkshop en laat ook zeker weten wie je (waarom) wilt meenemen.
 • (vul een geldig e-mail adres in!)
 • Dit bericht delen met je vrienden vind ik zeker leuk!

Voorwaarde voor deelname

Je moet op 10 oktober naar Rotterdam kunnen komen voor deze kookworkshop, die van ongeveer 15.00 uur tot 19.00 uur duurt. De kookworkshop vindt plaats in de Kookfabriek in Rotterdam. Meer informatie volgt uiteraard snel!

Je kunt tot en met zondag 28 september 12.00 uur een reactie achterlaten. Uit de leukste inzendingen kies ik 2 ‘winnaars’ die elk 1 vriend of vriendin kan meenemen.

Wil je mijn tips om bewust en gezond te eten in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief (rechtsboven).

Volg Mind Your Feed op Twitter | Facebook |Bloglovin | Instagram

Bericht Delen

Over MYF

Mind Your Feed gaat over gewoon gezond eten. Over echt, lekker, goed eten, gezond en bewust. Met liefde voor pure, natuurlijke voeding, waardoor je goed in je vel zit.

16 reacties

 1. Jacqueline van Berkel op

  Hoi!
  Ik zou heel graag de kookworkshop willen winnen zodat ik mijn vriendin mee kan nemen. Zij heeft de ziekte van Lyme en heeft daarom verschillende diëten waaraan zij zich moet houden (lees: glutenvrij, koemelkvrij en suikervrij). Ze vind het lastig om verschillende en lekkere recepten te maken en ze zou graag eens iets anders willen proberen. We koken vaker samen maar ook ik merk dat je in dezelfde soorten gerechten blijft hangen… Tijd om eens iets nieuws te proberen!

  Groetjes!

 2. Leonie de Knecht op

  Hi Reny,

  Het lijkt mij erg leuk om deze kookworkshop te gaan doen. Om jou eens te ontmoeten, het gezicht achter de nieuwsbrief en gezellig te babbelen.
  Ik zou graag een vriendin mee willen nemen die ook pas begonnen is met bewust eten. Als je jaren op een bepaalde manier kookt is het soms best lastig om voor andere opties te gaan. Het lijkt mij dat op deze kookworkshop we diverse ideeen kunnen krijgen om bewust en afwisselend te kunnen gaan koken.
  Door het (al) bewuster koken zijn er diverse positieve veranderingen in mijn lichaam ontstaan, en wellicht kan ik door het deelnemen aan deze workshop een trapje hoger komen in mijn ontwikkeling op bewust eten.

 3. Nicole van Wieringen op

  Ik zou heel graag in aanmerking komen voor deze kookworkshop. Ik kook elke maand al met vriendinnen, maar wij kunnen wel wat extra inspiratie gebruiken. Bovendien ben ik zelf dit jaar nog bewuster met eten om moeten gaan omdat ik, via een mesoloog, te horen heb gekregen dat ik geen gewone melkproducten en suiker meer mag nemen. Ik ben daardoor al meer producten van Alpro gaan gebruiken, maar volgens mij zijn er nog veel meer mogelijkheden waar ik graag meer over wil leren!

 4. Anita van de Ven op

  Ik zou graag samen met mijn dochter lekker willen leren koken met de producten van Alpro.
  Dit merk heeft ons al vaak verrast met goede smaken.
  In verband met de kilo’s en diabetes zijn wij bezig met goede voeding. Het is niet makkelijk om een eetpatroon te veranderen. We houden allebei van koken en lekker eten en leren graag bij!

 5. Wow wat een superleuke winactie is dit Reny! Het lijkt me echt ontzettend tof om je te mogen ontmoeten en lekker over gezond eten te kunnen praten, heerlijk! Helemaal in het #30dagenvoeljefit kader, wat ik ook al zo leuk vind! Ik vind het sowieso een mooi initiatief van Alpro dat ze een workshop geven dat in het teken staat van duurzaamheid en het is sowieso altijd leuk om dingen te mogen leren van zo’n leuk merk als Alpro! Ik wil heel graag mijn vriendinnetje meenemen die net zoveel van koken houdt als ik en ook bewust bezig is met gezond eten. Zij gaat alleen binnenkort naar Amerika en dan moet ik haar zo gaan missen dat ik nog zoveel mogelijk leuke dingen met haar wil doen, en deze kookworkshop is dan natuurlijk helemaal geweldig!

 6. Hoi, ik zou heel graag de kookworkshop willen winnen. Ik kan nog veel leren over gezond koken. Ik zou het erg leuk vinden om je te ontmoeten, ik volg je al een tijdje en probeer regelmatig je recepten uit. Ik zou het fantastisch vinden om te mogen komen koken.

 7. Dit lijkt mij nu echt een leuke manier om mijn passie voor gezond leven verder te ontwikkelen en mij te laten overtuigen dat de producten van Alpro lekker, gezond zijn en makkelijk te gebruiken zijn. Voor mij zijn de producten van Alpro nl. nog onbekend.

 8. Ja, erg leuk! Leuk om je eens te kunnen ontmoeten en wat extra hulp bij lekker en gezond koken is altijd welkom. Ik krijg steeds meer plezier in het koken, maar ik ben nog niet bepaald een wonder in de keuken… 😀

 9. Birgitta Gille op

  Ik zou heel graag de kookworkshop willen winnen en zou een vriendin mee nemen. Ik geef sinds kort kookles aan kinderen en hoop dat ik dmv deze kookworkshop weer nieuwe en gezonde ideeën kan opdoen.

 10. Wow!! Wat een gave winactie 😀
  Ik heb echt nog nooit een kookworkshop gedaan en ik hou van koken en bakken!! Het is echt mijn passie. Ik heb een vriendin die deze passie deelt en het lijkt mij geweldig om haar hier mee te verrassen 🙂

  Hartelijke groet,
  Marleen

 11. Margreet Rolink op

  Drie studenten had ik al in huis: mijn eigen zoons en nu is daar een vierde bijgekomen, een hele leuke schoondochter! En wat eten die? Pizza, pizza en nog eens pizza en oh ja, soms ook nog eens Pasta!
  Dus het lijkt mij heel leuk – en nuttig – om samen met één van hen uw kookworkshop te volgen.

  Met hartelijke groet,
  Margreet Rolink

 12. Ik zou graag willen winnen zodat ik met mijn vriend kan komen. Ik wil probeer hem er al een tijd van te overtuigen om niet gelijk etenswaren weg te gooien als het iets minder vers is. Ik neem hem graag mee zodat jullie hem kunnen overtuigen. Hij kan echt heel lekker koken, maar is nogal eigenwijs…

 13. Ik volg je website inmiddels al een hele poos en dit is echt mijn straatje qua voeding 🙂 je maakt superlekkere receptjes en ik lees de blogs altijd met plezier. Verder zou ik graag mijn moeder meenemen – ze houdt van koken en dat kan ze ook heel erg goed, zo min mogelijk met pakjes en zakjes (al blijft ze wel fan van teriyaki of zoete ketjap), alleen de nieuwe ‘voedingstrend’ receptjes blijven nog een beetje uit!

 14. Manuela Slabbekoorn op

  Hoi!
  Ik zou graag met mijn dochter van 16 deze workshop doen. Ikzelf ben sinds anderhalf jaar bewuster gaan eten en jee wat bleek er nog veel te leren op mijn 47ste. Mijn dochter vindt koken en bakken leuk om te doen. En zij is onze toekomst. Als zij ook gezonder en creatiever leert koken, dan straalt dat weer door op haar kinderen (over een aantal jaar, graag

 15. Mijn tweelingdochters (19) Sabine en Devoney zouden dolgraag de kookworkshop met Alpro winnen. De ene dochter vanuit de “vega-hoek”, de andere dochter vanuit de “gezonde-hoek”. Beiden zijn al grootverbruiker van de Alpro-producten, maar zijn altijd nieuwsgierig op zoek naar meer …

 16. Hoi! Ik zou ook nog graag meedoen, lekker op het nippertje, haha. Ik eet nu al zo’n 5,5 jaar vegetarisch en probeer dan ook zoveel mogelijk groenten te eten. Dit lukt vooralsnog prima, maar ik merk dat ik toch altijd wel een beetje naar dezelfde soorten grijp, omdat ik niet zo goed weet wat ik met bijvoorbeeld spitskool en zo zou moeten doen. Het lijkt me heel leuk om tijdens de kookworkshop meer daarover te leren, inspiratie op te doen en natuurlijk ook om jou te ontmoeten! Ik zou dan waarschijnlijk een vriendin meenemen, niet om een specifieke reden maar gewoon omdat het gezellig om elkaar weer een te zien en samen te koken.
  🙂